2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046755 بازدید | 684545 پست
عزیزززم به نظر من به حرف همسرت گوش کن و  حتما برو..یکی از دوستای من رویان دوتا جنین انتقال داد ...

الهی.... 

خدایا شکرتتتتتتتتتت.... 

گوارای وجودش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خواهش میکنم😘😘 والا ما مرکز ابن سینا دادیم چون کلا پرونده ش اونجاست

عاشق امضاتم...  باب الجواد ورودی تمام خاطرات چند ساله منه با امام رضا.حتی الانم هر وقت بیام . .اون موقع اسمش ورودی خسروی بود آخ..چه روزایی....

مسیر رسیدن من به مامن امنم؛ ورودی باب الجواد و رفتن به صحن آزادی ....دلم بدجور هوا کرده.....شوهرم هفته دیگه میره انشاله مثبت بشم شیرینی میدم ببره😭😭

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ذخیرت اونقدرام کم نیست.....  با ذخیره زیر یه دهم هم مامان میشن....  مهم داشتن سیکل ...

والا سیکلم همیشه منظم بوده پری هامم سروقت چون قرص پروژسترونم میخورم از وسط سیکلم بابت اینکه پری زیاد داشتم، ولی کلا سه چهار ماهی میشه پری هام مثل قبل نیست همش تو نخشم میگم نکنه واقعا یائسگی داره میات سراغم😔

منتظر معجزه ام😍
خب الان ذخیرم از پارسال اینقدره، تازه قبل ترش خیلی بهتر بود، پس چرا تو این ۴سال بعد سقطم باردار نشدم ...

انشاله همزبون میاری براش.....

منو ببین پسرم ماشاله ده سالش شده....اما همچنان تلاش میکنم تا وقتی که خدا نگاه  بندازه و لطفشو باز نشونم بده با دادن نینی صالح وسالم......خدا حتما لطف و کرمش رو به بچه هامون نشون میده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام به همه

انا جون من اگه بخوام جنینامو به یه مرکز دیگه منتقل کنم مبشه؟اگه اشتباه نکنم ماهی کوچولو جنیناشو برده بود گاندی که واسه انتقال ظاهرا جنیناش خوب نبودن 

دوستان اگه کسی اینکارو کرده بهم بگه ؟؟؟

دیگه نمیدونم پیش کی برم خسته شدم اینقدر گشتم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام به همه انا جون من اگه بخوام جنینامو به یه مرکز دیگه منتقل کنم مبشه؟اگه اشتباه نکنم ماهی کوچولو ...

از مرکزی که دوست داری انتقال بدی باید بپرسی....چون جایی که فریزه تحویل میده مهم مرکز انتقال دهنده به خودت هست که باید قبول کنه

سلام به همه انا جون من اگه بخوام جنینامو به یه مرکز دیگه منتقل کنم مبشه؟اگه اشتباه نکنم ماهی کوچولو ...

مونیکا جون حتما از کسانی که اینکارو کردن بپرس ،من از سه نفر تا حالا شنیدم که انتقال دادن به مرکز دیگه و منفی شدن و مرکزشون گفته جنین ضعیف بوده

احتمال اینکه دمای انکو باکتر تغییر کنه هست 

اووف منم قصد دارم.انجام بدم ولی فک کردم درد نداره    

سلام به همه دوستان عزیزم😊

نگران نباش عزیزم. منم انجام دادم و اصلا درد نداشت. بدنا باهم فرق داره. 

روی تخت می خوابی مثه معاینه پاهاتو قرار میدن و یه تزریق سریع که اصلا هیچی رو متوجه نمیشی.😊

سلام خانما اگه گروه بارداری و اقدام توی ت ل گ ر ا م میخواین لطفا درخواست دوستی بدین لینک بفرستم براتون

اینجا لینک ممنوعه نمیتونم بزارم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست
متاسفانه خبر خوشی ندارم جواب منفی بود😢

من الان یکساعت هی میام چک میکنم که خبر مثبت شدنا رو بشنوم

انشاله بزودی مثبت میشی دوستم

سلام آناجون سوال دارم ببخشید زیاد حرف زدم جوابمو میدی؟ امپول اچ سی جی رو میخوام دوتا همزمان بزنم دو ...

خانما کسی میدونه؟من چکنم؟کلونوفازول ۱۰۰دوتا برام نوشت دکتر سونو که یکی امشب و یکی پس فرداشب بخورم،سه شنبه هم پانکچر دارم،برا تخمکا یا دوسه روز بعدش ک انتقاله اثر بد نداره؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان