2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
عزیزم احتیاطا به دکترت زنگ بزن بگو.....  نیاز باشه میری بررسی کنه.....

اگه دیگه دیدم زیادی اذیت میشم به منشیش زنگ میزنم میگم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بچه يه سوال با اينكه چندبار انتقال دادم ولي يادم نمياد دومين پريود بعداز منفي شدن انتقال ، پريود دوم ...

عزیزم پریودسوم دوباره میتونی اقدام کنی

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جون و دوستان 

من ج.اب آزمايشهاي ايمني رو گرفتم يك فاكتور بنام پلاسما homocystein عددش 3.4 هست ولي رنج نرمال براي سن من رو زده 6.4 تا 13.2 !! بعد هرچي مقاله ميخونم نوشته بالا بودن اين فاكتور بعلت پايين بودن اسيد فوليك و پايي بودن B6.B12.... هست و باعث سقط مكرر و .. ميشه. در مورد پايين بودنش نه علتي نوشتن و نه عوارضشو. كسي اطلاعاتي داره؟  

ويتامين D هم 24 بود كه كف نرمال 30 هست و بايد حتما آمپول بزنم 

از همه جالبتر اينكه 6 ماه قبل ذخيرمو بيمارستان پارس تست دادم 1.84 بود الان بعد پانكچر تو مسعود زده 2.38 و در رنج pco!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام دوستان،به یاری خدا فردا انتقال جنین دارم خیلی خیلی محتاج دعاتون هستم،امروز رفتم امامزاده صالح ، برای همتون دعاکردم ان شاء الله جشن مامان شدن هممون🙏🙏🙏

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام دوستان،به یاری خدا فردا انتقال جنین دارم خیلی خیلی محتاج دعاتون هستم،امروز رفتم امامزاده صالح ، ...

انشالله جشن مامان شدن خودتو بگیریم عزیزم. چه کار خوبی کردی رفتی زیارت اینجور مواقع ادم به انرژی مثبت نیاز داره. انشالله قبول باشه

عزیزم من ۲۳ سالمه دفعه اول که اقدام کردم به بارداری یک سال ونیم طول کشید تا حامله بشم و الان ۱۸ ماهه ...

عزیزم چرا یه کم به خودت فرصت نمیدی؟؟؟ 

بذار یه کم کوچولوت بزرگ بشه..... 

وارد این پروسه ها شدن اونم با به بچه سخته..... 

طبیعی باردار شدنشم سخته چه برسه بخوایی با درمان پیش بری..... 

بازم هر جور صلاح میدونی چون خودم پشت سر هم بوده بچه هام تازه دومی طبیعی بوده میدونم سخته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان گلم دلم خیلی پره ..کمکم کنید.... من سال 81عروسی کردم سال 83رفتم دکتر مشخص شد که شوهرم صفر هس ...

عزیزم والا نمیدونم چی بگم..... 

چون واقعا تو شرایط سختی هستی..... 

از خدا میخوام بهترینارو جلو پات بذاره..... 

کسایی که درگیر همچین خرافاتی هستن خدا راه راست رو بهشون نشون بده...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان گلم دلم خیلی پره ..کمکم کنید.... من سال 81عروسی کردم سال 83رفتم دکتر مشخص شد که شوهرم صفر هس ...

با نظر گلصحرا جون از نظر علمی موافقم..... 

لااقل اگه اسگرم اهدایی بود نصف جنین رو بدنت می‌پذیرفت الان 100 بیگانست.... 

البته این به این معنی نیست که جنین اهدایی نمیگیره اما احتمالا بدنت یه کم حالت تهاجمی گرفته برا همین شاید اگه تخمک از خودت بود راحت‌تر می‌پذیرفت..... 

دختر ١٥ ماهش ٣ ماهه ك فوت شده😭😭😭😭

وای نگگگگگوووووووو...... 

تصورشم وحشتناکه...... 

خدایا به دوستمون صبر بده...... 

شک نکن....  توکل کن به خدا انشالله باید حسابی به خواهرت برسی....

ممنون عزیزم دکتر ب ای 27بهمن نوبت داده چک بشه تا اون موقع باید کارخاصی کرد البته خودش میگه هنوز 10تا آمپولش مونده.

اینکه میگی برسیم دقیق بگو چکار کنیم و چی بخوره تا اون موقع لااقل

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
انشالله  ...این دفعه خیلی دلم گرف بااین همه خرج انتظار بهتری داشتم

عزیز دلم ببخش من در جریان شرایطت نبودم..... 

خیلی دلم خون شد..... 

به حرمت این دو فرشته از خدا برات یه معجزه میخوام...... 

عه واقعا اناجون؟من فک.میکردم یکی باشن خب ANAوiggو ی سری دیگه فاکتورهای اینمدلی دادم ک دکتر گفت بدونم ...

عزیزم برا منم اونا نرمال بودن ولی سی دی مارکرا مربوط به سیستم باروری اگه اشتباه نکنم مشکل داشتن..... 

عزیزم برا منم اونا نرمال بودن ولی سی دی مارکرا مربوط به سیستم باروری اگه اشتباه نکنم مشکل داشتن..... ...

درسته ممنون اناجون..حالاتوکل بخدا من انتقال میدم انشاالله ک هیچ.مشکلی ندارم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام من انتقال جنین داشتم امروز دو هفته از انتقالم میگذره و رفتم آزمایش بتا دادم و بتا ۲بود متاسفانه و خونریزی دارم شدید هم هست خواستم ببینم آزمایش بتا بعدی رو ندم دیگه امیدی نیس،آنها جون کمکم کن ذخیره تخمدانم خیلی پایینه اینسری فقط ۳تا جنین داشتم نمیدونم کدوم دکتر تهران برم دکترم اینسری یک دوم پردنیزول هم داد استفاده کردم دیگه نایی ندارم چیکار کنم عزیزم خیلی به راهنماییت احتیاج دارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻