2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046760 بازدید | 684546 پست
عزيزم خيالت راحت جنينها ميرن داخل رحم و هيچيشون هم نميشه ، دهانه رحم وقتي پريود ميشي باز ميشه . 😂😂 ...

😄😃😃وقتی میرن تو رحم میچسبن؟نمیان پایین سمت دهانه رحم؟آخه زود رفتم دسشویی بعدشم داشتم نگاه میکردم ببینم چیه توش چیزی نباشه نیومده باشه بیرون😄

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
چیکار کنیم حواسمون پرت شه این روزا؟بچه ها جدی اگه راه حلی دارین بگین.برای آرامش بیشتر چیکار کنیم

شما تو دوران انتقال هستید؟ انشاالله که آخرش با یه جواب مثبت عالی دلتون شاد میشه

عزیزم من از این کتابای رنگ آمیزی بزرگسال گرفته بودم واقعا برای وقت گذرونی و آرامش ذهنی عالی بود ،حتی تو بیشتر دوران بارداریم هم در حال رنگ آمیزی بودم هم کار با رنگ ها شادی آور و آرامش بخشه هم دقت در انجامش باعث میشه آدم حواسش از فکرای منفی پرت بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اینکه بار دوم که مثبت شدم قبلش از این دفترچه خاطرات بارداری سفارش داده بودم که به خودم اطمینان بدم مامان هستم

گرچه اصلا حوصله شو نداشتم ازش استفاده کنم

بعدشم که دیگه فرصت نشد😂😂😂

من این ماه iui کرده بودم و شرایط همسرم اصلا خوب نبود. بی نتیجه بود  مثل سه بار میکرو و یک بار ...

دوست گلم، خیلی ها تو این راه کم میارن اما کم آوردن مساوی با پا پس کشیدن نیست، نمیدونم اینجوری دلداری دادن درسته یا نه ولی شاید راس بگی و به صلاحت نباشه اما این حرفو وقتی بزن که بیشتر از همه آی وی اف ای های موفق تلاش کرده باشی، من داستان زندگی کسیو شنیدم که ۱۴ سال دنبال درمان بود تا موفق شد و بعدش بلافاصله دومی رو طبیعی باردار شد، و از این داستانها هممون زیاد شنیدیم، و خیلی هامون هم شخصیت اول همین داستانها شدیم

بچه ها یبوست گرفتم چیکار کنم؟دیروز پانکچرم بود فکر کنم از پریروز شکمم کار نکرده😬ظهر تقریبا دو سه قاشق پیدرولاکس تو آب حل کردم خوردم الانم سه قاشق تو دوغ حل کردم هیییییچ خبری نیست،شیاف ویزاکودیل بذارم؟

بچه ها یبوست گرفتم چیکار کنم؟دیروز پانکچرم بود فکر کنم از پریروز شکمم کار نکرده😬ظهر تقریبا دو سه قا ...

عزیزم شیافو بزار...دکتر به منم بعد از پانکچر گفت یبوست شدی شیاف بزار ..اشکالی نداره

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها یبوست گرفتم چیکار کنم؟دیروز پانکچرم بود فکر کنم از پریروز شکمم کار نکرده😬ظهر تقریبا دو سه قا ...

عزيزم يه چيزي بگم بدت نيادها ، من كلا مستعد يبوست نيستم خدا رو شكر ولي بعد از سزارين به خاطر داروي بيهوشي يك مقداري يبوست شده بودم به جاي شياف قشنگ دستت رو با صابون بشور يه كيسه فريزر يا دستكش يك بار مصرف تميز دستت كن بعد انگشت كوچيكت رو آغشته به روغن زيتون بكن و شياف كن رد خور نداره اين كار من براي دخترم هم كه كوچيك تر بود يبوست ميشد اين كار رو ميكردم الان كه ديگه ماشاالله فقط رفته توي كار حروم كردن پولهاي باباش از بس شكمش كار ميكنه . 😂😂😂

مرسی عزیزم.آجیل اره میخورم. اما لبنیات نه. بستنی که نگو😷😷😷یبار خوابشو دیدم از همون وقت اسمش میاد ...

خیلی هم عالی...نوش جونتون گلم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزيزم يه چيزي بگم بدت نيادها ، من كلا مستعد يبوست نيستم خدا رو شكر ولي بعد از سزارين به خاطر داروي ب ...

واااای خاک به سرم چقدر پیچیده بود اینکه گفتی😂😂😂آخه خونه ی مامانمم اینجاام مهمون هست اصلا نمیشه یه دل سیر رفت دستشویی😂وای خندم میگیره😁فکر کنم فعلا شیافو بذارم بهتره اگه نشد میرم خونه ی خودمون اینکاری که گفتیو میکنم😆

عزیزم مبارک باشه  گبلک حون بنظر من به دکترت زنگ بزن بگو عدد بتا رو اگه نیاز دونست بازم تکرار ک ...

عزیزم زنگ زدم گفتن دوباره شنبه از بده نمیدونم تا کی باید از بدم خدا کنه همه چی خوب پیش بره.

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه