2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
اسپرم شوهر من تعداد ۹۰ ملیون و کیفیت خوب ،من خودم با اونهمه دارو سه تا تخمک داشتم،۲ تاش جنین شد نهای ...

عزیز دلم شکر خدا واسه همون یکی یدونه ی دلبرتون،مطمئن باش مامانی اصلا شک نکن خدا بخواد با یه جنینم مامان شدن ممکنه😊ان شاءالله خدا با یه بتای قشنگ مهر تایید بزنه به حرفامونو بیای خوشحالمون کنی😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تارا جون من بعد ۹ روز بعدتزریق دیفرلین  پری شدم بعضیا ۷ تا ۱۰ روز طول میکشه

چی بگم والله

البته من از مرداد دو تا عمل جراحی داشتم و یک پانکچر یعنی داغونما شاید اصلا صلاحم نباشه به این زودی انتقال بدم اگرچه گفتن چون پریودات منظمه ممکنه سیکل کوتاه دکترت بهت بده که ۱۴ روزس نفهمیدم منظورشون چیه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیز دلم شکر خدا واسه همون یکی یدونه ی دلبرتون،مطمئن باش مامانی اصلا شک نکن خدا بخواد با یه جنینم ما ...

ممنون عزیزم

خدا از دهنت بشنوه. انقدر نا امید بودم روز انتقال که فقط یه جنین برام مونده. آخرین لحظه خودمو سپردم به خدا.گفتم اگه اون بخواد حتما میشه......

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
دوسال کامل دارو خورد هیچ تغیری نکرد حتی تو بیوپسی هم اسپرم نداشت نمیدونم چی شد بعد دوسال فقط با خورد ...

دارو چی خورد؟ببین شوهر من اولین بار سه ماه پروفرتیل خورد با آمپول اچ سی جی فکر کنم با یه داروی دیگه ولی اصلا جواب نداد فکر کنم بدن هرکس با یه دارویی جواب میده مثلا ایندفعه با فرتیل پلاس و سینال اف خوب بود.

البته حکمت خداست خداروشکر که پیدا شده اسپرم تو بیوپسی شوهرت مطمئنم همون یدونه هم مامانت میکنه 

دارو چی خورد؟ببین شوهر من اولین بار سه ماه پروفرتیل خورد با آمپول اچ سی جی فکر کنم با یه داروی دیگه ...

من اصلا یادم نیست داروهاش 

تو بیوپسیش اسپرم نداشت بعد یه سال آزمایشات تکرار کردیم اسپرم تولید میکنه انشاالله تا اخر نتیجه بده

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
ان شالله که نتیجه بگیرید منم شوهرم مشکل داره پنج ساله پیش رویان میکرو کردم که نتیجه ایی ندیدم   ...

عزیزم ان شاءالله اینبار نتیجه میگیری مطمئن باش

راستش من فردا پانکچرمه تا الان که از امیر جنتی و طرازی راضی بودیم تا خدا چی بخواد و ادامش چی بشه،واقعا دکتر طرازی اخلاقش و آرامشش عالیه من خیلیییی دوسش دارم خیلیی

عه کدوم‌بودی عزیزم؟؟!!🧐😊 ممنونم‌قربونت بشم ، تو هم همینطور، انشالله خبر مامان شدن همه عزیزهای این ...

نیلا ممکنه بپرسم شما توی سونوی دکترسعادت برا شما گفتن کدوم نواحی اندومتریوز داره که دکتر پادمهر گفت عمل لازم نیست؟ 

برا من نوشته ضخیم شدن جزیی یوتروساکرالِ لیگامان  هنوز نتوسنتم ببرم جوابشو دکتر ببینه خیلی نگرانم که چی خواهد بود نظرش

...
ممنون عزیزم خدا از دهنت بشنوه. انقدر نا امید بودم روز انتقال که فقط یه جنین برام مونده. آخرین لحظه ...

من مطمئنم هممون مامان میشیم اصلا شک ندارم خدا حواسش بهمون هست فقط سعی کن مامان خوشحالی باشی واسه نی نیت تا بتونه قشنگ تپلی بشه

عزیزم ان شاءالله اینبار نتیجه میگیری مطمئن باش راستش من فردا پانکچرمه تا الان که از امیر جنتی و ...

آره اتفاقا همین چندوقت پیش یکی از آشناهامون بعد از چند میکرو ناموفق پیش خانم طرازی نتیجه گرفت ان شالله شماهم نتیجه بگیرید