2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله انشالله

انشاله بسلامتی بپوشه......

ما روز اول ازدواج رفتیم مشهد  .اولین خرید یه سرویس لباس برای نوزادمون😂بود(اینده نگری )....بعد پنج سال که شروع به اقدام کردم و پسرم رو حامله شدم وقتی دنیا اومد  سایزش کوچک بود هنوز که هنوزه دارمش😂😎

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ای جان دلممممم، انتقال دادی توهم عزیزم؟ استراحت مطلق بودی همون اول یا نه؟ 

بله میکرو کردم  فقط چهار  روز اول مطلق بودم  ولی برا غذا و سرویس بلند میشدم یکمی هم قدم میزدم و بعدش دکتر بهم استراحت نسبی داد حتی زمانی که لکه بینی هم داشتم بازم مطلق نبودم 

عدد چی؟ این دو هفته باقیمانده انشالله ک ب خیر بگذره😔 من میگم اون ۸ ماه ی طرف این یک ماه آخر یک طرف ...

براما طفل معصوما كه بهتره گفته بشه انشالله ماه اخر بارداري يه طرف ، ٨ماه هم يه طرف  و اون چند سال قبل بارداري هم هزاران طرف،،، خدايا

...
مرجان جان فندقا چطورن؟ خاکستری# خانم شما چکار کردی رفتی برا انتقال؟ elhamiiiiiii# عزیزم ....ن ...

عزیزم خوبن..شکر خدا❤🍃☘

ممنونم که حالمو پرسیدی😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام مامان  هایی که هنوزم امپول میزنید  امپولاتونو تو خونه میزنید یا میبرید بیرون براتون م ...

عزیزم موردی نداره..

من فعلا تو خونه میزنم.اما دیگه پرستارم گفته تا چند روز دیگه بیشتر نمیتونه بیاد.بعدش میرم درمانگاه خودش.🍀

اتفاقا خوبه حال و هواتم عوض میشه..

غربالگری رفتی؟جنسیت نی نی مشخصه؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آنا جون سلام  اسم و مشخصات اون دكترى كه دوبى زندگى مى كنه و كلينيك درمان براى ناباروروى دارن ر ...

عزیزم ببخش فراموشکار شدم برم ببینم میتونم پیداش کنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون سلام  اسم و مشخصات اون دكترى كه دوبى زندگى مى كنه و كلينيك درمان براى ناباروروى دارن ر ...

عزیزم الان پسرم خوابه نتونستم برم اتاق خواب..... 

اگه یادم رفت یادآوری کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم  سزارین با بیهوشی...ولی استرس اینو دارم ک نکنه بیهوشم نکنن  جاریم سر زایمانش ...

عزیزم نگران نباش بعید میدونم با خانوم دکتر تو آبان همچین مشکلی پیش بیاد..... 

ماهام که خدای بیهوشی هستیم و اولین بارمون نیست که بهونه بیارن که نمیشه و..... 

آنا جان من دیشب از درد پهلوی راستم تا صبح گریه میکردم قدم از قدم نمیتونستم بردارم خیلی درد میکرد و ت ...

عزیزم والا برا من کلسی کر رو زودتر قطع کرد به خاطر انقباضا.... 

به دکتر بگو احتمالا برات قطعش کنه..... 

سلام دوستان  کسی اطلاع داره دکتر طرازی پنجشنبه ها تو مطب هستن یانه؟

نه عزیزم در کل شنبه، یکشنبه، سه شنبه ها هستن..... 

اره عزیزم اگه سابقه  غلظت خون  تو هایپری باشه برات میده اما اگه یه درصد نداد عزیزم حتما به ...

سه ماه گذشته از هایپر شدن صد در صد یادشون رفته، راستی شما الان تو چه مرحله ای هستین