2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
بچه ها من الان یه ربع پیاده روی سریع داشتم بعدشم سوار ون شدم کمک فنر داغون ...  دارم میمیرم از ...

+ فکر کن دختر..... 

عزیزم مهم اینه جوانب احتیاط رو رعایت کنی ولی دیگه بعدش همه چیو به خدا بسپر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه روزی خیلی خوب بود ..الان ۹تاش بیشتر نمونده اونم معلوم نیست چی بشه

بیشتر از نه تا بچه میخای یعنی؟؟😒😒 مهدکودک میخای راه بندازی ؟؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم احتمالا پی جی اس انجام بدن رو جنین هات.هزینه ش تو صارم که انقدر گرونه همه چیزش ؛ هرجنین ۶۰۰ تو ...

نه پرسیدم تو شیراز از دکترم گفت بیست تومن هزینه اینه هشت تومنم پانکچر و انتقاله😐😐😐

راستش دیگه نمیتونم اینقد شوهرم رو توی خرج بذارم ..همون ۶۰۰هم نه تا جنینع ۵۴۰۰میشه😲😲😲

مرسی عزیزم

جواب ازمایشم مشکوک دراومد.شد 39.حالا باز باید دوروز دیگه صب کنم پدرم و دراورد این انتظار .کاش امروز ...

عزیزم 😍😍😍مبارکه...بتای کمت به خاطر لانه گزینی دیرترش بوده ...نگران نباش 

ان شاالله دو روز دیگه خیالت راحت تر میشه 😍😍 

عزیزم احتمالا پی جی اس انجام بدن رو جنین هات.هزینه ش تو صارم که انقدر گرونه همه چیزش ؛ هرجنین ۶۰۰ تو ...

یعنی هر کسی سقط مکرر داره و جنین فریز داره میان پی جی دی یا پی جی اس میکنن؟؟

@elhamiiiiiiiii    ‍ i

کجایی ننه جوجه هاتو.اوردی خونه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بیشتر از نه تا بچه میخای یعنی؟؟😒😒 مهدکودک میخای راه بندازی ؟؟

خب مشکل اینه نه تاش که نمیشه..پونزده تا جنین بوده یبار دوتا انتقال دادم که یکیش گرفت ک سقز شد یه بار چهار نا بیرکن گذاشتن که بلاست شه دوتاش بلاست شد و یکیش گرفت و سقط شد.

اگرم پی جی دی یا پی جی اس بکنن خدا میدونه اصلا چیزی بمونه یانه

سلام عزیزدلم من تایم دارم ۲۳ سالمه زود به فکر درمان افتادم ولی چون ۳ساله ازدواج کردم ۱ساله اقدام کرد ...

ان شا الله شما خيلي زود نتيجه ميگيري عزيزم .

همسر من تهران پيش دكتر سعيد صاحب كشاف عمل كرد .

نه پرسیدم تو شیراز از دکترم گفت بیست تومن هزینه اینه هشت تومنم پانکچر و انتقاله😐😐😐 راستش دیگه نم ...

از حسابداری مرکزتون بپرس

دکترت اشتباه گفته 

من میخاستم انجام بدم که پشیمون شدم دیگه...ولی اینطور گفتن .

اگه لازم بود حتما انجام بده ..ضربه ی روحی سقط از انتقال منفی بیشتر و سختتره...

اصلا ان شاء الله که طبیعی باردار بشی به زودی و دیگه اصلا سمت ای وی اف وانتقال و اینا نری 🤗😇

عزیزم این یه ویژگی ذاتیه و چیزی نیست که دست خودت باشه.....  مهم اینه تو تلاشتو بکنی و با دید + ...

آنا جان کسی توی تاپیک بوده که قبل از انتقال سوماتروپین یاهمون هورمون رشد داشته باشه؟دکترم این بار گفته ۲۱ سیکل برم پیشش برای خراش وبعدش برام سوماتروپین میده ،گفت این بار سینافکت نداری 

این دوماه هم ال دی بهم نداد گفت ضخامت رحم رو کم می کنه وبهم ویتامین ای،فمیبیون،ال آرژنین وفرتیل سی ام داده

من یه انتقال ۷ آذر داشتم

سیکل انتقال بدون سینافکت داریم؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بچه ها دکتر به من گفت برو بیمارستان دارو بدن سقط کن ولی من امیدمو از دست نمیدم شاید خدا خواست و بچه ...

عزیزم امیدوارم خدا پاداش امیدتو با معجزش بده...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی هر کسی سقط مکرر داره و جنین فریز داره میان پی جی دی یا پی جی اس میکنن؟؟

اگه دکتر ژنتیک تشخیصش این باشه خوب  ازمایش سلامت جنین رو انجام میدن ..

ازمایش کاریو تایپ داده بودین ؟

خب مشکل اینه نه تاش که نمیشه..پونزده تا جنین بوده یبار دوتا انتقال دادم که یکیش گرفت ک سقز شد یه بار ...

هی نگو نمیشه دختر...میشه خوبشم میشه

انرژی منفی نده به خودت گلم