2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
سلام بچه ها منشی دکتر بهم وقت نمیده میگه دوشنبه بیا داروهام تموم شده دستی دستی دارن نی نی ...

یعنی چی خوب؟؟

اصلا رفتن نمیخواد.....

خودت واسه چی بری؟؟؟

بده همسرت دفترچه تو ببره بده داروهارو واست بنویسن.....

اصلا من بعد + شدن تا سونوی قلب مطب نرفتم که.....

منشی گفت بده دفترچه رو همسرت بیاره بدم دکتر برات بنویسه داروهاتو.....

اینطوری معطلی هم نداره یه لحظه منشی میره تو و خلاص.....

خودت پا نشی بری دو ساعت تو مطب معطل و خسته بشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها آزمایش تکرار باید همون ساعتی باشه که آزمایش اولی رو دادیم؟؟؟؟🍃🍀☘

نه حتما عزیزم اما باشه بهتره.....

اما نشدم مهم نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه میگم نکنه سر خود هی دارم تمدید میکنم داروهارو از چهارشنبه

عزیزم سر خود،چیه شما به سری داروهار همچنان داری.....

پروژسترون، انوکسان و.....

سری پیش چنتا از فاکتور های انعقادی رو به اختیار خودم انجام دادم بچه ها تو این تاپیک و تایپک سقط مکرر ...

عزیزم یه دونه جنینم به خدا مهمه حالا برا آزواسپرمیا که دیگه مهمترم هست.....

یا برا منی که ذخیرش پایین بود و کلی دارو گرفته بود برا داشتنشون.....

آنا جون پستت رو خوندم رفتم توي ابرها و حال خودم رو براي چند ماهه آينده تصور كردم ، واقعا بچه پشت سر ...

اتفاقا خیلی خوبه که همسرت هست....

به خدا همون چند ساعتیکه همسرم خونست من نفسم یه کم باز میشه....

آ ه منم دقیقا با این به خودم انرژی میدم و میگم پسرم که چهار دست و پا بره و اینا بتونن با هم بازی کنن دیگه من راحتتر میشم.....

عزیزم با توجه به منطق من بدون شک مشکلی هست.... یا از بدن مادره یا از جنین....

درسته آناجون همسرم آزو اسپرمه پس نمیتونه دی اف آی بده ولی کاریوتایپ و یه سری چیزای دیگه رو داد خداروشکر مشکلی نبود 

بازم امکان داره خدایی نکرده از جنین باشه ؟

خداجونم شکرت       
بله عزیزم درسته..... فقط اگه شکمت خیلی لاغره میتونه زاویه رو کمترم کنی.....

ممنونم😊🙏

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اینم از پرنسس من تو خواب ناز..... همین حالا.....

ای جووووونم خدا حفظش کنه تورک آنای عزیز 

یعنی میشه منم یه روز وقتی نی نیم لالا کرده ببینمش بوش کنم بوسای کوچولو کوچولو کنم اون لپاشو 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
آره آره😍😍😍😍۴۶۲۰فردام میرم سونو

شما هاله خانومو چیکار کردی؟

کجا فرستادیش؟

پس کو اون هاله ورپریده؟

قربونت برم..آره الان جوابو گرفتم ۴۶۲۰ ‌شده الهی شکر

حالا دور از شوخی واقعا مبارکت باشه ولی خواهشا دیگه فقط و فقط و فقط + فکر کن تحت هر شرایطی.....

الان میذارم الهی موندگار باشه برام😍😍😍

مگه شک داری به موندگاریش؟

هاله ورپریده همچین موندگار شد که شکر خدا کنگر خورد لنگر انداخت.....

حالا این بتای تپل مپل که دیگه جای خود داره.....

عزیزم من هفته اینده آمنیوسنتز دارم . برام دعاکنید مشکلی نباشه ..

عزیزم شک نکن همه چی عالیه.....

مگه ممکنه معجزت صحیح و سالم نباشه؟

@تورک_آنا    سلام آنا جون ببخشید صدات زدم  خوبی گلم ؟ از دست این ن ...

والا چی بگم؟

وقتی گوشاشونو بستن چی میشه گفت؟

من نمیخوام بگم دکترم بینقصه ولی مثلا یادمه من با اینکه یه منفی ابن سینا داشتم برا من آزهای تکمیلیو ننوشت ولی یادمه برا یکی از دوستان که از شهرستان و راه دور میومد تو اولین ویزیت همه رو نوشت و گفته بود چون راهت دوره بهتره همین الان چک کنیم.....

لااقل براش مهم بود که سختیای طرفو در نظر بگیره.....

حالا قضیه تو که دیگه حساسترم هست.....