2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046673 بازدید | 684536 پست
عزیزم دقیق متوجه شرایطت نشدم.....  شاید منظورش اینه کیست میشه متوجه نشدم.....

گلم دیروز رفتم سونو گفت هیچ تخمک و کیستی خداروشکر نداری ، روزی چهارتا بهم استرادیول داد و دوتا آ اس آ و یه ژل آسترا که تک به تک داروخونه ها رو گشتیم نبود که نبود 😢 حالا دیگه توکل بخدا 

راستی از دکترم پرسیدم چی بخورم این مدت گفت دانه سویا و کلا موادی که هورمون بالا داره ... خیلی خوبه 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه ها یه سوال دیگه دارم،سیکلی که میخوان انتقال بدن نیازی به ال دی نیست برای همه؟بخاطر تخمک گذاری میگم.مشکلی به وجود نمیاد توی سیکل انتقال تخمک گذاری هم داشته باشیم؟

من فقط و فقط استرادیول دارم برای انتقال

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=80730336]آها ببخشید متوجه نشدم،والا من به خاطر پایان نامم انتقالو عقب انداختم اگه این ماه دفا ...

مریم.جون مبخای ای یو ای انجام بدی دوباره؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چون استرست خیلی خیلی بالاست، واسه اون سخت پایین اومد، ولی خیلیا در حال مصرف دارو هم باردار شدن، یعنی ...

یعنی الان معلومه من استرس دارم؟؟؟😁

اخه از کجا معلومه چیکار باید بکنم؟ بیخیال بشم؟ چ طوری میشه بیخیال شد؟

...
یعنی الان معلومه من استرس دارم؟؟؟😁 اخه از کجا معلومه چیکار باید بکنم؟ بیخیال بشم؟ چ طوری میشه ...

اخه این هورمون شدیدا‌ وابسته به استرسه.دیدی که شرایط ازمایششو

کلا خیلی هورمون حساسیه.و بنظرم از فکرش بیا بیرون.اگرم‌ میتونی قرص خارجیشو بگیر

هرچند ایرانیش رو خیلیا جواب داده.یکیش خود من.با یه بسته از نرمال هم پایینتر اومد.البته منم تصمیم دارم‌قبل انتقال برای اطمینان خودم پرولاکتین و تیروئید و ویتامین دی اینارو دوباره چک کنم.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

آنا جون و دوستان ممنون میشم جواب سوالمو بدید ، من جنین هام دو یا سه روزه هستن دقیق نمیدونم!!  دیروز دکترم گفت میتونی به مرکززنگ بزنی بگی دو روز زودتر از فریز دربیارن که بشه بلاست و پنج روزه که شانسش ببشتره ولی هزینه داره ، الان میگم ممکنه توی اون پروسه جنینها از بین برن و هزینه اش چطوره ؟؟ بنظرتون منطقیه این کار که دو روز قبل از فریز دربیارن ؟؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
آنا جون و دوستان ممنون میشم جواب سوالمو بدید ، من جنین هام دو یا سه روزه هستن دقیق نمیدونم!!  د ...

عزیم فکرمیکنم ممکنه که چندتاشون از دست بره.معمولا اونایی که تعداد جنیناشون زیاده این کارو میکنن وگرنه ریسکه.چون همه ی جنینا ممکنه به مرحله ی بلاست نرسن و حیفه اینجوری.چندتا جنین داری ؟

اخه امروزم باز بی بی چک زدم منفی شد.اخه ادمای عاقل و بالغیم.با ده روز تاخیر اگه باردار بودم باید یه ...

گلم رفتی آزمایش دادی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گلم رفتی آزمایش دادی ؟

نه دارم پریود میشم گلم

شدیدا حالم بده و دست و‌پاهام یخ کرده و کمرم درد میکنه.خیلی حس بدیه

ولی همینکه امروز پریود میشم بازم خوبه.فقط حس میکنم این پریودم خیلی دردناکه کلا😟

خانمایی که مثبت شدین شما هم یه روزی مث ما منتظر بودین خواهش میکنم بهم چیزی بگین واقعا نگرانم علایمتو ...

عزیزم دنبال علامت نگرد خیلیا بدوم علائم بودن وباردار بودن انشالله که شمام بارداری گلم نگران نباش

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه دارم پریود میشم گلم شدیدا حالم بده و دست و‌پاهام یخ کرده و کمرم درد میکنه.خیلی حس بدیه ولی همین ...

ای وای راست میگی ؟؟ چ بد

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ای وای راست میگی ؟؟ چ بد

اره من خودمم میدونستم پریود میشم.ما از این شانسا نداریم خواهر

بچه ها روزی سه تا استرادیول رو هر ۸ ساعت بخورم؟اونایی که روزی سه تا داشتن باهم خوردن یا با فاصله؟

حتما باید بعد غذا باشه یا مهم نیس؟

سلام عزیزم منم دفعه اولی که انتقال دادم درد کمر و دردهای پریودی داشتم حتی سینه هام سنگین شده بود طور ...

مرس  ابج  مهربون کلی بهم امید و انرژی دادی.ابحی فقط زیر شکمم همش انگار مور مور میشه نبض میزنه ول  درد نه.شما یعن  تیر کشیدن تخمدان یا رحم هم نداشتی یا کمر درد پا درد....واقعا خوشحالم کرد  که حداقل این یئ هفته بگذره