2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزيزم من كه از آزمايشگاه پرسيدم گفت هيچ جا آلمان نميفرسته فقط كيتهاش از آلمان مياد .

دقیقا همینه ، به خاطر پول از شرایط مردم سوء استفاده میکنن خدا ازشون نگذره

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم من الان سه ماه دارم میزنم ۱ماه دیگه م حداقل باید بزنم  نه گوله شده ن درد داره دلیلشم این ...

ممنون عزیزم.برامنم.تقریبا خوب زد اون لحظه ولی الان جاش ی خرده درد داره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم توي غربالگري اول كه جنسيت معلوم نيست هنوز صد در صد ، ، من كه فعلا با فرض دختر بودن لباسهاي كوچ ...

سونوگرافی رستاک تو خیابون وزرا دکتر طهماسب پور قطعی میکه صد در صد میخام برم اونجا انشالله 

من تا حالا ندیدم ی نفرو اشتباه بگه

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
سلام نیلا جون ممنون عزیزم من هنوز بیمارستانم اگه خدا بخواد فردا مرخص میشم عملم سنگین بود آپاندیسم و ...

عزیزم‌خوشحالم که عملت خوب بوده، امیدوارم که زود از بیمارستان مرخص شی و به زودی هم مامان شی و‌ خستگی این راه سخت از تنت در بیاد💝💝💝

سلام نیلا جون ممنون عزیزم من هنوز بیمارستانم اگه خدا بخواد فردا مرخص میشم عملم سنگین بود آپاندیسم و ...

پس به سلامتی،حسابی خودت ر سبک کردی برعید.مانکن شدی    ان شاالله بیای خبر بارداری ت ر بدی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها تیکر بارداریمو میبینم دلم قیلی ویلی میشه ضعف میکنم براش بنظرتون میشه واقعی بشه خدایا صلاحمو ب ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم شما هم واسه ما بفرست نزدیک 7 ساله منتظریم😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏