2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
دريادل جون الان دقيقا چند هفته اى؟؟٣٨ هفته؟؟؟

اگه ۳۶هفته وچند روزش باشه پس توهفته۳۷ هستش.اکثرا دکترا تو پایان۳۸ هفته سزارین میکنن...پس چطور میشه که دریا میخواد دوهفته دیگه هم بچه ر توشکمش نگه داره؟😨

واهرمن ر تو۳۸هفته و۳روز سزارین کردن.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طول سرویکس ک سونوی شکمی ان تی یا آنومالی نشون میده در موارد غیر ضروری هرگز اجازه سونو واژینال یا مع ...

بهار جون در مواقعي كه طول سرويكس سر مرز باشه يا خطري احساس بشه بايد سونوي واژينال انجام داد من هم نميدونستم ولي دكتر سونوگرافي بهم گفت طول سرويكس فقط با سونوي واژينال دقيق هست .

الان زنگ زدم درمورد شیاف پرسیدم.گفت موردی نداره ولی تا دو سه روز قبلش استفاده نکن دیگه.اگه یه هفته د ...

خوب میپرسیدی کی انتقال میدن برات

والا نمیدونم دوستم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
یعنی به نظر شما هفته ای یه دونه ویتامین دی ۵۰ هزار زیاده؟اره اخه پرولاکتین هم خیلی حساسه و من شب قبل ...

ویتامین دی شما کم نیست

زیادش هم خوب نیست

اینا رو از دکتر ای وی اف ت بپرس نه زنان 

چون تو سیکل هر چی میتونه تاثیر بذاره

پرولاکتین هم مجدد بده

البته با مشورت دکترت چون خیلی مهمِ

الان زنگ زدم درمورد شیاف پرسیدم.گفت موردی نداره ولی تا دو سه روز قبلش استفاده نکن دیگه.اگه یه هفته د ...

من تا حالا جنین فریز انتقال ندادم

که بدونم بعد ویزیت چیکار میکنن

بچه های که انتقال دادن لطفا جواب بدید

که چقدر بعد ویزیت انتقال رو شروع میکنن؟

واضح گفته اگر یک هفته مونده استفاده کن در غیر اینصورت نکن.

پس تا مطمئن نشدی نکن

اوضاع عفونت در چه حدیِ هست

درد زیر شکم یا گرفتگی داری؟

ترشح هات رنگ شون تغییر کرده زرد یا قهوه ایی یا خاکستری؟

اگر نه که خیلی اوضاع ت خراب نیست و با شستشو قبل انتقال حل میشه

الان بیخودی استرس نگیر چون آندومتر و هورمون هات بهم میخوره

واقعا نمیدونم این پاسخگویی ضعیف کی میخواد درست بشه مخصوصا واسه شما ها که راهتون دوره

آره عزيزم ويتامين  دى رو دادم خيلى مهمه حتما انجامش بده

عزیزم ویتامین دی چند بود توی ازمایشت؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خانوما من از روز دوم پریودم دارم آمپول گونال اف و hmg میزنم و روز ۷ فولیم ۵ بود که دکتر گف امپو ...

عسل دیگه چیه....نکنید تو رو خدا....

بهت آمپول ستروتاید یا شبیه به این نداده؟ 

برای مهار تخمک گذاری (آزاد شدن تخمک )چی بهت داده؟!

انشالله که همه چی خوب پیش بره و ترشح هم برای داروهاست البته معمولا امپول مهار آزاد شدن تخمک رو از روز ۸ یا ۱۰ میدن

بهرجهت فردا حتما برو که سونو مهمی هست اگر صبح بری بهتره که دارویی خواست بده وقت داشته باشی تهیه ش کنی

من تا حالا جنین فریز انتقال ندادم که بدونم بعد ویزیت چیکار میکنن بچه های که انتقال دادن لطفا جواب ...

عزیزم ممنون بخاطر توضیح کاملت.والا نمیدونم چیکار کنم واقعا.راستش اصلا خارش و سوزش ندارم.درد زیر شکم ندارم.فقط گفت دهانه ی رحمت یکم ترشح داره.گفت اصلا عفونت شدید نیست.خیلی کمه

ولی نمیدونم چیکار کنم واقعا.من دیشب و امروز استفاده کردم

الان مرددم که امشبو استفاده کنم یا نه...

از طرفی نگرانم عفونت خودش مشکل ساز شه.از طرفی هم منشی‌گیجم کرد و نفهمیدم چیکار کنم.منتظر بمونم تا شنبه که دکتر ای وی افم خودش سونو کنه و اگه نیاز بود دارو استفاده کنم؟

اره سعی میکنم ارامش داشته باشم اگه بتونم😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ویتامین دی شما کم نیست زیادش هم خوب نیست اینا رو از دکتر ای وی اف ت بپرس نه زنان  چون تو سیک ...

چشم پس منتظر میمونم تا شنبه.مجبورم دیگه

یعنی ممکنه همون شنبه که ۱۴ سیکل و اولین ویزیتمه انتقال بده؟!بعید میدونم

خودم حدس میزدم شاید دوشنبه اینا انتقال داشته باشم اگه همه‌ چی خوب باشه

عزیزم منشی گفت سعی کن دو سه روز قبل انتقال دیگه شیافو استفاده نکنی.یعنی اینکه اگه انتقالم دوشنبه یا سه شنبه بیفته ایرادی نداره.ولی خب بازم میترسم سرخود کاری کنم.

الان که دقت میکنم بعضی‌وقتا طرفای تخمدانم تیر میکشه یکم.نمیدونم ربطی به عفونت داره یا نه...

برای ویتامین دی هم صبر میکنم همون شنبه از دکترم میپرسم

بازم ممنون😘

عزیزم من انتقال آخرم قبل انتقال شدیدا التهاب داشتم....  ببخشیدا کلا دهانه واژن و اطرافش قرمز و ...

آنا جونم تفاوت شیاف کلوتریمازول و پمادش چیه؟من ماه قبل پمادشو داشتم ۷ شب استفاده کردم.

اون شب که سونو داشتم قبلش رفته بودم اپیلاسیون،برای اولین بار پماد بی حسی هم زده بودم شاید التهاب و ترشح بخاطر اپیلاسیون بود.نمیدونم واقعا.از طرفی زنگ زدم برای مرکز منشی گفت اگه تا دو سه روز مونده به انتقال دیگه استفاده نکنی بهتره.منم که هنوز ویزیت نشدم که تاریخ انتقالمو بدونم.تازه شنبه اولین ویزیتمه.بنظرت چیکار کنم انا جون؟منتظر بمونم تا شنبه؟یا شیافو استفاده کنم؟شما تفاوت شیاف و پمادو میدونی عزیزم؟

چشم پس منتظر میمونم تا شنبه.مجبورم دیگه یعنی ممکنه همون شنبه که ۱۴ سیکل و اولین ویزیتمه انتقال بده؟ ...

تیر کشیدن سمت تخمدان از عفونت نیست از رشد فولیکلِ داره کارش رو انجام میده.

فقط زیر دل درد کنه و ترشحات رنگی و بعضی وقتا بو دار خوب نیست 

به نظرم سخت نگیر اوضاعت خراب نیست و تا شنبه صبر کن

تیر کشیدن سمت تخمدان از عفونت نیست از رشد فولیکلِ داره کارش رو انجام میده. فقط زیر دل درد کنه و ترش ...

نه اصلا ترشحاتم رنگی نیست.اتفاقا وسیله ی معاینه رو نشونم داد ترشحم کاملا سفید بود.گفت ترشح عادی نیست چون زیاده مقدارش.فقطم دهانه ی رحمم ترشح داشت.گفت با شیاف رفع میشه.

بوی خاصی هم متوجه نشدم.کلا هیچوقت عفونت نداشتم توی مدت ازدواجم

اما نمیدونم داستان چیه.باشه عزیزم پس تا پس فردا منتظر میمونم

آنا جونم تفاوت شیاف کلوتریمازول و پمادش چیه؟من ماه قبل پمادشو داشتم ۷ شب استفاده کردم. اون شب که سو ...

عزیزم من توتمام انتقالای فریزم از۵روز قبل از انتقال آمپول یاشیاف پروژسترون داشتم،نمی‌دونم این چیزی که گفتم برای همه قطعیه یانه اما برای من تاالان که اینطوری بوده،اگه برای شماهم  همینطورباشه حتی اگر زمان انتقالت شنبه مشخص بشه حداقل ۵روز بعده،پس باخیال راحت شیافو استفاده کن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عسل دیگه چیه....نکنید تو رو خدا.... بهت آمپول ستروتاید یا شبیه به این نداده؟  برای مهار تخمک ...

سلام عزیزم امروز دکتر نوبت داده باید ۹ اونجا باشم توروخدا برام دعا کنین

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢