2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
چند روز از انتقالت میگذشت؟؟؟ قلبشون میزد؟؟

۲۵ روز عزیزم.

آره میتپه😍🐣

فدات ☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
به سلامتی مبارکت باشه الهی که بارداری خوبی داشته باشی

فدات شم😚❤🐤

ان شاءالله خیلی زود نصیب خودت😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدای خوب ومهربونم. هزاران بار شکرت ک اول ماهمون رو با خبرای خوب شروع کردیم  ..انشاءلله که ماه بهمن تا اخرش پر از خبرای خوب باشه و مامان شدن همه منتظرا و انتقالیای این.ماه وخودم    منکه خیییییلی انرژی گرفتم با این خبرای خووووب  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مشکلشون چی بود؟واریکوسل داشتن؟

بله گلم دوبار عمل کردن که فقط تعداد بالا رفت ، بعداز مدتی رفتیم دکتر طب سنتی کلی حجامت و فصد خون و چندمرحله زالو درمانی که تاثیری نداشت دیگه بعداز اون تصمیم گرفتیم بریم میکرو چون همه راهها رو رفتیم ، البته دکتر طب سنتی واسه خیلی از مسایل خوب بود مثلا من شوهرم خیلی حال روحیش بد شده بود که واقعا روشهای طب سنتی نرمالش کرد ، یا قاعدگی من که تیره و کم بود بهتر شد ولی خب زالو واسه ما جواب نداد ، من فکرمیکنم واسه کساییه که مشکلشون کمه نه منی که شوهرم واریکوسل دوطرفه شدید داره

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

عزیزم از ته ته ته دلم بهت تبریک میگم انشاله تا اخر بارداری همینطور غرق شادی باشی 💕💕💕

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

واااااااای بخدا گریه ام گرفت مبارک باشه ، تروخدا واسه منم دعا کن خیلی دلم شکسته ، خدا معجزه شو نشونت داده ، خیلی خوشحال شدم 

نمیدونم چجوری بهت تبریک بگم آخه حالتو کاملا درک میکنم

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
سلام عزیز من امروز رفتم آزمایشهای ایمونواوژی رو طبق لیست قبلی که فرستادم انجام دادم آزادش میشد ۱.۲۶ ...

سلام تاراجان من امروز باید میرفتم دکتر مطب دکتر چوبساز که اگه همه چی اکی بود دارو بگیرم به امیدخدا انتقال بدم ، اما زنگ زدم گفتن احتمال نود درصد این ماه دکتر برنمیگرده  خیلی ناراحت شدم دوست داشتم اگه قراره انتقال بدم خودش اینکارو کنه ، گفتم باخبرت کنم ، البته واسه فردا بهم نوبت داد یه خانوم دکتر دیگه میاد جاشون

elhamiiiiiii# خواهر خوبم تو خوبی چکار کردی؟از دیروز ظهر کلا سر زبونمی خیلی تو فکرمی سارا1369# ...

سلامم عزیزم قربوون قلب مهربونت بشم ممنونم که بیادمی 🍀☘️🌹❤️ دیشب دیر وقت اومدم خونه سریع  وارد تاپیکمون شدم گفتم ببینم ننه ی جدید داریم یانه خداروشکر خبرای خوش شنیدم بهتر ازین نمیشه 🤲🍀ازی مثبت شد🌹 ننه ی اینده قلب جوجه ها شو دید 🙏🏻😘 هراز مرتبه شکر ان شالله جشن ننه شدنت رو بگیریم خودم برات میام قر میرم 🙏🏻☘️🥰

منم فردا توکل برخدا میرم برای انتقال خواهر اینقدر دلم گرفته 😔میترسم از منفی بودن طمع روزای سخت هنوز نگذشته دلم خیلی پره قبل رفتن به بیمارستان خودمو خالی میکنم همسرم خیلی تغییر کرده و امیدواره این چیزارو میبینم بیشتر شکسته میشم 😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
فدات شم😚❤🐤 ان شاءالله خیلی زود نصیب خودت😚

عزیزممم ننه ی جوجه هااااااا بهت تبریک میگممم ان شاالله قلبش ۱۲۰ براتون بزنه و خدا حفظش براتون 🙏🏻☘️❤️😍

سلام تاراجان من امروز باید میرفتم دکتر مطب دکتر چوبساز که اگه همه چی اکی بود دارو بگیرم به امیدخدا ا ...

سلام عزيزم اتفاقا منم الان زنگ زدم تكليفم واسه دهم مشخص بشه همينو گفتن نميدونم چه كنم؟

تو گاندي بمن گفتن حالا كه دكترت نيست انتخاب با خودته هر كدوم از دكتراي مركز كه بخاي برات انتقال ميدند و گفتند اگه ميخاي روزي كه پريود شدي زنگ بزن كه دكتر نصر ويزيتت كنه

بنظرتون چكار كنم بچه ها؟ برم نصر انتقال بده برام بسته اول رو؟ آخه نصر ميگند اصلا ايمني انعقادي رو قبول نداره . بعدم نصر كلا گير سنه خوشم نمياد از اين تزش. يعني ممكنه اين تزشو توي انتقال هم بكار ببره و اصلا اهميت نده به داروهايي كه ميده ....؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

یه قرررررر واجبه واجب اهاییی دخترا کجایید 🙄بیایید برقصیممممم. 💃💃💃💃💃💃💃💃💃 ننه جدید داریمممپ اونم از جنس معحزه 🤲🤲🤲🤲🤲🍀🍀☘️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزمم دیدی روزای سخت تموم شد😍❤️انشالله بخیر خوشی بغل  بگیری 🍀🤲تبریکاااااااااااااا🍀💃💃

مهربون ترین ها..🍀😘❤ من نوبتم سه شنبه بود میدونید که.. بعد شنبه زنگ زدم در مورد شیاف بپرسم خود من ...

الهی عزیزم❤️❤️خدا بهت ببخشتشون عزیزم. لذتشونو ببری. مبارکت باشه خیلی مراقب خودت باش❤️❤️

سلامم عزیزم قربوون قلب مهربونت بشم ممنونم که بیادمی 🍀☘️🌹❤️ دیشب دیر وقت اومدم خونه سریع  وارد ...

انشاله مثبتی با انتقال فردا....صبح فردا صدقه بده و توکل کن بخدا ......سر نمازام اسمت سر زبونم درسته نمازم نماز نیست اما همینم خوبه😉 ..  .انشاله دل همسرت شاد شاد میشه...و از شادی اون دل تو صدچندان شاد😊😊😊😊

واقعا سخته مثلا شوهر من چند روز پیش گل خریده اورده میگه بمناسبت مامان شدن و باباشدنمون....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزممم ننه ی جوجه هااااااا بهت تبریک میگممم ان شاالله قلبش ۱۲۰ براتون بزنه و خدا حفظش براتون 🙏🏻☘️ ...

فدات شم الهامی😚😘

خیلی زود نصیب خودت🌱☘

انتقال اول نه مكملي نداشتم ولي انتقال دوم چون يك بار سيكل انتقالم به خاطر ضخامت كنسل شد بهم ويتامين ...

ممنون عزیزم التماس دعا دارم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان