2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
رويا يعني چه حس خوبيه خدا عنايت كنه اين سختي ها به شيريني فرزند يادمون بره ببين يه واريوپپتيل نوشته ...

یادمون میره عزیزکم.... ای بابا خدا پیامبرش زکریا رو تا دم پیری با داغ فرزند نگه داشت آخرش داد. وقتی که نه تخمکی بود و نه اسپرمی😁. دعا کنیم هر وقت داد خوبشو بده.... بشه مایه برکت زندگیمون.... چراغ دلمون. 

واریوپپتیل که سهله به قول آنا جون مرگ موش هم که با خیال آسوده استفاده کنیم حکم نوش دارو پیدا میکنه

تخمک گذاری یک پروسه است که با دارو میتونه متوقف بشه با دارو هم میتونه راه بیفته..... حیف مغز و دل و روحته که با استرس بی معنی و بی فایده نابودش میکنی

عزی م وقتی با تحریک تخمدان فولی غالب داشتی و جواب نگرفتی به نظرم بیشتر بررسی کنین.....  همسرت ...

مرکز ناباروری نه اما ازمایشگاهای معتبر سه بار شوهرم آزمایش داد..نمدونم شاید تخمکم آزاد نمیشه نمدونم امآ میدونم تاحالا چندبار فولی غالب داشتم..این ازمایشا که میگی واسه چیه؟ایمنی و انعقادی علایم دیگه ای داره که بدون آزمایش متوجه بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزی م وقتی با تحریک تخمدان فولی غالب داشتی و جواب نگرفتی به نظرم بیشتر بررسی کنین.....  همسرت ...

آنا جون شوهرم آزمایشش در حد خیلی خوبه. چندتا دکتر خوب تایید کردن.ایمنی رو برام توضیح بده لطفا 

طول سرویکس ک سونوی شکمی ان تی یا آنومالی نشون میده در موارد غیر ضروری هرگز اجازه سونو واژینال یا مع ...

یعنی خطراناکه خود دکترانجام میده نمیدونم چیکار کنم یعنی به دکتر بگم چطوری معاینه کنه برا شما   چطوی معاینه میکردن ؟ اخه من زیاد سر در نمیارم

کسی هست تو این تاپیک با فریز باردار شده باشه

عزیزم خیلیا با فریز باردار شدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم رژیمتو سفت و سخت رعایت کن انشالله بدون عوارض هایپری پانکچر میشی..... 

همون مایعات و سفیده تخم مرغ دیگه گلم🤔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
@تورک_آنا     ي عزيز ببخشيد ك مزاحم هميشگی هستم امروز روز ۱۰ پریودمه فولیا ۵ ،۶تا بودن پا ...

عزیزم توکل کن به خدا..... 

ببین من یادمه حتی یه بار یکی از دوستان 27 سیکل پانکچر کرد..... 

بخواد بشه میشه تو + فکر کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم توکل کن به خدا.....  ببین من یادمه حتی یه بار یکی از دوستان 27 سیکل پانکچر کرد.....  ...

خیلی ناراحتم ۵ بار پانکچر شدم این دفعه هم ک فولیا بزرگ نمیشه اگه بچه هام میموندن دیگه اینهمه بدبختی نمیکشیدم

خستم خیلی،،،خدایا فرجی
واي مرسي از پاسخت اناجون، خدا خيرت بده، حالا شما خبر داري بعدش خودشون پري شدن يا دكتر پروژسترون ...

عزیزم بستگی به بدن داره..... 

مثلا من خودم سه دوره ویزان خوردم دقیقه یه هفته بعد آخرین قرص پریود شدم..... 

همون مار دیفیرلین و امثالهم رو انجام میده..... 

عزيزم من سري قبل كه ميكرو كرده بودم بيشتر توي خونه بودم و از محل كارم هم كل بارداري رو مرخصي استعلاج ...

من برای عید باید برم شمال پیش خونوادم ک شش ساعت از ما فاصلست

میترسم دکتر اجازه نده بهم😞

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
عزيزم من سري قبل كه ميكرو كرده بودم بيشتر توي خونه بودم و از محل كارم هم كل بارداري رو مرخصي استعلاج ...

البته بین صندلی هارو پر میکنم و دراز میکشم تا اونجا

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷