2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
شیراز

اره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم یکبار ده تا تخمک داشتم که ۶ تا جنین شد ۳ تاشو فریز انتقال دادم که منفی شد الانم‌ وارد سیکل ...

به سلامتي خوشگل خانوووم🍀

كيفيت نينيا چه طور بود؟ بابا اين كيفيت پايين تخمك رفته رو مُخم ميخوام ببينم با آندوي يوتروساكرال ليگامان ميشه كه جنين گريد آ بشه؟؟ 

...
گلصحرا واريوپپتيل زدي قبل از انتقال؟ فقط قبل از انتقال؟ يا قبلا هم زده بوي؟

محیا چی شد..بالاخره انتقال نچرال رو داری اینماه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
حالا ک هیسترو کردی انشاءلله دیگه مشکل ضخامت نداشته باشی. فکرتو درگیر نکن زیاد..مگه الان ک پری هستی س ...

ن گلم سیکل بعدی . من هیسترو شدم سپتوم داشتم ربط نداره ک ضخامتم بالا بره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ن گلم سیکل بعدی . من هیسترو شدم سپتوم داشتم ربط نداره ک ضخامتم بالا بره

اها. .گفتم شاید بخاطرضخامت هیسترو شدی..توکل بخدا. شاید خدا خواست وهمین ماه طبیعی بادار بشی  

محیا چی شد..بالاخره انتقال نچرال رو داری اینماه؟

راستش دكترم ميگه حالا كه جنينا سي هستن ارزش انتقال نداره مگر اينكه خودت بخواي، تصميم با خودته و فلان و بيسار

ميدوني كه دكتر بگه تصميم با خودته آدم كم مياره همش دو دل ميشه

نميدونم چيكار كنم

انشالله سه شنبه قراره با دكتر طرازي مشورت كنم

...
راستش دكترم ميگه حالا كه جنينا سي هستن ارزش انتقال نداره مگر اينكه خودت بخواي، تصميم با خودته و فلان ...

عزیزم.خب این همه جنین.حیفه بخای انتقال ندی.سیکلت هم ک نچرال هس داروی زیادی نمیگیری ک ازضررش بترسی..درهرصورت امیدوارم هرتصمیمی ک ب صلاحت هست رو بگیری 

عزیزم.خب این همه جنین.حیفه بخای انتقال ندی.سیکلت هم ک نچرال هس داروی زیادی نمیگیری ک ازضررش بترسی..د ...

آره موافقم با نظرت فقط يه چيزي كه هست اينه كه اگه بخوام انتقال ندم بايد پانكچر مجدد بشم و براي پانكچر بايد دوماه امپول ميكرولين يا همون واريوپپتيل بزنم كه يه جور داروي جلوگيريه،، اگه از الان شروع كنم شروع سيكلش ميوفته فروردين و اگر انتقال بدم ميمونه تا ارديبهشت،، دكتر بي ادب ميگه ارزش نداره انتقال و اين حرفش منو سرگردون ميكنه

بازم دوس دارم مظرات شما دوستامم بدونم

...
نه فيبروم دارم جنينم خوبه شكر خدا

عزیزم ممکنه تا آخرشم داشته باشی نگران نباش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من یک  روز و نیم زودتر از موعد آز دادم دیگه چیزی عوض نمیشه حتی مشکوک نبود

میفهمم ولی من شخصا ترجیح میدم تا آخرش امیدوار باشم.... 

اما خوب میدونم سخته برات ادامه داروها با بتای منفی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com