2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046749 بازدید | 684544 پست
نه عزیزم دور از جونت😁 خوب میفهممت ، شاد شاد شاد باش تا خدا هست و عشق هست و لبخند هست چرا غصه بخوریم ...

قربونت عزیزممممم شما خیلی قوی هستی خوشم میاد همیشه از پستتت انرژی مثبت میباره🥰😘😘تلاشم رو میکنم منفی نباشم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
میگن دعای زن باردار میگیره، از ته قلبم از خدا میخوام، از این فسقلی ها به زودی نصیب خودت بشه🐤

تشکر عزیزم محبتتون روی  قلبم جا داره🙏🏻🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها زنگ زدم مرکز گفتن شیافو قطع کن امپول پروژسترون پنجاه میلی گرمی بزن،حالا یه پروژسترون زدم فردا ...

توکل برخدا عزیزم ان  شاالله خیره 🙏🏻🌹

بچه ها من امروز روز سوم پریودی رفتم سونو که کیست داشتم بار اولم هست که کیست زدم سیکلم کنسل شد موند ...

عزیزم منم چندماه پیش قرار بود انتقال نچرال داشته باشم دسته جمعی رفته بودیم مسافرت خیلی خوش میگذشت بهم که موعد سونو من برای انتقال رسید و واقعا دوست نداشتم برگردم خصوصا که بقیه هم نمیدونستن ما داریم چیکار میکنیم و مدام اصرار میکردن که بمونیم و چرا داریم برنامه همه رو خراب میکنیم اما من دلمو به انتقالم خوش کرده بودم اونجا هم رفتم سونو و همه چی عالی بود ضخامت اندو۸/۶ و فولیکول ۱۸ یا ۱۹ اگه اشتباه نکنم. خلاصه اینکه ما برگشتیم و رفتم سونو گفت خانم سیکل کنسل میشه چون فولیکول تبدیل به کیست شده. بچه های اینجا شاید یادشون باشه  اصلا شوکه شدم خیلی حالم گرفته شد هم مسافرتمون خراب شد هم انتقالم.  اما اگه میدونستم خدا در اینده چی برام میخواسته اون روزا اونقدر غصه نمیخوردم و خودم رو ناراحت نمیکردم. انشالله خدا برای شما هم بهترین ها میخواد. صبور باش 

ممنون میشم سارا جان ادرسش رو بدی🌺🌺💖💖

عزیزم قبلا اسمش داروخانه دکتر وهاب زاده بود.فکرکنم اسمش عوض شده.

بزرگراه ایت الله سعیدی. از چهارراه یافت اباد یه خرده پایین تر.میدون بهاران.خ سجادجنوبی.کنار پارک صبا.روبروی کوچه زاهد پلاک ۱۵۲

تلفن ۶۶۳۲۴۶۲۴

اگه سختته من امشب میرم اون طرفها.میتونم برات تهیه کنم.و با پیک بفرستم برات

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آره عزیزم ۲۱وقت ازمایشمو ،شمام لک دیدی؟من صبح ک دیدم وحشت کردم بخدا از پریود وحشت دارم انقد گریه کرد ...

آره منم دیشب یکم لک قهوه ای دیدم گفتم صبح پاشم اگه بود بازم زنگ میزنم میپرسم ولی از صبح نداشتم ولی کمرم خیلی درد میکنه با زیر شکمم،منم فکر نکنم برا لانه گزینی باشه لانه گزینی زودتر باید میشد،توکل بخدا تا آزمایش باید صبر کنیم

انشالله همینطوره طبیعی مامان میشی و اونام اسمتو میذارن در کوزه و آبشو میخورن....

سلام آنام عزیز خوبی من یه مدت نبودم دلم براتون تنگ شده بود..❤عزیز یه سوال داشتم ازتون و از تمام دوستان من قبل اینکه یعنی تو این ۸ماه که برم رویان پری هام منظم شاید یکی دوروز عقب جلو میشد..اما یادم از موقعی که رفتم خودتون میدونید زمان بره تا دارو بگیریم برای درمان من فقط برج پیش یه دوره امپول منوتروپین زدم و قرص تیرویید میخورم و فولیک اسید..اما ۵...دوم..۳۰....۳۰...۲۸..یعنی ماه پیش بتید ۲۸ میشدم ۲۵شدم..حالا این برجم انقدر کمرم درد میکنه انگار میخوام پری شم لوله هامم میسوزه تخمدونامم دل میزنه..این جلو انداختنا برای چیه من کم کم دارم میترسم امروزم رحمم یه بویی میده عین قبل پریودی که بوی خون میده باید چیکار کنم.

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

سلام دوستان من شوهرم دو دوره زالو درمانی رفته ده روز یکبار.و الان ی هفته از دوره ش گذشته سونو انجام داد واریکوسل از 2.7 شده بود 2.5 یعنی تاثیرش در همین حده یا باید فعلا صبر میکردیم برا انجام سونو؟دکتر طب سنتی گفته 3 دوره ولی شوهرم دوبار رفته میگه تاثیر نداشته دیگه نمیرم.باید حتما 3 دوره باشه؟اگه میخواست تاثیر بزاره تو همین 2 دوره مشخص نمیشد؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین