2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
دوستانی که آی وی اف کردن بعد از تخمک گیری نیاز به مراقبت خاصیه یعنی کسی باید پیش ما باشه

نه عزیزم معمولا نیازی نیست....

مگر اینکه هایپر بشی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب اگه برات فریز کردن میری انجام میدی.....

سلام آنا جون خوبی ..

رفتم سونو هم واژینال هم شکمی ..

گفت رشدشون تو شش هفته متوقف  شده ..

نمیدونم چرا ...خیلی داغونم خیلی ..

اینبار هر کاری بگی کردم .هیسترو که گفتن رحمت مشکلی نداره.هم رزاقی گفت هم شهرستان .خراش دادم جنین ها گرید آ بودن .خودم هم داروهام کامل بود ..انوکسا داشتم .انقادی داشتم .ولی سرم لازم نداشتم ..شاید باید سرم میزدم...

نمیدونم .الان چیکار کنم .چون ازمایش ایمنی و انعقادی که دادم همسرم هم دی اف ای داد نرمال بود ..

نمیدونم چیکاری مونده که انجام ندادم ..اینبارم که همش مثبت فکر کردم اصلا منفی فکر نکردم ..

تو رو خدا برام دعا کنید ..خیلی داغونم خیلی ...😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین به نکته خوبی اشاره کردی  ببین ماه پیشم که یه دونه جنین داشتم من بهشون گفتم که فریز کنیم ...

عزیزم یه کارم میتونی بکنی انجام بدی انعقادیارو اگه جوابش مشکلی داشت بعد جواب دارو میگیری سریع.....

ولی دیگه ایمنیارو انجام نده چون معمولا نیازه قبلش دارو بگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام سلام صد تا سلام☺️☺️☺️ من و جوجه هام اومدیم😍 اولین باره که با چهارتایی میاییم تاپیک😄

مبارکه قدمشون.....

وای میگم از در خونه رد نمیشدی!!!!

نگو چهار نفرم همرات بودن.....

پس دو هفته دیگه یه بتای چهار رقمی تپل مپل منتظرته.....

سلام بچه ها خوبید

امیدوارم امروز براتون بهتربن اتفاقات بیوفته😍

بچه ها من فمیبیون ۱ چند تا بسته دارم تاریخش مال ۲/۲۰۱۹ هست حالا من چیکار کنم بخورم؟توی اقدامم هستم.وسط دوره ام هست.

شوهرم میگه خیلی گرونه و پیدا نمیشه به تاریخش توجه نکن😁

ولی من میترسم بیخودی باشه

السلام علی الحسین💖
عزیزم پس سیکلت آنتاگونیسته.... ب۶تم فعلا بخور نگران نباش تا ویزیت بعدی به دکترت بگی..... تا قبل ان ...

مرسی عزیزم. اینکه گفتی یعنی چه؟ سیکل انتاگونیست!

دیروز رفتم سونو، چندتا باید فولیکول میداشتم به طور معمول؟ 

بازم ممنون😍😘

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

احتمالا ۵ شنبه پانکچرمه. چی بخورم چیکارا کنم؟ 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

خانم ها

بهترین مسیر مترو به مطب دکتر عارفی چطوری یه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام آنا جون خوبی .. رفتم سونو هم واژینال هم شکمی .. گفت رشدشون تو شش هفته متوقف  شده .. نمی ...

الهی بگردم عزیزم 😢😢😢 اشکم درومد

نمیدونم چی بهت بگم که اروم بشی..فقط از خدا میخام که خودش کمکت کنه... 😢😢😢

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سیکل کوتاه و بدون ال دی رو میگن انتاگونیست 

مرسی 😁 اتفاقا من ازین کوتاه بودنش خوشم اومد .

سلام آنا جون خوبی .. رفتم سونو هم واژینال هم شکمی .. گفت رشدشون تو شش هفته متوقف  شده .. نمی ...

عزیزم وقتی دوتاشون مشکل پیدا کردن یعنی مشکل از شماست نه از جنین ها

حالا شاید سونوگرافیه مسکل داشته برو جای دیگه ولی اصلا بخش نگو چهداتفاقی افتاده

بگو برای کنترل اومدم همین.هرچی پرسید بگو نمیدونم.

ضمنا ژنتیکی هم ممکن نیست باشه چون مشکل ژنتیکی کم پیش میاد دوتارو درگیر کنه

السلام علی الحسین💖