2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همیشه غر ت. الت فرنگی میزنم که چرا نداره.....  من که میرم تا برگردم خونه خودمو......  ...

بعد جالب اینجاست ک خوده دکتر هم از همون سرویس استفاده میکنه

آنا جون نمیشه تحمل کنم تا برگردم خونه ۳ ساعت اونجاییم...

منم همیشه غر ت. الت فرنگی میزنم که چرا نداره.....  من که میرم تا برگردم خونه خودمو......  ...

چرا من هیچ غری نمیزنم به مطب😃😂

ما هر موقع میریم کلی خوراکی میبریم انگار پیک نیک میریم..دستمالم من همیشه و در هر حالتی تو کیفم دارم.

دیگه این آخرا تصمیم گرفتیم نفر آخریم فلاسک چای ببریم😁😁😎 هر چی جدولم هست تو مطب حل میکنیم😆

البته دیگه ان شاءالله از این بعد اول وقتا نوبتمه😍😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بعد جالب اینجاست ک خوده دکتر هم از همون سرویس استفاده میکنه آنا جون نمیشه تحمل کنم تا برگردم خونه ۳ ...

بهار جون من هم پارسال تا اواسط بارداريم يك دكتر ميرفتم هنينجا كرج كه اون هم فوق تخصص آي وي اف بود و شلوغ هم بود ولي مطبش خيلي كم امكانات داشت و صندلي هم خيلي كم داشت و نه آبسردكن داشت و نه سرويس فرنگي و خيلي هم پول ميگرفت نميدونم چرا اون همه پول رو يك كم توي مطب هزينه نميكرد .

حالا الان دكتر زنانم براي چكاپ فشارم من رو فرستاده پيش يك دكتر كه اولش خيلي ناراحت بودم كه الكي من رو فرستاده پيش يك دكتر ديگه از كرج هم ميام سختمه ولي مطب دكتره توي يك كلينيك هست كه اين قدر تميز و مرتب هست كه خيلي خوشم اومد و ديگه بهم گفته هر ٤٥ روز برم پيشش به خاطر تميز بودن كلينيك راضي شدم برم تازه همسرم هم براي چكاپ وقت گرفته بره.  اون قدر محيط ميتونه توي جذب مشتري هم تاثير داشته باشه واقعا . 😂😂😂

چرا من هیچ غری نمیزنم به مطب😃😂 ما هر موقع میریم کلی خوراکی میبریم انگار پیک نیک میریم..دستمالم من ...

مرجان جون ما هم چون از كرج ميام هميشه دكتر يك سبد پيك نيك پر از خوراكي و چاي همراهمون داريم ، همسرم ديگه عادت كرده همينجا تا سر كوچه هم ميره فلاسك چاي رو با خودش ميبره . 😂😂😂

عزیزم والا من که میرفتم همیشه فقط خودش سونو می‌کرد....  من مهر زایمان کردم ماه‌های آخرم یه سون ...

آنا جون پس فک کنم باید از ۵ و شیش صب بزنیم بیرون که نوبتای اول باشیم.

من یه سرچی کردم تو مپ آدرسشو حسین صدری... تقریبا یجورایی سمت مطب میشه...

بعد سوالم اینه اول باید بریم سونو بعد آزمایشگاه نیلو؟

ناشتایی هم میخواد؟

حالا ببینم دکتر خودش کدوم رو پیشنهاد میده...

بهار جون گفتن الوند رو هم قبول دارن نزدیک نیلو.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها كمك

لعنت ب اينترنت

هر روز يه كوفتي از توش ياد ميگيرم ميوفته تو مغزم

😭😭😭

امروز ياد گرفتم كه نزديكي در زمان قاعدگي باعث ميشه خون بدن انتي باديد بر عليه اسپرم توليد كنه و زن عقيم بشه

البته من هرگز همچين اتفاقي برام نيوفتاده

ولييييييي

چون روزاي سيكلم بين ٢٨ تا ٣٢ متغيره  فقط يك يا دوبار در طول دوران اقدام طبيعي، پيش اومده كه بعد از اقدامِ بدون جلوگيري متوجه شدم خونريزي داره شروع ميشه درصورتي كه موقع اقدام و قبلش اصلا خونريزي شروع نشده بود 😭😭😭

الان دارم ديوانه ميشم

يعني برا هيچ كدوم از شماهايي كه الان باردارين همچين اتفاقي نيوفتاده؟؟؟؟

واي يكي راهنمايي كنه، ديگه نميكشم هر روز يه چيزي😭

...
مرجان جون ما هم چون از كرج ميام هميشه دكتر يك سبد پيك نيك پر از خوراكي و چاي همراهمون داريم ، همسرم ...

خیلی خوبه دیگه... بما که خیلی خوش میگذره😍😁

ان شاءالله که هیچکسی پاش به مطب دکترا باز نشه.. ولی حالا که ما افتادیم تو این راه یکاری کنیم خوش بگذره😍😍

آنا جون پس فک کنم باید از ۵ و شیش صب بزنیم بیرون که نوبتای اول باشیم. من یه سرچی کردم تو مپ آدرسشو ...

مرجان جون ديدي چي رفته تو مُخم؟؟😔

اي بابا عجب بد درديه اين انتظار ، آدم روحي و جسمي وعقلي و مغزي و با تمام اعضا و جوارحش داغون ميشه

...