ودر پایان اینکه
بعدش که مثلا قانع شدم ولی در واقع گولم زد رفتیم پیش مشاور چون اون خبر نداشت که من به اون خانم چی گفتم
گفت واای چقدر ناراحت شدم تو اتاق عمل شما که بیهوش بودی ولی ما دوتا تخمک دیدم که چقدر خوب بود خیلی ذوق کردیم چون شما میخوای حتما بچه از خودت باشه حتی خانم دکتر تهرانی گفت این دختر چه مصممه تا مادر نشه دست بردار نیست افرین بهش
گفتم شما چه جوری کیفیتشو متوجه شدید؟ گفت تو مونیتور میدیدیم
پس تا پانکچر همه چی عالی بود
اتفاقا بعد همه توضیحات تو جنین شناسی من دیگه زدم زیر گریه واون دختره که بهش مشکوکم رفته بود اب اورده بود گفتم نمیخوام غیب شد بعدش گفتم شایدم بدجنس نباشه شوهرم گفت تو چقدر ساده ای از ترسش بوده که اب اورده
حالا خوبه شب قبلش که من این موضوع شبهه ای که دارمو بهش گفتم اومد نازم کرد گفت الهی بچم خل شده
ولی الان خودش میگه پیچوندنت بد جور گفتم والا من هر چی به ذهنم رسید گفتم
گفت تو اصل کاری رو نپرسیدی که وقتی پانکچر میشه تخمکها با چه وسیله ای برده میشن به اتاق جنین شناسی هر چی شده اون موقع شده نه بعد از اینکه رفته تو دستگاه
حالا دوستام میگن تو چرانمیری مستقیم به اون دختره بگی من همچین فکری میکنم ببینی عکس العملش چیه ؟ چرا نمیری پیش ریسشون ؟ چرا با حرف اون خانم قانع شدی
(اتفاقا من به اون خانم گفتم شبهه من برطرف بشه به نفع اون دخترست چون اگه من توجیه نشم تا اخر عمرم نفرینم پشت سرشه) و بچه ها اتفاقا نفرین منم از حق نگذریم دودمان به باد میده خدا نصیب نکنه