2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046670 بازدید | 684535 پست
سلااام بر مامان 4قلوهااا رکورد شکن تاپیکمون💜💗💐..عزیزم خیلی خیلی ممنونم بابت تک تک جملات و وقتی که ...

عزیزم فکر نکنم فرقی کنه کی باشه.... 

حتی فکر کنم از بستگانم بشه.... 

مادر، خواهر و...... 

چرا نباید بشناسی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز میشه ۷ام فک کنم. روز اول هم حساب میشه، علائم خاصی ندارم، دو شبه که آخرشب موقع خواب بدنم گر می ...

روز انتقالمون یکیه ،شما دقیقا آزت چندم میشه؟

انشالله گر گرفتگی علامت لانه گزینیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم نمیخاستم بی بی چک بزنم مامانم خیلی اصرار کرد گفتم دلشو نشکونم،،،استرسم اصلا نداشتم😉 هر چی ...

خدا رو شکر که نتیجه اش خوب بود😍 ان شاءالله شنبه هم با یه بتای تپل شادیت کامل بشه🙏😍😍

عزیزمممم فندق مامان و باباش 😍😍😍😍 الهام جان به سلامتی عزیزززم...از خدا میخام روزهای خیلی خوب و ش ...

الهی آمین عزیزم ممنونم بخاطر دعای نابت و انرژی مثبتت 🥰😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه هاااااااااا من لکه بینی دارم  امروز روز 13 انتقالم ، کسی بوده اینجوری باردار شده باشه؟  ...

به نظرم بهتره بپرسی کسی بوده لک نداشته باشه؟ 

تقریبا شده سرجهازی به قول دوستان..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا رو شکر که نتیجه اش خوب بود😍 ان شاءالله شنبه هم با یه بتای تپل شادیت کامل بشه🙏😍😍

فداتبشم عزیزم ،،،،همچنین،، اون خط کمرنگ تقریبا بعد از ده دقیقه افتاد یعنی میشه بهش اعتماد کرد؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
به نظرم بهتره بپرسی کسی بوده لک نداشته باشه؟  تقریبا شده سرجهازی به قول دوستان.....

منم همش منتظر این لکه بینی هستم ولی نمیدونم چرا ندارم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
پس جنینهامو نگم بریزن دور؟  میترسم تخمکم با این دود سمی شده باشه و برای جنینهای تشکیل شده مشکل ...

ای بابا دختر اینا چه حرفاییه تو که دست منم از پشت بستی من فکر میکردم دیگه از من ترسو تر و نگران تر نیس تازه داشتم رو خودم کلی کار میکردم

الان پیش تو لُنگ انداختم،، اینا چ فکراییه میکنی اخه دختر خوب؟!!! از اون پشکل ها از صبح تا شب کیلو‌کیلو میسوزه تو دهات و دودشم میره تو حلق و‌سر و مغز ملت و‌خامومای باردار و غیر باردارِ ده

از همه هم سالم ترن خودشون و‌بچه هاشون

اونوقت شما از صبح تا شب دود اگزوز ماشینا  تو این تهران میره تو حلقت نگران اون نیستی نگران یه ذره دود طبیعی و غیر شیمیاییِ یذره پشکله اون الاغ بیچاره ای؟؟؟؟؟؟؟؟

...
فداتبشم عزیزم ،،،،همچنین،، اون خط کمرنگ تقریبا بعد از ده دقیقه افتاد یعنی میشه بهش اعتماد کرد؟؟

اره بابا مال خیلی از بچه ها حتی بعد یه ساعت رنگ گرفته ولی درست بوده! خیالت دیگه راحت باشه😍

روز انتقالمون یکیه ،شما دقیقا آزت چندم میشه؟ انشالله گر گرفتگی علامت لانه گزینیه

ممنون عزیزم

سیزدهم،شنبه

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
 خیالم راحت شد ممنون عزیزم اره استراحت گاهی میکنم دیروز سه نفر باهم انتقال داشتیم اون دو نفرو ...

دقيقا مى تونم تصور كنم قبلى هاى منم اصلا انگار كه نه انگار انتقال داده بودن يه راست خيلى راحت با قدم هاى تند مى رفتن دستشويى و با بوت پاشنه بلند راه مى رفتن😂من بار اول و دوم خيلى مراعات كردم بعد فهميدم نه بابا هر چى آدم بى خيالتر باشه بيشترين كمك بهشه تا استراحت مطلق و چيزهاى ديگه