2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046932 بازدید | 684566 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکی  یه لحظه کنجکاو  امیدوار شدم که بیمارستانهای ما با سونو و با این روش جنین انتقال میدن ...

ایران چطور انجام میدن ؟ سونوی معمولی هست ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
یعنی قلبش تو ۳ روز تشکیل شده بود؟؟؟ یا دکترت اشتباه طونو کرده بود؟؟؟؟

بله تو سه روز تشکیل شده بود قدرت خداست  امکان داره تو دوهفته اوایلش تشکیل بشه امکان داره اخر دوهفته بخاطر همین دوهفته براش در نظر میگیدن

خرنوب مصرف کرد نه از آزمایشاتش گرفتن

ان شاءالله ایندفعه مامان میشی با همین یدونه ولی واسه آینده و نی نی های بعدیتون بره دکتر احتمالا بهتر میشه  چون اسپرم داشته

شوهر من سه ماه یه جا دارو گرفت هیچ تغییری نکرد تعدادش از ۸۰۰ هزارتا شد سیصد صدهزارتا فقط حرکتش خوب شد یه مدت دارو نخورد صفر شد این سری پیش امیرجنتی فرتیل پلاس خورد و آمپول سینال افم داشت برای اولین بار تعدادش شد ۵ میلیون البته حرکت و مورفولوژیش داغونه ولی بازم همینکه تعدادش بهتر شد با دو ماه دارو خوردن خوبه به نظرم داروش خوب بود رو شوهرم خوب جواب داد،حالا فردا پانکچر دارم دعا کنید اسپرم خوب پیدا کنن و جنین خوب تشکیل شه برامون 

سلام آناجون من با مرکز تماس گرفتم گفتن سقطات طبیعی نیست و باید  بیای پیش مشاور ژنتیک... مشاور ...

pgd یعنی چکارش کنند؟

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
سیلاممممممممممممممم به روی ماهتون   😍 به دیماغ چاقتون 😆 روی ماه همتون رو میبوسم 😍تشک ...

ای جاااااااااان مبااااااااااارک ان شالله ک تا ۱۴ روز دیگه خبر دوقلویی هم جنس ان شالله

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سیلاممممممممممممممم به روی ماهتون   😍 به دیماغ چاقتون 😆 روی ماه همتون رو میبوسم 😍تشک ...

ببخشید پاک هول شدم دوقلویی همسان ن هم جنس 😄😄

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام بچه ها من پانکچر کردم 18 تا تخمک داشتم ولی اسپرم شوهر خوب نبود و 4 تا جنین تشکیل شد که 3تاش از ...

الهي عزيزم😭

انشالله همون يدونه ني ني شه برات 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️