2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
دل قوی دار سحر نزدیک است از الان داری میپرسی چطور تحمل کنم!!!!! این نشون میده به شدت استرس داری.... ...

حرف میزنم بعد به خودم میخندم😂

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@بارانا66     گلممممم تبریک میگم انشاالله خبر مادرشدنت رو بهمون بدی 🙏🏻❤️

خیلی ممنون خواهر جونم برام دعا کن 🌼

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام. خدا رو شکر که این دوران انتظار شیرین رو‌میگذرونی لکه بینی یا خونریزی نداشتی تا الان؟ یکی از ...

ممنونم عزیزم دوران شیرینی هست ولی خب استراحت آدمو از پا در میاره  کلافکی بیحوصلگی  ادم میتونه این دوران بهتر و شادتر از این بگذرونه ولی با مراعات خدا خودش حواسش به نی نی های ناز هستش  واقعا هیچی ادمو سرگرم نمی کنه دیگه بعضی وقتا میخوام دلو بزنن به دریا بچمو بسپارم بخدا عادی زندگی کنم خیلی فرشته کوچولومو دوست دارم میخوام روز های خاطره انگیزی رو باهاش بگذرونم نه با بیحوصلگی روزا رو پشت سر بزارم

نه صدف جون سه روز كه زوده، اصولا نبايد احساسي داشته باشي خب، احتمالا روزاي اخر يعني همون روز ٩ به بع ...

ال دی خوردم،بوسرلین زدم،الانم فقط دارم گونال میزنم فقط ۷روز گفته بزن بعدبرم سونو

من هایپر فکرکنم نشم چون ذخیره تخمدانم کمه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم من بارها تو بارداریمم که نگران میشدم میرفتم درمونگاه میگفتم دکتر عمومی واسم مینوشت..... میرفت ...

آنا جون يعني دكتر عمومي هم سونو بنويسه ميشه انجام داد ؟ چون من بايد قبل از سونوي nt يك سونو انجام بدم براي مرخصيم ميخواستم برم درمانگاه فرهنگيان دكتر زنان اونجا برام بنويسه اگر دكتر عمومي بتونه بنويسه ميرم همين نزديك خونمون .

سلام خانما شما با زدن آمپول گونال اف هیچ چیز جدیدی نداشتین؟ آخه من الان سه روزه میزنم اما هیچ چیز خ ...

عزیزم اولشه

ی هفده بگذره کامل متوجه میشی 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
عزیزم اولشه ی هفده بگذره کامل متوجه میشی 

آره الان سه روزه ک زدم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامااان اینده بیا خب دیگه. همگی منتظریم جشن بگیریم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
والا یکیش میتونه سردی رحم باشه...... اینکه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه نمیدونم.....

آنا جون دکتر بهم گفت قبل انتقال خراش بدی بهتره

خراش چیه من اطلاعی ندارم ازمایش انعقادم نوشت بهم ولی ایمنی گفت زوده برات

خدا برایم کافی است