2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
من واسه هپارین خالی میکنم یه وسواسیم دارم😁😁😁 هپارینم نمیخاد؟؟

هپارین آماده نیست خوب.....

همسوگر منم وسواس داشت برا انوکسانو خالی میکرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب احتمالا چون بتات بالاست مال اونه.... به شلی سینه هاتم فکر نکن چون واقعا بی ربطه..... فقط ...

همسرمم همینو میگه.. 

میگه خداشاهده بخای بگردی چرا این اینجوریه اون اونجویه میزنمت😂😂😂😂😃

قربون خدا برم .. 😍 تا تهش کنارمه😍 

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم..... دردت اگه با استراحت حل میشه جای نگرانی نداره.... ولی بهتر نشد به دکترت بگو نیاز باش ...

آنا جون به دکترم گفتم استراحت کنم گفت نیازی نیست برو سرکار بهش توضیح دادم که من کارم پشت میز نشینی هست گفت عیبی نداره برو سرکار

آنا جون دردهای مثل پریود هم چند دقیقه ای هست بعد رفع میشه

انا جون گونال میزدم ک فک.کنم از75شروع شد بعد دزش میبرد بالا..

تا چقدر بالا برد؟

چون مثلا یادمه لاله جون با دو تا گونال هم هایپر شد ولی شکر خدا با رعایت عوارضش گریبانگیرش نشد و کیفیت جنیناسم عالی شد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هپارین آماده نیست خوب..... همسوگر منم وسواس داشت برا انوکسانو خالی میکرد.....

آره همسر منم خالی میکنه😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم اینجایی که گفتین کجا هستند من شهرستانم غیرحضوری ویزیت دارند؟ متخصص داخلی تو شهرمان نمیتونه ن ...

آهان پس تهران نیستی....

والا مر یم  تو کلی ابن سیناست.....

ابن سینا مشاوره غیر حضوری داره ولی اینکه بخش ایمونولوژیشم داره نمیدونم زنگ بزن بپرس.....

آنا جون به دکترم گفتم استراحت کنم گفت نیازی نیست برو سرکار بهش توضیح دادم که من کارم پشت میز نشینی ه ...

والا چی بگم....

حتما دکترت نیاز نمیدونه.....

انشالله صحیح و سالم بغلش کنی.....

ممنونم آنا جان خیلی روزهای پر استرسی هست

میدونم عزیزم.....

ولی + فکر کن انشالله بهترینا منتظرته.....

با اونش مشکل ندارم یه دکتر خانوادگی داریم و مینویسه  مگه بیمه این ازمایشو پوشش میده ؟

عزیزم شما بارداری الان؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
تا چقدر بالا برد؟ چون مثلا یادمه لاله جون با دو تا گونال هم هایپر شد ولی شکر خدا با رعایت عوارضش گر ...

انا جون فک.کنم تا 200..البته چون چندماه گذشته دقیق یادم نیس..چون پانکچرم روز 17بود زیاد امپول زدم..درسته شوهرمم ضعیف بود ولی چون از 20تا تخمک 6تاجنین شد خودمم حس کردم کیفیت تخمکا پاین امده...هر چند جنین شناس بهم گفت جنبنات تووووپه برو خیالت راحت    

هایپر هم که شدم ولی خداروشکر منم عوارض گریبان.گیرم.نشد فقط دل درد داشتم تاچندروز

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انا جون فک.کنم تا 200..البته چون چندماه گذشته دقیق یادم نیس..چون پانکچرم روز 17بود زیاد امپول زدم..د ...

نفسي ذخيرت چنده؟ فقط گونال زدي؟ ميتونم بپرسم چند روز و روزي چقدر؟

من خيلي اذيت شدم با٢٣ تخمك ميخوام ايندفعه حواسم ب داروهام باشه بگم كمش كنه چون از بقيه مريضا شنيدم قبول ميكنه

براهمين دارم اطلاعات جمع ميكنم راجع ب ميزان داروها

...