2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دوستم اولین کاری باید انحام بدی برو آزAmh و Lhوfshبده بعد میشه در مورد ای وی اف نظر داد در مورد دکت ...

ولی خب جواب دکتر نصر حداقل واسه من خیلی امیدوار کننده بود و جوابشون درمورد اینکه برو طبیعی اقدام کن حتما میتونی تلاشت کن صدشرف داره تا دکتررستمی شیراز هنوز جواب آز منو ندیده برمیگرده میگه فقط اهدایی، نه قرصی نه دارویی فقط تاسف خوردن و گفتن اهدایی اونم از دکتررستمی شیراز ک این همه تعریفش میدادن برا منم عجیب و حرفش ن اصولی نبود ب خاطر همین دکتر نصر مرحله اخر رو ب من اهدایی پیشنهاد دادن درجه اول گفتن طبیعی اقدام کن و تلاش کن،خب ب طبع من با روحیه عالی از مطب میزنم بیرون تا دکتررستمی ک میگه اول و اخر اهدایی و من با روحیه بسیار بد از مطبشون اومدم بیرون، پس هردکتری واسه هرکسی یه اعتقاد و یه نظری رو داره صرفا نمیشه گف معلومات ندارن یا بیسوادن یا فرهنگ ندارن،،، ولی درکل من تعریف دکترنقر رو بسیار شنیده بودم مهصوصا تو پیجشون از اخلاق و با شخصیت بودن دکتر نصر خیلی تعریف میکردن ک من وسوسه شدمو رفتم، و الحق دکتر بسیار خوش اخلاق و خوش صحبت و خندرویی بودن

منتظر معجزه ام😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای یعنی با لترو کیست ساز شدید؟ برا منم لترو داده ولی نخوردم، چون پارسال خیلی لترو و آمپول آزاد ...

اره عزیزم

بااینکه بهش گفتم من با دوتا لترو هم کیست میزنه تخمدانهام؛ گفت اشکال نداره.سه ماه بخور.خارجیشو بخوری اینطور نمیشه.خارجیش قوی تر هم بود.داغونم کرد 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
انتقال اول من ك با سه تا جنين هدر رف هيچ مكمل هيچ دارو هيچي نداد خداشاهده فقط هفته ب هفته پول سونو م ...

عجب!! تو همین صارم؟؟!! یاتو اهواز؟

اره قبول دارم یکم بی تفاوته.😕

دورناز جون سونو سه بعدی  رحم   نصر من قبول دارم،میتونی بازم بری یا فقط وقت سونو بگیری  ...

مرسی گلم 

منم همون جا میخوام برم شنبه زنگ بزنم بگم فقط سونو میخوام ببینم وقت میدن 

بله البته من خودم عمل باز خاستم ایشونم موافق بود البته چون هر خانمی تا ۴۰ سالگی اقلا یبار باید شکمش ...

جدی ؟ یعنی با لاکروسکوپی هم میشه؟ مال من ۲۴ میلی و تو بافته  

ولی خب جواب دکتر نصر حداقل واسه من خیلی امیدوار کننده بود و جوابشون درمورد اینکه برو طبیعی اقدام کن ...

عزیزم تو که سنی نداری..به نظرمنم طبیعی باردار میشی اگه همسرت مشکلی نداره 

اره تو سایز بالا هم با لاپرا درمیاره اابته ممکنه تشخیص بده لزومی نداره برش داری

پس کاشکی کلا یه دفعه برم پیش همین اصفجاه  لطفا شمارشو دلری میدی ادرسش کجاست 

چون در تهایت من کارم به اهدایی هم برسه باید فیبرمو درست کنم قبلش:

عجب!! تو همین صارم؟؟!! یاتو اهواز؟ اره قبول دارم یکم بی تفاوته.😕

روی پورمطرود شناختی ندارم.ولی اکبریان هم اونقدر که آدم دوست داره باهات حرف نمیزنه با اینکه من خودم هم پزشکم و همیشه فکر می کنم با افراد عادی چه برخوردی داره!گاهی هم حواس پرت میشه ولی سال ۹۴جراحیم کرد که با اینکه جراحی سنگینی بود هیچ عارضه ای نداد.و از کارش خیلی راضی بودم