2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
انوکسان البرز دارو ،روزی ی دونه شبا میزنم ساعت مشخصی نداره، درد ک نداره اصلا ،ولی الان دیگه شکمم سفت ...

آها.من تا الان هپارین داشتم صبح و شب.. حالا دکتر گفت سلکسان روزی یدونه. 

من نه اینا پروژسترون میزنم امپول..

۱۱ شیاف...

بنظرت چند بزنم خوبه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دیشب رفتم😎

ای ناقلا پس چرا هچی نگفت...این همه خاله چشم.انتظار گذاشتی مامان مرجاااان  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😲 ای کلک پس چرا رو نمی کنی؟ همه فندقا رو دیدی؟😍😍😍😍😍😍

خخخخخخخ‌‌.... 

بخدا میخواستم بگم.. دیدم بهار آنلاینه گفتم سریع سوالمو بپرسم تا نرفته😊❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دیشب رفتم😎

ای بخدا حالم خرابه فقط بیبی چک ازی رو دیدم هیچی دیگه نخوندم...

فندقای من چهارتا بودن؟؟؟؟؟؟زود باش بگو

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ای ناقلا پس چرا هچی نگفت...این همه خاله چشم.انتظار گذاشتی مامان مرجاااان    

ببخشید خاله جونا😚😚😚😚

عزیبیزم.مریم.جوون.یعنی پریود شدی مگه نگفتی 5بهمن موعدت هس گلم

نشدم...

اما من همیشه چند روز قبل پری یه نقطه خون قرمز تو ترشحاتم میبینم بعد ترشحات تیره میشه بعد پری میشم....الان دیشب اون نقطه  و رگ خونی رو دیدم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه

بچه ها من یه گنال ۹۰۰ دارم که تا اول برج ۳ میلادی تاریخ داره.

میخوام بدمش به کسی که احتیاج داره. لطفا اگر خودتون احتیاج دارید یا کسیو میشناسید به من اطلاع بدید.

من اصفهان زندگی می کنم

ببخشید خاله جونا😚😚😚😚

بخشیدیم بخاطر جوجه هات  حالا زوووود بگو ک دل تو دلم.نیس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نشدم... اما من همیشه چند روز قبل پری یه نقطه خون قرمز تو ترشحاتم میبینم بعد ترشحات تیره میشه بعد پر ...

ان شاءالله اینبار مثه همیشه نیست و خدا قراره سوپرایزت کنه😍😍😍😍 تا وقتی موعدت نشده مثبت فکر کن😍

نشدم... اما من همیشه چند روز قبل پری یه نقطه خون قرمز تو ترشحاتم میبینم بعد ترشحات تیره میشه بعد پر ...

عزیزم توکل بخدا ..هنوز وقت هس تاموعد پری

بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کدوم از دوستای عزیزم رو ناامید نکنی و هر روز خبربارداری فقط بشنویم اینجا. خدایا به بزرگیت قسمت میدم که این روز رو به زودی به همه ی منتظرهای نی نی نشون بدی