2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
عجبا.....  پس تو شرایط اورژانسی چیکار باید بکنین؟؟؟؟

اینده ی منم همینجوره.بعضی دکترا جوابگو نیستن دیگه.منشیاشون هم براشون ذره ای اهمیت نداره.دکتر رو که کار واجب داشته باشی و دور باشی ازش نمیشه پیداش کرد به این آسونی😐

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه اولش هم باید سونو رفت؟!به من دکتر گفت هروقت پریود شدی از روز دومش استرادیولو شروع کن روز ۱۴ سیکل ...

اول باید بریم سونو چک کنن که کیست نداشته باشیم و ضخامت روزای اولم بدونن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آهان  ممنونم😊 پس شما نظرت اینه که mthfr من مشکل نداره PaI نشون میده مشکل انعقادی دارم

عزیزم هر دو مشکل داشتن اگه اشتباه نکنم..... 

مگه هر دو هترو نبودن؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اول باید بریم سونو چک کنن که کیست نداشته باشیم و ضخامت روزای اولم بدونن

من که نرفتم😐😐😐😐دکترم اصلا همچین حرفی نزد.گفت از روز دوم استرادیولو شروع کن.همین.جدی لازمه؟بچه ها همتون سونو رفتین روزای اول پریود؟برای انتقال میگما

من الان روز سوم پریودمه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الهامی جون این استرادیول چی هست براچیه؟

برا ضخامت آندومتره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ضخامتتون خوبه ؟

دیگه بحث ضخامت اینا ر ول کردم.....بیخیالش هستم.... 10ساله خدا منتظرم گذاشته.......

دیگه یه کم همچین بیخیالم.غصه میخورم.... ولی از دستم چی برمیاد؟؟؟!!!

حتی آمپول پروژسترون دارم تو خونه اما حوصله رفتن سراغش ندارم.....

دیگه خیلی تلاش و دوندگی کردم.....خسته شدم....هرچی دوییدم کمتر رسیدم.....

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها،چهارشنبه ها ،دکترعارفی از چه ساعتی مطب هستن @armaqhan     پریچهر61   ...

عزیزم من در جریان ساعات کاریش نیستم..... 

می خوام فردا برم سونو شکمی انجام بدم تو شهرمون , گفتن پنچشنبه بیا برای فریز جنین . ازشون بپرسم چرا خ ...

بله عزیزم حتی به ویزیت یا سونو بشی بد نیست..... 

بچه ها سونوی اول واسه انتقال رو روز چند سیکل باید بریم؟ من روز کاری قبل باید زنگ بزنم مرکز وقت سونو ...

روز اول تا سوم..... 

خانوما واقعا هيچ دارويي نيس ك بخوري يا امپولشو بزني ك لك بيني قطع شه؟بجز پروژسترون

عزیزم مگه هماتوم نداری؟؟؟؟ 

قبل از ۳/۸ چ داروهایی خوردی ؟ کلا چ داروهایی خوردی ؟

من کلا داروم از  3تا7پری شبی دوتا لتروزول خوردم فقط همین و بقیه داروهام روزی ی دونه اسپرین..1دونه یدوفولیک ودوتا کپسول فرتیل اید..روز 14هم دوتا امپول اچ سی جی باهم زدم همین..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
توی این سونو چی بررسی میشه عزیزم؟من چرا ندارم پس؟یعنی دکتر انقد ازم مطمئنه که میگه روز ۱۴ پریودیت بی ...

منم اولين سونومو براى انتقال جنين فريز روز دوازدهم پريودم رفتم

درسته نگران نباش 

اينقدر روند درمانتونو با دكترهاى مختلف با هم مقايسه نكنين به خدا هر دكترى مختص خودش فكر مى كنه