2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684517 پست
عزيزم چقدر خوبه مه ميتوني مثبت انديش باشي، منم از زماني كه دخترم به دنيا اومده خيلي افكار منفي مياد ...

عزیزم کار راحتی نیست...... 

واقعا سخته..... 

منم خیلی وقتا موفق نبودم اما مهم اینه تلاشتو بکنی.... 

هر چه قدر بیشتر تمرین کنیم بهتر میشیم..... 

من خودم قبل خیلی زود ناراحت میشدم..... 

زودرنج بودم..... 

چون همیشه سعی می‌کردم به همه بیشتر از توانم کمک کنم ناخواسته وقتی بی محلی میدیدم ناراحت میشدم..... 

نه اینکه مثلا توقع جبران داشته باشما..... 

مثلا وقتی نگران سلامت یه عزیزی بودم بعد میدیدم اون اصلا فکرشو درگیر من نمیکنه دلم میشکست..... 

ولی بعد یاد گرفتم یا بیش از حد مایه نذارم یا اگه میذارم به خودم بقبولونم که اگه من نگرانم قرار نیست اونم نگران باشه..... 

یاد گرفتم هر کاریو برا دل خودم انجام بدم..... 

اینا خیلی کمکم کرد..... 

کمک کرد تحمل سختیا برام راحت‌تر باشه چون کسی که دلش زود میشکنه تحملشم کم میشه...  

سعی کردم با تمرین نیمه پر لیوان ببینم..... 

هنوزم خیلی میلنگم ولی واقعا دیدم تنها راهکار موثر همینه پس تا جایی که بتونم رعایت‌ میکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستای خوبم من دیروز دوتا جنین انتقال دادم 😍،😍 ازتون میخوام واسم یه دونه صلوات بفرستید و دعا کنید که منم مادر شم شاید بواسطه نفس پاک شماها خدا نظری به منم بندازه🌼🌼🌼🌼

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هاانا جون.  عزيزم من هم پارسال توي بارداري چند بار اينطوري شدم و اولش ترسيدم بعد زنگ زدم ب ...

راست میگی مال من دیگه به خلط خونی پشت حلق تبدیل شد دکتر حلق و گوش و بینیم بازم پنتاپرازول داد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی من شیاف پروژسترون دارم واژینال میزارم ولی حس میکنم همش میادبیرون حدود دو ساعتم از جام ...

عزیزم مشکلی نیست اونی که بیرون میادمومشه واثر واژینال هم بیشتراز رکتاله

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
۲۹سالمه..۲۰ماهه اقدامم..شما نتیجه میکرو چی شد کجا انجام دادی هزینش چقدشد

من ماه قبل پانکچر کردم و اگه خدا بخواد اسفند انتقال دارم. فعلا منتظر پریود دومم. بیمارستان شریعتی انجام دادم اما تا قبل از مرحله ای وی اف تحت نظر دکتر رزاقی بودم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام دوستای خوبم من دیروز دوتا جنین انتقال دادم 😍،😍 ازتون میخوام واسم یه دونه صلوات بفرستید و دعا ...

برات  آیه ۵۹ تا ۶۴ سوره نمل رو میخونم. بحق آیه های قران یه دوقلو سالم و تپل مپل بهت بده

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

دوستان گلم ممنون از لطف و محبت و دلداری هاتون که واقعاباعث ارامشم شد امیدوارم بتونم دوست خوبی برای لحظات شاد و خوشی که به زودی نصیب همتون میشه باشم امیدوارم شاهد شنیدن خبرهای خوش از همتون باشم. خوبی روزای سخت اینه که همیشگی نیست و بالاخره تموم میشه. دیشب تا صبح چندین بار از خواب بیدار شدم و هردفعه فکر میکردم خواب دیدم که بچه ام رو از دست دادم و همینطور اشکام سرازیر میشد اما صبح سعی کردم قوی تر باشم تا بتونم از این برزخ بیرون بیام. به نظرتون حالا چی میشه ؟شیاف سیکلوژست داشتم که قطع کردم دکتر که میگفت امیدوارم اون نقطه کوچیکی که دیدم همون ساک بارداری باشه و خودش دفع بشه  یعنی حالا پری میشم؟اگه نشد باید چیکار کنم؟میخوام اگه پری شدم قبل عید دوباره با سیکل نچرال اون یدونه جنین فریزم رو انتقال بدم 

دوباره از بتا برام نوشت گفت الان هفته ۶ باید باشی و باید بیشتر از اینها رشد میکرده

عزیزم انشالله که خیره نمیدونم صفحات بعد چی میخونم اما امیدوارم خبرای خوب باشه..... 

دوستان یه سوال دارم لطفاهرکی می‌دونه جواب بده. من چندروزه روزی۲،۳قاشق سمنو میخورم بنظرتون ضرر نداره ...

والا من که میخوردم.... 

کم هم نه زیاد خوردم..... 

دلم که ضعف می‌کرد میرفتم چند قاشق میخوردم..... 

سلام به همه بچه ها سوال من ۱۰تا یه طرف تخمک داشتم  که اندازش از ۱۲تا ۱۵ طرف دیگ ۵تا از ۱۳تا ۱۶ حالا ب نظرتون ها یپر میشم چی کار کنم نشم اصلا دوست ندارم فریز کنم 🤦‍♀️دوست دارم فرش انتقال بدم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام انا جون خسته نباشید من امروز دکتر رفتم برام ارمایش سل فری و الفا پروتئین نوشت گفت هفته ۱۹ ازمای ...

عزیزم اولا منم سلفری رو انجام دادم..... 

آلفا پروتئین و نداشم..... 

دکتر من کلا غربال دوم آزشو معمولا نمینویسه..... 

غربال اولمم اوکی بود حالا دکترم سنمو پیش کشید منم انجام دادم خیالم راحت‌تر شد..... 

جنسیت تو سلفری معلوم میشه..... 

سونوگرافی من هفته 12 میگفت جنسیت و اما 100%ش رو میگفت 14 بیا منم یه باره همون آنومالی رو میرفتم البته برا پسرم دیگه با سلفری معلوم شد..... 

بتام افت کرده ۱۰۱۲ شده. تموم شد

عزیزم ناراحت شدم..... 

بعد چند روز این شده؟؟؟؟؟ 

رفتم دکتر الان گفت کیفیت جنین خوب نبوده همین

عزیزم خیلی ناراحت شدم نمیدونم چی بگم اما همینکه تونستی طبیعی باردار بشی خودش یه نویده یعنی بدنت آمادگیشو داره.....