2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
سلام بچه ها خوبین؟ یه سوال دارم.من هفته ی دیگه ،دقیقا نمیدونم چه تاریخی انتقال دارم به احتمال زیاد ...

عزیزم پماد زایلاپی کاملا موضعی هستش و اثرش بعد ار چند ساعت کلا از بین میره اصلا نگران نباش با خیال راحت استفاده کن. 

عزیزم پماد زایلاپی کاملا موضعی هستش و اثرش بعد ار چند ساعت کلا از بین میره اصلا نگران نباش با خیال ر ...

مرسی مهربونای من

خیالم راحت شد.اخه تا حالا استفاده نکرده بودم.ثانیه های اول به جوری شدم ترسیدم.پس خیالم راحت شد

ممنون گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من حدود چند هفته است كه بينيم بينهايت خشك مى شه جورى كه موقع خواب بايد از دهان نفس بكشم ...

عزیزم کلا خشکی بینی و خونریزی کم تو بارداری طبیعیه و آسپرین ممکنه یکم بیشترش کنه

من از اول داشتم چیز نگران کننده ای نیست

میتونی یکم بینیتو چرب کنی

خدایا شکرت
سلام دوستان من حدود چند هفته است كه بينيم بينهايت خشك مى شه جورى كه موقع خواب بايد از دهان نفس بكشم ...

سلام به همگی 

هانا جون منم همچین مشکلی واسم پیش،اومد دکتر گفت در اثر مصرف رقیق کننده س ..حتی دارو هم نداد وگفت طبیعیه 

گفت با پماد کمی چرب کن همین 

عزیزم کلا خشکی بینی و خونریزی کم تو بارداری طبیعیه و آسپرین ممکنه یکم بیشترش کنه من از اول داشتم چی ...

ممنونم عزيزم

همچنان آسپرينتو ادامه دادى؟من رگه هاى خونى اصلا برام مهم نبود اما راستش امروز ديدم دستمالم خونى شده يه ذره فكرم مشغول شد چون دكترم هم مى گه نيازى به خوردن آسپرين نيست و ادامه نده اما اگه بهت نخوردنش استرس وارد مى كنه بخور

به نظر منم هفته ای ۵۰ هزار خیلی زیاده. من دی م ۸ بود .سه ماه منظم هرماه یه دونه ۳۰ هزار زدم ،الان ب ...

كي زدي اخري رو ساراجون؟ يعني چن وقت بعد از اتمام داروت آزمايش دادي؟

...

هاناجون طي بانداري خشكي بيني و خون دماغ شدن كاملا طبيعيه، نرم افزار اُويا رو بزن تو گوشيت تغييرات طبيعي طي ماههاي بارداري رو برات مياره حتي توي اونم هست كه توي يه ماه هايي كه فك كنم همين ماه هاي شماست طبيعيه كه خون دماغ بشي

...

هانا جون خشک شدن بینی و گلو از علایم آلرژی هستش  بخارسنج تو اتاق خوابت نصب کن اگه رطوبت خیلی پایینه دستگاه بخور سرد شبا روشن کن 

در مورد آسپرین نمیشه شب درمیان و بعد دوشب درمیان کنی و اروم قطع کنی؟

ببین عزیزم این فکرا ممکنه به ذهن هر کی بیاد اما تو دیگه خیلی داری به استقبالش میری......  ذهنت ...

عزيزم چقدر خوبه مه ميتوني مثبت انديش باشي، منم از زماني كه دخترم به دنيا اومده خيلي افكار منفي مياد سراغم كه فكر كنم به خاطر استرس دوران بارداريم باشه، خيلي سعي ميكنم دور بشم ولي متاسفانه موفق نيستم، همين افكار واقعا افسرده ام كرده، كاش همه بتونيم مثبت انديش باشيم و افكار خوب رو به هم منتقل كنيم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام دخترا خوفین؟ یه سوال.... بچه ها موقعیت جفت ممکنه تغییر کنه؟ یعنی خلفی به مرور بشه قدامی یا بر ...

نه عزيزم جفت فقط بالا و پايين ميشه و به دليل بزرگ شدن رحم اين موقعيت پيش مياد، جفت به ديواره رحم چسبيده و خدا ناكرده اگه كنده بشه بچه از بين ميره پس قاعدتا خلفي و قدامي بودنش تا آخر بارداري تغيير نميكنه

هاناجون طي بانداري خشكي بيني و خون دماغ شدن كاملا طبيعيه، نرم افزار اُويا رو بزن تو گوشيت تغييرات طب ...

مرسى خيالمو راحت كردين

امروز دستمالمو ديدم يه ذره ترسيدم مخصوصا هم دكتر گفته آسپرين رو قطع كن شك كردم نكنه بايد قطع مى كردم

خداروشكر همتون خيالمو راحت كردين🙏🏼🌸💕

سلام دوستان ، من بد سرماخوردم فکر میکنم ویروسی باشه به نظرتون چیکار کنم خوب بشم ؟ چه چیزایی میتونم ب ...

من در بارداريم سرما خوردم دكتر سفكسيم بهم داد و گفت با ديفن ساده ميتونم قرقره كنم، من وسواسم بالاست فقط سفكسيم رو براي جلوگيري از عفونت خوردم و خودم رو بستم به ليمو شيرين، شلغم و قرقره آب نمك

هانا جون خشک شدن بینی و گلو از علایم آلرژی هستش  بخارسنج تو اتاق خوابت نصب کن اگه رطوبت خیلی پا ...

امروز رفتم براى دكترم همه رو نوشتم همين جورى كه نمى شه ديدتشون ماشالا هفت خوان رو بايد رد كرد قرار شد بهم زنگ بزنه اما مى دونم چى مى گه ما كه گفتيم بهت قطع كن از نظر ما طبق آزمايشها هيچ مشكلى ندارى و سالمى و ليدن فاكتور هم اصلا مهم نيست حالا منتظرم زنگ بزنه ببينم دلمو چه قدر آروم مى كنه كه بخوام قطعش كنم