2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046831 بازدید | 684554 پست
نمیتونم دقیق بگم اما معمولا تعداد نصف میشه پس بهتره انقدری باشه که اگه نصف شد جنینات خیلیکم نشن..... ...

پس با اين تعدادي كه من دارم نميشه ريسك كرد از همه طرف واسه تصميم گيري دستم بسته است . خدا خودش كمكمون كنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دوستای گلم ببخشین که من تو پستها معمولا یادم میره سلام و احوالپرسی کنم......  انگار که دیفالت ...

عزیزم نمیشه که همس سلام و حال او احوال کرد همین که وقت میزاری و جواب سوالاتمون رو میدی خیلی خوبه . عزیزم سردیجات مثل چی بخورم ؟

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیشه که همس سلام و حال او احوال کرد همین که وقت میزاری و جواب سوالاتمون رو میدی خیلی خوبه . ع ...

مثلا آب زرشک 20 روز قبل از انتقال خوبه بخورم ؟

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
دوستای گلم ببخشین که من تو پستها معمولا یادم میره سلام و احوالپرسی کنم......  انگار که دیفالت ...

شما گلي خانومي مهربون همه جوره دوستت داريم ميدونيم سرت شلوغه همگي ممنونتيم كه اين محيط امن و صميمي رو برامون فراهم كردي و برامون وقت ميگذاري راحت باش خونه خودته عزيزم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آنا جون سلام . من طبعم خیلی گرمه و قبل از انتقالم ارده زیاد خوردم بخاطر گرمی قبل از انتقال آذرماهم ب ...

كاسني و شاهتره ميتوني بخوري ولي بهتر از همممه چيز اگر يك دكتر طب سنتي البته حاذق تاكيد ميكنم از اين درموني الكي نه يه متخصص واقعي طب سنتي بري و نه داروهاشو فقط  توصيه هاي تغذيه اي ش رو رعايت كني زودتر طبعت به حالت معتدل بر ميگرده،، ميگم دكتر بري به خاطر اينه كه مطمئن بشي گرمي كردي تا خداي نكرده با تشخيص اشتباه حدس و گماني كار خراب تر نشه،، اگه مطمئن شي دكتر بگه به عنوان مثال از گرمي زياديه و صفراست اونوقت متوجه ميشي كه مثلا خيار و كاسني و اين چيزا واست خوبه و زود زود ميخوري و مثلا پياز و سير خيلي بده يه مدت لب نميزني بهشون

...

آنا جون من دیروز ک سونو شدم بعدش ی خرده دل درد داشتم.دیشب هم ک امپول ازادسازی زدم امروز صبح بشدت تخمدونام درد میکنه...اینا طبیعیه؟خیلی اذیتم.میکنه نمدونم اصلا شاید درد هم.مال چیز دیگه باشه ولی دو طرف دلم دردمیکنه و سنگینه..صبح هم.نیم ساعتی خودمو نگه داشتم نرفتم دستشویی.

@تورک_آنا      

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
كاسني و شاهتره ميتوني بخوري ولي بهتر از همممه چيز اگر يك دكتر طب سنتي البته حاذق تاكيد ميكنم از اين ...

محیا جون آزمایشات عفونت ادراری و عفونت واژن رو دادم و عفونت نداشتم و خودم خوب می دونم وقتایی که یه غذای گرم می خورم دوباره اون روز سوزشم شروع میشه کاملا متوجه میشم مال غذاهامه اما من خیلی کم گرمی میخورم نمی تونم بخورم حتی سس رو پیتزا و کالباس رو بخورم  فردا دوباره سوزش دارم .

كاسني و شاهتره ميتوني بخوري ولي بهتر از همممه چيز اگر يك دكتر طب سنتي البته حاذق تاكيد ميكنم از اين ...

سیر که اگه بخورم تا چند روز حالم بد میشه ، ولی پیاز رو نمی دونم گرمه و خیلی استفاده می کنم هم تو سالاد و هم تو غذاهام .

عزیزم نمیشه که همس سلام و حال او احوال کرد همین که وقت میزاری و جواب سوالاتمون رو میدی خیلی خوبه . ع ...

عزیزم یادمه اون زمان که من میخواستم رحم سردمو درمان کنم یه تاپیکی با این عنوان بود مثلا پرمیجات که میخوردن کنارش عرق کاسنی مثلا میخوردن..... 

یا هر چیز گرم رو با مصلحش میخوردن..... 

سایت طبایع دات آی آر برو مصلحت خیلی از خوردن یا رو داره..... 

مثلا مینویسه مصلح عسل چیه، یا گردو، یا مرکبات یا هر چیز دیگه ای..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مثلا آب زرشک 20 روز قبل از انتقال خوبه بخورم ؟

عزیزم زرشک فکر کنم جزء قاعده آوراست من توصیه نمیکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com