2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

دوستای گلم ☘🍀🍃

میشه اگه زحمتی نیست سن بارداری منو حساب کنید؟؟؟🙈🙈🙈🙈

من خنگم در این زمینه😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اره منم چند بار اينطوري شدم نميدونم چرا تاحالا اين طوري نبودم،من 14هفتمه نزديكي اشكال داره يا ن؟؟؟؟

والا من شنیدم سه ماهه دوم موردی نداره ولی در کل برا ماها هر چه قدر احتیتط بیشتر باشه بهتره.....

به شرایدم بستگی داره خوب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه کردم دپرس شدم یعنی ممکنه مثبت بشه

عزیزم وقتی میدونی جواب بی بی اذیتت میکنه چرا میزنی...

قشنگ سر ۱۴ روز برو آز بده و مامان شدنت رو جشن بگیر😘😍

من بعد ۱۵ روز و بعد آز مثبت زدم ،والا هردو خط یرنگ نبودن..

چه انتطاری داری از بی بی 😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستای گلم ☘🍀🍃 میشه اگه زحمتی نیست سن بارداری منو حساب کنید؟؟؟🙈🙈🙈🙈 من خنگم در این زمینه😁

عزیزم بگو حساب کنم ولی خوب بالا پایینم داره ها باید خطارو در نظر بگیری.....

روز انتقال و سن جنینتو بگو حساب کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بگو حساب کنم ولی خوب بالا پایینم داره ها باید خطارو در نظر بگیری..... روز انتقال و سن جنینتو ...

خطاش اشکال نداره...😊

آخه میخام تیکر بزارم😘 همین خودش باعث میشه به چیزای منفی فک نکنم🤗 

ان شاءالله بعد سونو اگه کم و زیاد بود درستش میکنم😚

۶دی انتقال دادم.جنینم گفتن بلاست هچینگ شده.

بهار جون ،پنج شنبه صبح انتقال دارم انشالله به نی نی بگو واسم دعا کنه♥️♥️♥️

با چ دکتری انتقال داری ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
با چ دکتری انتقال داری ؟

عزیزم تو این ماه انتقال داری؟

عزیزم تو این ماه انتقال داری؟

ن گلم مال من بخاطر نازک بودن دیواره رحمم بارم کنسل شد سیکلم و اون ماهم بازم بخاطر نازک بودن کنسل شد

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ن گلم مال من بخاطر نازک بودن دیواره رحمم بارم کنسل شد سیکلم و اون ماهم بازم بخاطر نازک بودن کنسل شد

خوب چرا پیشنهاد پی آر پی نمیدی؟

برای کسایی که مشکل ضخامت دارن خوبه.

سلام بچه ها من یک شنبه انتقال دارم 3تا جنین با گرید aبرام انتقال میدن  تواین چندروز باقی مونده ...

عزیزم والا من چیز عجیبی نخوردم. مطابق طبعم غذا خوردم.

مهمتر از تغذیه آرامش و نداشتن استرسه🍀

ان شاءالله مادری مهربون🍃😘😍

من اولین روزی که رفتم برام نوشتن همه چی توشه تیروید ..خون..سل .ایدز هپاتیت ویتامینا..گلبولها..عفونت ...

اینا عادیه.....من پروتین سی و اس که نداشتم دوماه پیش شد حدود 300....آزمایشات کامل حرف چند میلیونیه🙁

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها من یک شنبه انتقال دارم 3تا جنین با گرید aبرام انتقال میدن  تواین چندروز باقی مونده ...

آرامش😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،