2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
الهام خيلي متاسفم خيلي ناراحت شدم هركي مثبت ميشه طوري خوشحال ميشم كه انگار خودم مثبت شدم و با هر منف ...

قربونت عزیزم با قلب مهربونت 🌹☘️ حالا حالا کنار نمیکشم درست میگی فقط یه نگاهش کافیه برای تسکین درد !خودم کشور غریبم و همیشه راهم بیمارستان بوده کسی رو ندارم کنارم باشه !جای شکر داره همسرم هست ولی نمیشه خیلی حرفارو زد بیشتر داغون میشه 😔

دکترم گفت وقتی پریود شدم از دوم استرادیول رو شروع کنم یه دونه جنین هست همونو انتقال میدن !توکل بخدا

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
معلومه که سخته.....  عزیزم به روی چشمم.....  به هر دوشون میگم دعا کنن....

الهی خدا هردوتاشون رو همیشه حفظ کنه 🤲☘️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی میدونه بعد عمل لاپاراسکپی حتما باید طاق باز خوابید؟  کسی بوده این عملو کرده باشه و بعدش حا ...

عزیزم والا من که تا چند روز طاق باز پیش کش نشسته خوابیدم فقط چون اونقدر کتفام درد میکرد دراز که میکشیدم نمیتونستم نفس بکشم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا من که تا چند روز طاق باز پیش کش نشسته خوابیدم فقط چون اونقدر کتفام درد میکرد دراز که کشید ...

آره منم شونه هام انگار شکستن

میدونی آندومتریوز عمیق یعنی چی؟ 

به نظرت جواب میگیرم؟ 

آره منم شونه هام انگار شکستن میدونی آندومتریوز عمیق یعنی چی؟  به نظرت جواب میگیرم؟

عزیزم نه نمیدونم منظورش چی بوده..... 

ولی من بعد لاپرا با اولین کی و باردار شدم بعدشم که مجدد طبیعی باردار شدم.... 

برا من لگنم درگیر بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دیروز بود کی بود یکی از دوستان التماس دعا داشت.....  به دخترم گفتم عزیزم از خدا بخواه به خاله ...

عزيزم چه خوشگل هم صحبت كرده خانم گل . 😍😍😍 ياد چند سال پيش افتادم كه يكي از همكارام ازم خواست براي امتحان تيزهوشان با پسرش كار كنم البته يك جلسه رفع اشكال و وقتي كلاس تمام شد ازم خواست كه هزينه كلاس رو باهاش حساب كنم ولي من قبول نكردم و گفتم چون فقط يك جلسه بوده بايد بگذاره به حساب همكار بودن و بهش گفتم به پسرش بگه برام دعا كنه و همون موقع به پسرش گفت از خدا بخواد كه به من يك ني ني بده و اون هم همون موقع دعا كرد و انتقال من چند ماه بعد مثبت شد . واقعا دعاي بچه ها گيرايي خاصي داره . دختر من كه همين رفت حرم امام رضا يك ماه بعدش من باردار شدم فكر كنم خودش از خدا خواهر يا برادر خواسته بود . الان هم هميشه بهش ميگم براي همه منتظرها دعا كنه .

الهام جان ان شاالله بزودی جواب صبرتو میگیری فقط تا میتونی شاد باش و مطمئن باش که بزودی مادر میشی

عزیزم تمام تلاشم رو میکنم انشالله بزودی زود قسمت هممون بشه روزای شیرین 😘🤲 فعلا پیخ پیخ کردم دستمال کاغذی دورمو گزفته 😂😂😂برم جمع کنم یه موزیک بذارم استرس دور بشه 

به جان حودم حالم خوبه شاید با خودت بگی دیونه شد رفت 😂

آره منم شونه هام انگار شکستن میدونی آندومتریوز عمیق یعنی چی؟  به نظرت جواب میگیرم؟

عزیزم یادمه یکی از دوستان میگفت اگه کیسه یا حوله داغ میذاشتی رو دیافراگمت دردت تسکین پیدا می کرد میخوایی امتحان کن شاید جواب داد..... 

عزيزم چه خوشگل هم صحبت كرده خانم گل . 😍😍😍 ياد چند سال پيش افتادم كه يكي از همكارام ازم خواست براي ...

انشالله دعاهای جگرگوشه های مام دل دوستامونو شاد کنن و این چرخه دعای وروجکها همچنان پایدار باشه..... 

الهام جون عزيزم من الان اومدم فقط جواب آزمايش شما رو ببينم ، ميدونم خيلي سخته عزيزم خيلي زياد ، ان ش ...

تشکر بخاطر محبتت دوست گلم خدا از دهنت بشنوه 🤲🙏🏻 

برای دل ماها دعاکنین به دعای تک تکتون خیلی اعتقاد دارم 🌹

آزی جون هر وقت اومدی یه سوال پزشکی دارم تو پی وی برام پیغام بفرست میخوام اونجا ازت بپرسم..... 

آنا جان دوست عزیز منو ببخش تاپیک همش پستهای منه 

واقعا ممنونممممممم از همتون بخاطر کمکهایی که کردین مخصوصا دعاهای نابتون همیشه پشت سرم بوده 🍀🙏🏻 

احرتون با امام حـــــیسن 🙏🏻🌹