2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
خانوما منم دوست دارم قبل عید میکرو کنم ولی پریود نمیشم چیکار کنم زعفرون خوردم گل گاوزبون خوردم فقط د ...

عزیزم من چندباراین طوری شدم وبااینکه دردشو داشتم باهیچ روشی پریود نمی‌شدم ولی ببخشید به محض رابطه برقرار کردن پریود میشدم،شماهم امتحان کن شاید برات تاثیر داشت

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من چندباراین طوری شدم وبااینکه دردشو داشتم باهیچ روشی پریود نمی‌شدم ولی ببخشید به محض رابطه بر ...

عزیزم تیکرت مبارکه..... 

انشالله نه ماه دیگه شمارش معکوس تیکرت تموم میشه و میزنه تبریککککککک.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم برو دکتر آمپول پروژسترون بده.... 

همیشه میزدم ولی چون سینه هام فیبروکیستیک شده دوست ندارم بزنم یعنی راه دیگه ای نیست

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم من چندباراین طوری شدم وبااینکه دردشو داشتم باهیچ روشی پریود نمی‌شدم ولی ببخشید به محض رابطه بر ...

واقعا خدا کنه تاثیر داشته باشه البته الان از شوهرم دورم نمی تونم🙈🙈

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
قرص ال دی  جمعه تموم شد اما سبنا فکت هام ادامه داره گفت از چهارشنبه یعنی فردا برم برا سونو و دا ...

منم چهارشنبه هفته پیش دوتا پروژسترون ۵۰تزریق کردم.وپنجشنبه هم دوتای دیگه.

دکتر ع آر ف ی حساب کرده بود دوروزه پری میشم وروز۳پری آمپول الونوا ر تزریق میکنم و فردا چهارشنبه میرم برسونو.....( میخوام پانکچرکنم) اماهنوزاز پری خبری نیست😥

نمیدونم چیکارکنم؟؟؟؟

باید فردابرم دکتر یاصبرکنم بازم تاپری بیاد؟بعدبرم؟؟؟؟

الآن۷۳روز از پری قبلی م میگذره وعلی رغم خوردن دمکرده زعفرون و آویشن،خبری از پری نیست.چهارشنبه هفته پیش سونوم کرد دکتر وگفت فقط تنبلی تخمدانه وضخامت رحمت هم زیادبالا نیست😥😣

@تورک_آنا    

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام بچه ها من پس فردا میخوام برم ازمایش بدم تازه،الان بیدارشدم دیدم ترشحاتم کمرنگ رنگیه😢 دارم میشم خداااا چیکارکنم تاالانم شیاف بزور نگه داشته بود 😢

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
همیشه میزدم ولی چون سینه هام فیبروکیستیک شده دوست ندارم بزنم یعنی راه دیگه ای نیست

فکر نکنم با دو تا پروژسترون چیزی بشه ولی بازم با دکترت مشورت کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم چهارشنبه هفته پیش دوتا پروژسترون ۵۰تزریق کردم.وپنجشنبه هم دوتای دیگه. دکتر ع آر ف ی حساب کرده ب ...

عزیزم یادمه دوستمون لیلا که خارج از ایران تحت درمان بود میگفت اصلا دکترا اصرار به پریودی ندارن..... 

سلام بچه ها من پس فردا میخوام برم ازمایش بدم تازه،الان بیدارشدم دیدم ترشحاتم کمرنگ رنگیه😢 دارم میشم ...

انشالله لانه گزینی عزیزم..... 

سلام دوستان    انشالله که حال همگی خوب باشه فردا روز سیزدهم انتقالمه و عصر میخوام برم آز ...

انشاله بتای بالا داشته باشی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انشالله لانه گزینی عزیزم..... 

لانه گزینی الان؟الان دیگه وقت اینه ک برم آزمایش بدم معلوم بشه،الان نزدیک سه روز و خورده ای از موعدم گذشته میخواد بیاد😔😢

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
لانه گزینی الان؟الان دیگه وقت اینه ک برم آزمایش بدم معلوم بشه،الان نزدیک سه روز و خورده ای از موعدم ...

صدف جون بیبی نزدی؟

اگر ماه های قبل..علایم قبل پرئودیت همینجور بوده ؟اگر نه انشاله مثبت باشی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،