سلام عزیز دلم آنا جان مهربان و با درک...واااای که نمیدونم وجود شما پاداش کدوم کارمه؟
آناجون خیلی شرایط سختی پیش اومده واسم...متاسفانه دوباره خلط خونی همزمان با پریود...متخصص ریه گفت یک مورد بسیار نادری هست...گفتم خب پس به سلامتی نادره شدم رفت😃حتی گفتش که نمیتونم هیچ نظری بدم چون اینقدر مورد خاصیه که حتی درمانی واسش هنوز نیست حالا قراره در کنفرانسی مطرح کنن چه مهم شدم من آخه...خدا رحم کنه به جوونیم فقط
حالا میمونه بحث مادری کردن و...که تنها راهش گذاشتن گلم در گلدون دیگه ای خارج از وجود خودم...فقط امیدوارم شخص دلسوز و آگاهی سر راهم قرار بگیره چون واقعااا چالش زیادی داره این راه....دوران جنینی دوران بسیار مهمیه از لحاظ آرامش تغذیه و...واحتمالا باید تنهایی هندل کنم برای مدتی چون شرایط خاصی داریم و همسرم مدتی در کنارم نیست...برنامه ام اینه که بیاد پیش خودم نمیدونم چقدر امکان پذیره...واااای ٱنا جون زندگیم شد مثه فیلماااا😆😆😆😆
فقط تورو خدادعا کنید واسم همین...
دیگه بعد اینهمه مشکل فقط در آغوش گرفتن یه نوزاد پاک و معصوم روح و روانمو اروم میکنه واسم مهم نیست نمیتونم نه ماه حسش کنم بهش شیر بدم فقط بیاد حتما خدا این توان رو در من دیده نمیدونم توکل به خدا