2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
به نظر من اگر بد بود دکتر نمیداد..... بخور این کپسول خیلی زود اثر میکنه..... من خودم موقع خارش دکت ...

دیشب یکی خوردم،فرداشبم میخورم،همش دوتا دونه نوشت

دیگه خوردم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
 دیشب یکی خوردم،فرداشبم میخورم،همش دوتا دونه نوشت دیگه خوردم

کلا دو سه تا بیشتر نمیدن......

بسماله بگو توکل بخدا. ....الان بهتر نشدی؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من آنقدر هزینه راه نده یه نگا بنداز از اکثر نقاط ایران و حتی کشورهای عربی میان شیراز...... م ...

پیش عمویی رو میرم ولی خیلیا همینحا تو تاپیک سقط مکرر گفتن که شیراز تجویز سرم نمیکنه دکترا اعتقادی بهش ندارن.خب اگه لازم باشه که نمیشه نداد...من ترجیح میدم هزینه سرم رو تو انتقال بعدیم تقبل کنم تا اینکه بخ ام یه سقط دیگع داشته باشم و بعد بفهمن شاید با سرم بشه نگهش داشت.

یه ویزیت حتما پیش عمویی میشم ببینم نظرش چیه 

کلا دو سه تا بیشتر نمیدن...... بسماله بگو توکل بخدا. ....الان بهتر نشدی؟؟؟

صبح یمقدار خارش داشتم،الان ک فعلا ن،ترشح ک میاد خارشم همراهش متوجه میشم

ان شاءالله که خوب میشه و مشکلی ایجاد نمیکنه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
پیش عمویی رو میرم ولی خیلیا همینحا تو تاپیک سقط مکرر گفتن که شیراز تجویز سرم نمیکنه دکترا اعتقادی به ...

انشاله دیگه تکرار نمیشه.و بارداری بعدی موفق

.......به دکتر بگو یزد گفتن سرم باید تزریق بشه تو انتقال بعدی حتما......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انشاله دیگه تکرار نمیشه.و بارداری بعدی موفق .......به دکتر بگو یزد گفتن سرم باید تزریق بشه تو انتقا ...

ممنون عزیزم

شوهرم میگه یکسالی بیخیالش بشیم ولی خودم بااینکه سختم بوده خیلی بیشتر از اون.. دلم نمیاد دست از تلاش بردارم

آره بهش بگم بینم چی میگه مرسی😜😜😜

سلام آتريسا جون ، خوبي عزيزم ؟ خدا ميدونه كه هميشه به فكرتم عزيزم . خانمي واقعا من اصلا نميتونم خودم ...

سلام بر مامان دو تا گل زیبا👼😇🌼🌹خیلی خوشحال شدم از اینکه هنوز به یادم هستید دلم آروم میگیره و خداروشکر میکنم که دوستان خوب و همدلی دارم😙 ببوسید روی ماه گل دخترتون رو..بله واقعاا همینطوره اما من خیلی خسته شدم با اینکه بعد یکسال دوباره اومدم سراغ این قضایا اما خیلی توانم کم شده اصلا نمیدونم اگه خدا لطف کنه و بچه ای نصیبم بشه واقعااا توان بزرگ کردنش رو دارم؟؟؟

مامان گلی واقعااا دیگه انگاری لمس شدم واقعااا دیگه حجم مشکلات انقدر زیاده که حتی نميتونم فکر کنم و تصمیم درستی بگیرم...اینکه بتونم روحیه رو حفظ کنم و کم نیارم به نظرم خیلی کاربزرگیه چون دیگه حتی کورسوی امیدی ندارم که به اون دل خوش کنم...حالا چطوری باید توان مبارزه رو پیدا کنم خدا میدونه...آخه چه توانی در من دید که اینجوری باید امتحان بشم با بزرگترین مسائل بچه و سلامتی آخه واااای فقط خدا کنه ریه ام مشکلی نداشته باشه دیگه طاقت این یکیو ندارم انگار دارم تحلیل میرم از درون

بابت راهنمایی هم ممنون فقط اینکه باید تحت درمان ایشون باشم..آخه دکترم ال دی تجویز کرد یک ماه قبل پانکچر که دیشب شروع کردم شما هم سبکل تون با ال دی بود؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

آتریسا جون خیلیا سیکلشون با ال دی بوده..مال منم بود..اگه دکتر گفته حتما استفاده کن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها من کلا ۴ تا جنین برام تشکیل شد، که گفت فردا زنگ بزن ببینیم چندتاش فریز میشن. پکر شدم حسابی 😔

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

تورک_آنا‍  و بقیه دوستان

حدود یکساعته احساس سرمای شدید در ممنوعه دارم مثل وقتی که تو برف دست ادم از سوز یخ میشه انجوری شده...اولین بار هست اینجور شدم.....علت خاصی داره یعنی؟

بچه ها یه نفر تو همین تایپیک بود که قلب جنینش تشکیل نشده بود و میخواست صبر کنه اسمشون یادم نیست ...

نه عزیزم نشد......خواهرمون مادر88بود

تورک_آنا ‍  و بقیه دوستان حدود یکساعته احساس سرمای شدید در ممنوعه دارم مثل وقتی که تو برف دست ...

مریم جووون انشالله.خیره..مامان یخ زده زیاد داشتیم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها من کلا ۴ تا جنین برام تشکیل شد، که گفت فردا زنگ بزن ببینیم چندتاش فریز میشن. پکر شدم حسابی 😔

عزیزم.1دونش کافیه ک دلتو شاد کنه 4تا خیلی هم خوبه..نگران نباش

چرا پکر یدونشم کافیه برای مامان شدنت .....خوشحال باش...انشاله همشون نینی میشن و فریز....

پس دوست گلمون که کلی دارو مصرف کرد و هیچ فولی نداشت چی اون بیزبون چی بگه.......ببین امید داره.....