2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
بله گلم دوبار عمل کردن که فقط تعداد بالا رفت ، بعداز مدتی رفتیم دکتر طب سنتی کلی حجامت و فصد خون و چ ...

عزیزم برای زیاد شدن قاعدگی چی تجویز کرده بود دکتر طب سنتی؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام.من امروز ده پریودم بود رفتم دکتر فولیکولامو بررسی کنه بعد از اون همه آمپول عضلانی و دور نافی که ...

عزیزم متاسفم..... 

انشالله دفعه بعد با پروتکل مناسب‌تر جواب میگیری..... 

داروهات چیا بودن و ذخیرت چند بوده؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ازمایش ندادم

والا چی بگم نمیدونم چطور بدون آز ذخیره دارو میدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا من مشکلی که با این مرکز داشتم این بود که اصلا دارو به ما ندادن مستقیم رفتن سراغ تخمک گیری و فری ...

بهتون تبریک میگم من شوهرم مشکل داره رویانم میکرو کردم که نتیجه نگرفتم آخرین بار کجا رفتی که نتیجه نگرفتی راضی نبودی

اره عزیزم، سونو داشتم، ضربان قلبشو شنیدم😄انشاالله قسمت خودت و همه منتظرا😇

عزیزم مبارکه ان شاالله به زودی صدای خنده های شیرینش بپیچه توی خونت❤

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
دوستان خوب و مهربونم اینقدر بهم محبت داشتید که اگه بخوام یکی یکی تشکر کنم تاپیک منفجر میشه. تا حالا ...

آزی جون منم تبریک میگم امیدوارم بارداری خیلی خوب و‌راحتی داشته باشی و‌ نه ماه دیگه سلامت بغلش بگیری❤️❤️❤️

سلام عزیزم، ممنونم، ذخیرم پارسال همین موقع ها تو آزمایشگاه دکتررستمی شیراز انجام دادم۴۷/ بود، دیگه ن ...

عزیزم خوب ذخیرت اونقدرام نیست که نخواد به میکرو جواب بده..... 

به نظرم لااقل به بار میتونی ترای کنی..... 

البته با یه دکتر خوب و پروتکل مناسب..... 

مهربون ترین ها..🍀😘❤ من نوبتم سه شنبه بود میدونید که.. بعد شنبه زنگ زدم در مورد شیاف بپرسم خود من ...

مبارکه عزیزم، خیلی خوشحالم برات، از اون انرژی مثبتات لطفا برای ما هم‌بفرست، خیلی دعا کن، خدا دردونه هاتو برات حفظ کنه💖💖💖

نازنین جان به نظرم شما اشتباه ما رو تکرار نکنید اول حسابی خودتون رو با مکمل و ورزش و غذاهای سالم تقو ...

یعنی دیگه خودتون و همسرتون بعد پانکچر مکملی استفاده نمی کردید؟من آذر یه انتقال من فی داشتم وماه بعد ان شاالله دوباره انتقال دارم برام دعا می کنی مهربون