2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مرسی عزیزممممط😘😘😘 انشالله همه چی براحتی پیش بره و زود بیای بگی مامان شدیییی

ممنون عزیز دلم...مشکل شما چی هست 💉💊

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط از خدا میخوام بعد ۶سال و بعد کنسل شدن آی یو آی ...حداقل تو میکرو🤗🌟💉❤😍تعداد جنینام اندازه و کیفیت خوب باشن...و بعد انتقال مثبت +++++++++++++++++++بشه...تا خستگی تک تک این مامانای آینده در بیاد..من نیت کردم اگر بچم دوقولو بشه و تخمکی اضافه باشه با کمال میل اهدا کنم به یه مامان دیگه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹لطفا دوستای گلم این ماه برای آرامشم و موفقیت در کارم دعام کنید ...

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
بهار جون براي من هم اصلا نافم نزده بود بيرون و اصلا يك ذره هم ترك نخورده بود شكمم . 

سلام عزیزم

من پهلوهام دقیقا دو سه روزه چند تا ترک ریز خورده😏با اینکه من از ۳ ماهگی ب بعد هر روز کرم ترک ماستلا هم زدم

مامان سبحان عزیز ی سوال وزن دخترم تو هفته ۳۳ ،۱۷۰۰ بود دکتر ک گفت عالیه ولی خودم فکر میکنم کمه ،همش غصه وزن بچمو دارم 😔نظر شما چیه ؟

بهار جون ،پنج شنبه صبح انتقال دارم انشالله به نی نی بگو واسم دعا کنه♥️♥️♥️

ای جاااان پس ۵ شنبه رسما قراره مادر بشی انشالله😘چشم عزیزم الهی ک جنینات میچسبن ب دل مامانشون و شما هم چند وقت دیگه خوش خبری 🙏

بهار جون زایمانت کدوم دکتر و بیمارستان میری

عزیزم با دکتر طرازی... من بیهوشی کامل میخوام ومیخواستم برم نیکان ک دکتر گفت اونجا برای زایمان بیهوش نمیکنن و فقط بیحسی از کمر....بنابراین ب احتمال زیاد میرم آبان، حالا توکل ب خدا 🙏

سلام آنا جون و ساير دوستان من رفتم گاندي گفتم برام ازهاي ايمني انعقادي رو بنويسيد گفتند لازم نيست م ...

عزیزم بازم شکر نوشتن.....

چه قدر از این توجیه بدم میاد که میگن گرونه.....

میگفتی یعنی از هزینه جنینایی که هدر میره هم گرونتره؟

میگفتی یعنی از عوارضی که داروها برام دارن گرونتره؟

خوب لااقل بگن نمینویسیم باز یه چیزی هزینه رو بهونه میکنن مثل اینه که به شعورمون توهین میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدای تو و نی نی قشنگت 🍃🍃🌻🌻🌻 چه جالب منم وزنم بالارفته میخوام کم کنم مرسی 😚

قربونت عزیزم😘 آره حتما قبل انتقال بعدیت وزنتو کم کن ایشالا ک مامان میشی و هم اینکه چند ماه اول بارداریت حدالاقل از لحاظ وزنی راحت تری، من از اوایل  ماه ۸ دیگه وزنم و شکمم ی کم داره اذیتم میکنه 

راستی خوندم 🌹🌹دوتا دسته گل داری خدا حفظشون کنه برات ......ایشالا ماهم طعم مامان شدنو بچشیم خوشبحال ...

عزیزم فدات....

انشالله به زودی قسمت خودت.....

عزیزم مورفولوژی به شکل ظاهری هر چیزی میگن....

مورفولوژی اسپرم میشه شکل ظاهری اسپرم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من اولین روزی که رفتم برام نوشتن همه چی توشه تیروید ..خون..سل .ایدز هپاتیت ویتامینا..گلبولها..عفونت ...

عزیزم اینا تستهای روتینن.....

سلام دوستان.10 روز از انتقالم میگذره چک زدم منفی شد .میشه بگید زودترین زمانی که میشه فهمید کیه؟؟

عزیزم اصلا نباید بی بی بزنی....

اگه بهش اعتباری بود خوب میگفتن فلان روز بی بی بزنین.....

عزیزم بازم شکر نوشتن..... چه قدر از این توجیه بدم میاد که میگن گرونه..... میگفتی یعنی از هزینه جنی ...

اتفاقا گفتم قطعا هزينش از پانكچر مجدد بيشتر نيست ضمن اينكه باتوجه به سن من ممكنه اصلا دفعه بعدي وجود نداشته باشه 

بيمه امم كه با همه جا قرارداره مسعود و پارس و ... پس مشكل چيه؟ كه مسول بخش مامايي بهشون گفت بنويسيد مشكلي نيست 

البته من فكر ميكنم بيمه مركزي يك مقدار مراكز درماني رو محدود ميكنه تو نوشتن آزهاي غير ضروري ولي خب ضرورتش رو كي مشخص ميكنه؟ من بيمار كه سنم لب مرزه همين بار اولم با كلي سلام و صلوات چند تا جنين دادم؟ يا اون بيمار ديگه كه بيمه درستي نداره و ممكنه هزينه پانكچر بعديشو نداشته باشه و درمانش متوقف بشه؟

ناشتا كه لازم نيست باشم؟ 

آزها رو كامل نوشته آنا جون؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام میشه بگی کی فهمیدی بارداری؟منم 3تا انتقال دادم امروز ده روزه گذشته بی بی زدم منفی بود

عزیزم دوستمون تازه انتقال داده....

انشالله دو هفته بعد خبر شادی بخششو میده....

خواهشا فقط به + فکر کنین و انرژی + بفرستین برا وروجکا.....

راستی دوستان ذخیره تخمدان من ۴ هست خوبه آیا و ذخیره تخمدان کجا و در چه مرحله ای کمکم میکنه..ایا برای ...

برا قبل پانکچر که بشه دز داروهارو درست تغیین کرد.....