2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
حرف میزنم بعد به خودم میخندم😂

😂😂😂 انشالله همیشه بخندی

چند سال منتظر بودی؟

من تو این سال هایی که گذشت حتی با تخمک هایی که قرار بود اون ماه مورد اقدام قرار بگیره حرف میزدم چه برسه به این که جنین داشته باشم

حتی اون دو سه ماهی که جنین هام فریز بودن بهشون فکر میکردم و باهاشون درد دل میکردم

طفلی بچه ام. مامان پر حرفی داره. سرشو میخورم وقتی به دنیا بیاد

ممنونم عزیزم دوران شیرینی هست ولی خب استراحت آدمو از پا در میاره  کلافکی بیحوصلگی  ادم میت ...

درک میکنم واقعا سخته تو خونه موندن. من که هیچوقت تو خونه بند نبودم باورم نمیشه سه ماه رو‌ چجوری گذروندم

خواهرم بهم میگه تعجب میکنم تا حالا تو خونه دق نکردی😁

من بار قبلی که باردار شدم جوگیر مثل زن های حامله تو فیلما همه کار میکردم. از صبح از خونه در میومدم سوار اتوبوس و مترو میرفتم مدرسه بعدش از اونجا دوباره پژوهشکده تا غروب . همش ایستاده و در حال فعالیت. میکفتم ماه های اول که هنوز‌ چیزی نیست. چقدر مامانم رو حرص دادم. الان که فکر میکنم میبینم شاید اگه کمی بیشتر ملاحظه میکردم عاقبت بهتری داشت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله مثبت باشی هیچ چیزی غیر ممکن نیس

اشکم بند نمیاد من فقط سینه درد دارم و گاهی احساس پری میشه روز 10 لانه گزینی کرده باشه؟

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
اشکم بند نمیاد من فقط سینه درد دارم و گاهی احساس پری میشه روز 10 لانه گزینی کرده باشه؟

ب این فکرکن الان گرفته خب استرس بگیری ک کارو خراب میکنه گریه نداره 

درست میشه 

چون جنین بلاست داری برو فردا آزمایش بده

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
ب این فکرکن الان گرفته خب استرس بگیری ک کارو خراب میکنه گریه نداره  درست میشه  چون جنین ...

شنبه دکتر نوشته میترسم از روز بعد ازمایش میترسم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
شنبه دکتر نوشته میترسم از روز بعد ازمایش میترسم

منم جنینام بلاست بود و. بیبی چکم روز ۸ مثبت شد

تو فردا بری آزمایش بدی هم معلومه چون بلاست داری ۵ روز خود جنینا اینورم ۱۲ روز میشه ۱۷ روز نی نی تو دلته 

ولی باز خودت میدونی صبرکن تا همون شنبه

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
عزیزم تو این یازده هفته ساک بارداری رشد می‌کرد ؟جنین توش بود؟

نه سایز ساکم در هفته هفت میموند.....اما دکتر میگفت صبر کن😐

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،