2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684544 پست

وای فکرشم نمیکردم پریودم انقد دردناک باشه😭😭😭😭چرا هیشکی بیدار نیس اخهههه😭

من مجبورم زنجبیل و عسل رو بخورم.امیدوارم تاثیری روی ضخامتم نداشته باشه.رسما دارم جون میدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یکم ریسک میکنی هر چی محیط تمیزتر درصد انتقال بالاتر میشه دیگه من خودم هم لوله هام هیدروسالپنکسِ(عفو ...

ذخیره تخمدانم ۱.۵هست ۲سال پیش عمل شدم فعلا قصددارم میکرو کنم اگر نشد ک باید دوباره پاکسازی کنم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونی به من بگی چطوری فهمیدی اندومتریوز داری؟ من دکترا بهم نگفتن آندومتریوز دارم ولی تو‌ اینترنت خو ...

عزیزم خیلی مرموزه قابل تشخیص نیست جز بالاپاراسکوپی من علامتی نداشتم جز قاعدگی دردناک ازمایشca125بده حتما

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم من با ذخیره 1/4 سه بار پانکچر کردم.....  پس ذخیرت خوبه نگرانش نباش.....  اگه همه ش ...

من اندومتریوز دارم خیلی میترسم

بچه ها وقتی از تخت بلند میشم میرم رو مبل میشینم یکم،راحت میشینم و لم میدم اما چنددقیقه بگذره کمرم در ...

بله عزیزم.... 

برا پانچره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام منم ۳۴ سالمه  ظاهرا همه چی خوبه اما در واقع باردار نمیشم ۲ بار iui کردم فردا وقت پریه ک ...

به سلامتی عزیزم..... 

انشالله به زودی مامانی..... 

من خودم ترجیحا قبل عید رو توصیه نمیکنم اما خوب خودمم انتقالم اوایل بهمن بود و شکر خدام + شدم ولی در کل استرس اوایل بارداری دم دمای عید زیاده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها آمپول واريوپپتيل چيه؟؟؟؟ به خاطر اندومتريوز دكتر گفت ايندفعه قبل از انتقال يا پانكچر در هر ص ...

عزیزم برا مهاره..... 

برا آندومتریوز و خاموش کردنش هم تجویز میشه..... 

مثل دکا و دیفیرلین و.... 

یائسگی موقت میده.... 

بچه ها امروز زنگ زدم مطب دکتر گفتم بتامامروز ۶۶۲ بود گفت سه شنبه دوباره تکرار کن یهو بهم ریختم نمیدو ...

بله عزیزم طبیعیه اتفاقا روال درستیه..... 

نگران نکن خودتو.... 

سلام به همه دوستان خوبم🌹 ممنونم که برام دعا کردید و ممنون از کسانی که به یادم بودن و سراغ گرفتن ...

عزیزم قبل از هر چیزی بدون واقعا میفهمت ولی یه چیزیو صادقانه بگم کار خوبی کردی با جون و دلت مادر بودنتو باور داشتی یعنی از نظر انرژیم کم نذاشتی و چون نتیجه بعد تمام تلاشات این شد بدون حکمتی بوده..... 

لااقل اینطوری خودتو سرزنش نمیکنی که استرس یا حس غیر+ت باعثش شده..... 

عزیزم یه کم تجدید قوا کن و بعدش برو دنبال علتش و بعدشم خبر مامان شدنتو بده...... 

من خیلی صبر کردم تا به مرحله انتقال رسیدم... کلی مانع سر راهم بود که برای هرکدومش کلی غصه خوردم.یکی ...

عزیزم تنها نیستی..... 

دوستات کنارتون..... 

مطمئن باش اون لالاییارو براشون خواهی خوند.... 

دوستای گلم برم بخوابم..... 

بازم التماس دعا دارم..... 

انشالله سر فرصت بقیه پستارو میخونم..... 

@بهاركك سلام عزيزم  به سلامتي ان شاءالله نيني ها محكم ب دل مامانشون يه عمر بچسبن  ببخش ...

متاسفانه نتیجه نگرفتم بعد از اون همه سختی.

امروز یه چیزی ازم خارج شد (شبیه سفیده تخم مرغ) بعدش افتادم به خونریزی. خیلی ناراحتم خییییلی

رفتم یه دور کامل رفتم ابن سینا رفتم پیش دکتر نصر پیش رزا مقدم پیش وحید دستجردی تشخیص خاصی ندادن همش ...

گاهي بسته بودن لوله باعث ميشه لوله ترشحاتي از خودش داشته باشه كه نطفه رو از بين ببره و مانع لانه گزيني بشه در موردش از دكترت بپرس

...
سلام آنا جون شما قبل لاپاروسکوپی جوراب واریس پوشیدی؟؟

عزیزم خوب من مشکل واریس داشتم و از قبل میپوشیدم ولی یادمه قبل اینکه بریم اتاق عمل باید میپوشیدم....