2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خخخخخخخ😅😆😂 والا جیش ما اصلا حال نداشت🙈🙈🙈 اولین و آخرین بارم بود بی بی زدم😄😄😄

حالا فکر کن دوستان توقع دارن از روز اول انتقال بی بی دو خط خوشرنگم بندازه!!!!!

میترسم انقدر این بی بی رو تحویل بگیرن یه روز ببینم قبل انتقالم ازش توقع دارن دو خط بندازه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا همه حاملگی بی علائمی میخان....  تو حقته هرروز حالت تهوع داشته باشی😉😁😁😁😁

بخدا من راضیم😂

یه حالت تهوع وحشتنااااک داشته باشم ..جووون خیلی خوبه😍😍😍اونجوری نی نی  همش داره میگه مامانی من حالم خوبه ها😅😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش فقط به خودت فشار زیادی نیار این روزام میگذرن.... کی میری سونو؟

آنا جان دیروز رفتم آزمایش بتا و امروز میخوام برم مطب دکتر ببینم چی میگه

دعا کنید جنینم مشکل نداشته و خوب رشد کنه

بخدا من راضیم😂 یه حالت تهوع وحشتنااااک داشته باشم ..جووون خیلی خوبه😍😍😍اونجوری نی نی  همش د ...

عزیزم نگو به خدا وحشتناکه....

حتی حسشم داشته باشی سخته....

بودن دوستامون که داشتن و واقعا اذیت شدن.....

دور از جونت حتی ممکنه آرزوی مرگ بکنی.....

تو همین بدون علامتشو بچسب و شاکر باش.....

دو روز عوق بزنی میرسی به حرفم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حالا فکر کن دوستان توقع دارن از روز اول انتقال بی بی دو خط خوشرنگم بندازه!!!!! میترسم انقدر این بی ...

خخخخخخ..... تقصیر خودمونه زیادی بهش ابهت دادیم...

حالا لامصب عکسو نمیفرسته نشونتون بدم کچلیش رو😁😁😁😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مثل prp هست ولی کاری که رو خون انجام میدن فرق میکنه من هم دقیق نمی دونم مثلا دکتر من برای prp هزینه ...

انجام دادین نتیجه داشت؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیرم خوب منم با ال دی لک بینی داشتم.... به دکترت گفتی؟ دکتر من با بقیه ال دیا بهم میگفت استروژن ک ...

ن نگفتم،من وقتی میرم سونو ممکنه یبار تو سونو دکترپروندمو ببینم،اگر بخوام حرف داشته باشم باید برم ویزیت شم ،تو قسمت توضیحاتم ک ماماها هستن و دستورات پزشکو برا بیمار توضیح میدن یادم رفت بگم بهشون

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

@مامان_آینده_هستم‍ 

تبریک میگم عزیزدلم...خداروهزاربار شکر.التماس دعا مامان جون

@ماهیرخ        

عزیزم خیلی خیلی تبریک...

انشاالله به سلامتی و دل خوش نی نی هاتونو بغل بگیرید و بارداری راحت و بی استرسی رو پیش رو داشته باشید 👶👼❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

به به سلام سلام

با چه خبری خوبی روبرو شدم امروز من

مامان آینده مبارکت باشه‌ عزیزم یهو بعد دوروز دیدم ۳۰ صفحه رفتید جلو گفتم خدایا انشالله که اشتباه نمیکنمو مامان اینده خبر بارداریشو گذاشته. خدایا شکرت 

خدایا برکت بده به زندگی آنای عزیز که ما رو اینجا دور هم جمع کرد که از خوشی های هم شاد و در ناخوشی های موقتمون مرهمی برای هم باشیم. 

عزیزم نگو به خدا وحشتناکه.... حتی حسشم داشته باشی سخته.... بودن دوستامون که داشتن و واقعا اذیت شدن ...

سلام انا جون

اناجون راهی نیست ادم تهوع بارداری نگیره؟؟راهی نیست پیشگیری کنه از حالت تهوع اینده؟!

من سر دخترم یه هفته درمیون بیمارستان بودم.ده کیلو کم کردم.حتی یه ذره اب هم بالا میومد.تا روز اخر حالم بدبود.خیلی روزای سختی رو گذروندم...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم بسلامتی انشالله،،،منم فردا میرم واسه انتقال انشالله که با دست پر برگردیم

عزیزم دعامیکنم انشالله نی نی ها بچسبن به دلت و شادبشی ماروهم باخبرخوش خوشحال کنی❤️

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
@مامان_آینده_هستم ‍  تبریک میگم عزیزدلم...خداروهزاربار شکر.التماس دعا مامان جون @ماهیرخ & ...

ممنونم عزیزم. انشاءالله حاجت روایی خودت😚😙😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘