2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046592 بازدید | 684530 پست
سلام نگران نباش عزیزم انشاءلله چیزی نیست  نمیتونی زنگ بزنی بیمارستان ببینی دکترت هست یا نه ؟

بعدازطهر میاد مطب... فک کنم الان ابن سینا باشه که گمون نکنم بتونم پیداش کنم.

آبانم بوده باشه نهایت تا نه کارش تموم میشه میره.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی تست pgdرو برای چی انجام میدن؟

اگه به سلامت جنین شک کنن انجام میدن..... 

ببینن همه چیو بررسی کردن و همه موانع از سر راه رفت و بازم جواب نگرفتن انجام میدن یا اگه از همون اولش معلوم بشه مشکل ژنتیکی وجود داره انجام میدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی  انشالله به زودی با بتای تپل دل همه رو شاد کنین بدون استرادیول برا فشار خون مشکلی ن ...

خیلی ممنون آن شااالله،نه عزیزم سه بار رفتم سونو و از لحاظ اندومتر تحت نظر بودم و وقتی به مد نظر دکترم رسید واسم انتقال داد ولی خوب جنین ۳روزه رو فقط میتونن انتقال بدن  ایشالا واسه شما هم بهترین ها اتفاق بیافته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
دکترتون کیه یاقوت جون؟ ضخامتتون چند بود روز انتقال و اینکه امپول ازادسازی دادن بهتون یکی دو رو ...

توی آخرین سونو ۹.۲بود و۶روز بعد انتقال دادم و دکترم نگفت چنده گفت خوبه ،دکترم طاهری پناه هست بله آمپول آزاد سازی هم داشتم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
خانما من قبل پانکچر چهار بار به خاطر سرما خوردگی شدید عنبر نسا به صورتم دود دادم، روی کیفیت تخمک تاث ...

عزیزم بعید میدونم اثر بدی بذاره اما خواهشا از این کارای عجیب غریب تو سیکل انجام ندین که انقدر استرس نگیرین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دکترا خدا نیستن.....  اما همینکه ببینی دکتر هر کاری ازش بر میاد واست انجام میده اینطوری ...

اناجون دکتر پادمهر و سونوی سعادت گفتن اندومتریوزت خفیفه ظاهرا ولی خب سعادت گفت اگه خدای نکرده خیلی منفی شدی و یا چند بار اماحان کردی کیفیت تخمک بهتر نشد اونوقت شاید به عمل فکر کنن، وگرنه الان به مظر نمیاد این مسئله ی مهمی باشه،، ولی دکتر پادمهر طی معاینه گفت یه چیزایی هست نمیشه گفت نیست ولی چون هنوز بچه اولته ترجیح میدیم عمل نکنیم مگر اینکه دیگه همون دیگه نشه و فلان و‌بیسار ،،،  ولی اینا رو‌پادمهر توی معاینه گفت و هنوز وقتم نشده که ببرم جواب سونو رو ببینه اما میدونم اگر ببرم ببینه هم ب احتمال زیاد همونو میگه چون توی برگه جواب سونو هم خیلی مفصل نوشته همه چی هزار الحمدلله مورد نداره فقط یه لیگامان چپ یکککم ضخیم شده اندومتریوز ه،، ولی یه چیزی رفته رو‌مخم که این حالت التهاب نمیزاره تخمک باکیفیت بشه و یا نینیام زنده بمونن لانه گزینی کنن،، چون ظاهرا ذخیره که کم نیست همسر هم خب اونجوریام نیس که بگیم نمیشه، مورفوی۳وتعداد۱۲۰میلیون و تحرک آ صفر ولی ب ۲۵درصد و دی اف ای ۲۵،، جنین شناسم ک گفت تخمک ضعیف بود،، خب منم که موقع تخمک گذاری درد سمت همون لیگامان چب خیلی شدید دارم درحالی که اون ماه تخمک اصلا تو چپ نبود مثلا،، بنابراین دلایل خیلی مشکوکم این اندومتریوز مانع میشه،،، ولی خیلی میترسم از عملش، شما میدونین این خزعلی رو از کجای امگلیس مینونم گیر بیارم برم پیشش؟

...
اصلا زودتر از هشت هفته خیلی خیلی رایجه که ضربان قلب هنوز نباشه خیلی زود رفتی شما چرا دکترت انقدر زو ...

دکترم خودش سونوگرافی کرد سن بارداری زد 6 هفته که دقیقا درسته ولی بدون ضربان 

من خودم رفتم دکتر چون اون روز عضلات زیر شکمم گرفتگی داشت ترسیدم و رفتم دکتر

عزیزم بعید میدونم اثر بدی بذاره اما خواهشا از این کارای عجیب غریب تو سیکل انجام ندین که انقدر استرس ...

ایا اینطوری هست که اصلا اندومتریوز رو‌ باز کنن موقع عمل ببینن چه خبرا بوده و سونو‌و و معاینه نشون نده؟ یعنی بیشتر از این حرفا باشه درواقع؟

...
 خیلی ممنون آن شااالله،نه عزیزم سه بار رفتم سونو و از لحاظ اندومتر تحت نظر بودم و وقتی به مد نظ ...

عه چ جالب یعنی فقط و فقط سه روزه رو‌میشه نچرال انتقال داد؟ میتونم جسارتا یه سوال دیگه بپرسم؟ اینکه روز چندم سیکلتون ضخامت ۹ بود؟

...
سلام خانوما  منم امروز رفتم تعیین جنسیت قراره یه گل پسر بهمون اضافه شه    

به سلامتی عزیزم..... 

انشالله دومادیش.....