2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
سلام خانمها صبح بخیر من دیروز رفتم سونو شدم متاسفانه قلب جنین تشکیل نشده هفته ششم تموم کردم دکتر گف ...

سلام عزیزم نمیدونم چی بگم دقیقا این حس شمارو منم تجربه کردم 

انشاءلله خدا بهت آرامش بده 

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان سبحان جون من دیروز آخرین پرولوتونم زدم🤗 ولی تا وقتی پرولوتون داشتم خیالم از بابت زایمان زودر ...

عزيزم ترس براي چي ، من كه اون سري اصلا پرولوتون نداشتم و شياف پروژسترون هم تا ٢ ماه قبل از زايمان داشتم . بسپار به خدا همه چيز رو ، ان شا الله دخترت به موقع مياد توي آغوش مامانش بعد از الان به بعد ديگه بچه ات كامل هست ديگه نگراني نداره اصلا .

اینم یه نمونه از نقاشیم که خودم تو عروسی یکی از اشنایان که فروردینه کشیدم. این تاریخش یه روز قبل از ...

مامان شدنت مبارک عزیزم ان شاالله فرزندت رو صحیح و سالم در آغوش بگیری خدا خیلی دوستون داشته که براتون معجزه کرده.عزیزم میشه بگید مشکلتون چی بود که میکرو کردید؟

مامان شدنت مبارک عزیزم ان شاالله فرزندت رو صحیح و سالم در آغوش بگیری خدا خیلی دوستون داشته که براتون ...

ممنون عزیزم از محبتت انشالله خدا روزی خودت بکنه. من خودم مشکلی نداشتم موروفولوژی همسری خوب نبود ۲ درصدبود اگه اشتباه نکنم. دوبار انتقال منفی و دوبار هم کنسل شدن سیکل داشتم که نظر خدا بهم برگشت الحمدللله. 

سه روز گذشته خیلی کم در حد خوناب سیاه سیاه از دوستان عذر میخوام

فکر کنم این پریودت نیست، ببین برای ورود به سیکل اصلا عجله نکن، نهایت میزاری ماه بعد، چون اگه درست پریود نشی هورمون هات درست کار نمیکنن، که بخوان ازت تخمک کشی کنن، این همه صبر کردی نهایت یک ماه دیگه روش، چون باید به فکر نتیجه باشی 

مگه تیکر بنفشم داریم😍😍 از من ابی و صورتی فقط😁😂 قربونت برم عزیزم😗😗😗😗

آبی و صورتی وقتی قاطی شه میشه بنفش دیگه😍😂شاید منظور آنا جون این باشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام خانما روز 16 انتقالم بتام 35 بود 48 ساعت بعد که امروز بود باز از دادم شده 79 .میتونم امیدوار باشم؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام خانما روز 16 انتقالم بتام 35 بود 48 ساعت بعد که امروز بود باز از دادم شده 79 .میتونم امیدوار با ...

عزیزم ممکنه نی نی دیر لانه گزینی کرده باشه

دو روز دیگه باز تکرار کن ان شاالله بالاتر میره.تبریک میگم😍😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
میدونی از دست خدا ناراحتم تو سقط اولم اونقدر ناراحت شده بودم که فقط بهش میگفتم اگه میدی سالم باشه ول ...

عزيزم هيچ وقت از دست خدا ناراحت نباش ، خانمي من خودم ٤ تا آي يو آي ناموفق داشتم و يك انتقال جنين كه سقط شد ولي بعدا فهميدم كه خدا بهترينها رو برام كنار گذاشته بود .

عزیزم ممکنه نی نی دیر لانه گزینی کرده باشه دو روز دیگه باز تکرار کن ان شاالله بالاتر میره.تبریک میگ ...

واقعا اینطور فکر میکنید؟توقع داشتم امروز لااقل 100 میشد

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
واقعا اینطور فکر میکنید؟توقع داشتم امروز لااقل 100 میشد

اخه اگه خبری نبود میومد پایین بتات.ولی بالاتر رفته.پس حتما امیدی هست.اصلا بد به دلت راه نده گلم.ارامشتو حفظ‌کن.پس فردا هم یه تست بتا بده باز.ان شاالله میره بالاتر تا اونموقع

عزيزم هيچ وقت از دست خدا ناراحت نباش ، خانمي من خودم ٤ تا آي يو آي ناموفق داشتم و يك انتقال جنين كه ...

واقعا همینطوره اما ما ادما تو شرایط سخت کم میاریم و گاهی وقتا شاکی میشیم از خدا و ادما و اتفاقاتی که افتاده.اما گذر زمان بهمون ثابت میکنه که همه چی درست جای خودش قرار گرفته.زندگی همینه.باید تمرین صبوری کنیم