2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
رها جوون در چ حالی روز چندی گلم

سلام عزیزم فکر کنم روز ۸ میشه😁 هنو بلد نیستم حساب کتاب کنم ،دوشنبه هفته قبل انتقال دادم ، هییییچچ حس وعلامتی ندارم ،اصلا هم بهش فکر نمیکنم ، هر چی خدا بخواد ان شاالله خیر😍😍😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سقط شد عزیزم

ای وای آخه چرا ؟؟؟؟ سونو قلب رفته بودی ؟؟؟ 

خیلی بده سقط 😔😔😔

شما همونی بودی که انتقال دادی ولی جواب آز انعقادیتونو نگرفته بودین ؟؟؟؟ 

خداجونم شکرت       
چرا میشه رفت . من چون هایپر شده بودم بهم گفت تا دو هفته باید مواظب باشی و کار سنگین نکنی و اروم نشست ...

خب پس خوبه اینطوری باشه،من شاید چند روز بعدش یه مسافت ۴ ساعته با اتوبوس مجبور شم برم واسه این پرسیدم ببینم میشه رفت یا نه

مهربون ترین ها..🍀😘❤ من نوبتم سه شنبه بود میدونید که.. بعد شنبه زنگ زدم در مورد شیاف بپرسم خود من ...

مبارک باشه عزیزدلم...انشالله صحیح و سالم بغلشون کنی

دفعه قبل که بتات افت کرده بود واقعا نمیدونستم چی بگم .اونموقع من هنوز حنین اولم رو سثط نکرده بودم فقط از ته ته دلم از خدا خواستم دفعه بعد برات جبرانش کنه....خوشحالم که خدا لطف بیکرانش رو شامل حالت کرده.بازم تبریک میگم

@تورک_آنا     دیروز که شوهرم رفت سونو واریکوسل گرید 1 و یه طرف دیگش هم 1 رو به 2 داره ...

عزیزم میشه لطفا بگید۴تا قرص چی داده به همسرتون؟مشکل همسرتون چی بوده؟تعداد تحرک یا مورفولوژی؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
من موروفولوژی همسرم پایین بود خودم مشکلی نداشتم. ضخامت اندوم ۸ بود و به فولیکول ۱۸ داشتم که دکتر گفت ...

آزی جون همسرتون برای مورفولوژی دارو چی می خوردند؟

منم همسرم مورفولوژی ۲درصد هست وتحرک یه کم پایینه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ای وای آخه چرا ؟؟؟؟ سونو قلب رفته بودی ؟؟؟  خیلی بده سقط 😔😔😔 شما همونی بودی که انتقال دادی ...

آره نمیدونم میگن احتمالا مشکل خود ایمنی با توجه به انتقال قبلم که سقط شد...برای انتقال بعدم حتما آزمایشام رو تکمیل میکنم اگرم که نیاز به سرم باشه مجبورم تهیه کنم دیگه..فقط امیدوارم به همین سرم ختم به خیر شه

عزیزم همین اواخر چند بار دیدم که سوالات پرشکی بچه ها رو از همسرت ودوستان پزشکتون پرسیدی وجواب دادی چ ...

ممنون از لطف و محبتی که به من داری عزیزم. اینقدر اینجا پیش شما عزیزان  حس خوب و مثبتی دارم که دوست دارم اگه کاری برای شادی کسی میتونم حتما انجام بدم. ❤️

من موروفولوژی همسرم پایین بود خودم مشکلی نداشتم. ضخامت اندوم ۸ بود و به فولیکول ۱۸ داشتم که دکتر گفت ...

مورفوهمسرت چند بود خانومی

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
دوتا بودن خاله جونش❤😍

ای جااااااان 😍😍به سلامت بغلشون بگیری🤗🤗

منم دوقلو دوست❤❤

آزی جون همسرتون برای مورفولوژی دارو چی می خوردند؟ منم همسرم مورفولوژی ۲درصد هست وتحرک یه کم پایینه

والا من مشکلی که با این مرکز داشتم این بود که اصلا دارو به ما ندادن مستقیم رفتن سراغ تخمک گیری و فریز جنین. یعنی حتی همسرم فرصت نکرد فرتیل اید هایی رو که خودش خریده بود رو بخوره به منم که هیچ دارویی ندادن به نظرم اینکه از ۲۰ تا تخمک به زور ۷ تا جنین درست شد که فقط یه دونه اش گرید aبود دلیلش این بود که فرصت ندادن ما خودمون رو تقویت کنیم فقط بدبختی هایپر شدن و بعد هم غم و غصه انتقال های منفی رو به جونم انداختن. در صورتیکه من پنج سال پیش رویان تهران میکرو کردم بدون هایپر شدن و دردسر هفت تا جنین خوب برام تشکیل شد. 

آزی جون همسرتون برای مورفولوژی دارو چی می خوردند؟ منم همسرم مورفولوژی ۲درصد هست وتحرک یه کم پایینه

نازنین جان به نظرم شما اشتباه ما رو تکرار نکنید اول حسابی خودتون رو با مکمل و ورزش و غذاهای سالم تقویت کنید