2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
ان شاالله مرسي كه اينقدر خوبي    

عزیرم یه پستی همین الان برا من میذاری؟

میخوام ببینم میتونم پاکش کنم؟

قبلا میتونستم پاک کنم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزه دلم آنا جون خونه جدید رفتین اطلاع بدین ماها جا نمونیم 

عزیزم بخوام برم، مثل خونه قبل که از اونجا سال ۹۴ اومدیم اینجا، در این خونه رو قفل میکنم و آدرس خونه جدید رو براتون میذارم......

من بدون شماها خونه جدید میخوام چیکار؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه نمیدونستم پزشک عمومی میتونه سونو واژینال بنویسه میگم وازینال چون توی مطبش هم واژینال داشت و هم ب ...

عزیزم من بارها تو بارداریمم که نگران میشدم میرفتم درمونگاه میگفتم دکتر عمومی واسم مینوشت.....

میرفتم اطهری انجام میدادم.....

عزیزم بخوام برم، مثل خونه قبل که از اونجا سال ۹۴ اومدیم اینجا، در این خونه رو قفل میکنم و آدرس خونه ...

مرسی عشقم به خدا میام اینجا انقد روحیه میگیرم انگاری خودم باردارم خدا اجرشو بهت بده با اولاد سالم و صالح و زندگی پر برکت و پر از عشق 

من عاشق نی نی ام

ظاهرا دیگه من قابلیت پاک کردن پست بقیه رو ندارم.....

پس خونه جدیدمونو چطوری بسازم؟

تا من بیام اطلاعات صفحه اولو بذارم که بقیه تند تند پست میذارن!!!!!

فکر کنم مجبورم اطلاعات رو تو یه پست جمع بندی کنم و بذارم.....

آهان فهمیدم میتونم قفلش کنم تا وقتی که تکمیل شد.....

بعد بازش کنم.....

سلام بچه ها من ان شاالله اول بهمن با امید به خدای بزرگ پانکچر دارم میشه شماها که نتیجه گرفتین بگین م ...

عزیزم همه این داروها رو دکتر  داده؟ مشکل چی  بود؟ اگه دوست داشتی بگو 

عزیزم همه این داروها رو دکتر  داده؟ مشکل چی  بود؟ اگه دوست داشتی بگو

فدای تو بشم حتما میگم همسرم نرمال مورفولوژیش ۳ درصد واس کیفیت تخمک میخورم چون سری اول زیاد جنین نداشتم ...نه دکتر نداده والا دکتر فرتیل اید داد خودم با توجه به تجربه بقیه خوردم 

من عاشق نی نی ام

سلام بچه هاخوبید منم میخام بیام تو جمعتون

خونه جدید هم رفتید میام تا ازتون کمک بگیرم

دعا میکنم انشالله همه تون بزودی نتیجه بگیرید و دلتون شاد بشه

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
فدای تو بشم حتما میگم همسرم نرمال مورفولوژیش ۳ درصد واس کیفیت تخمک میخورم چون سری اول زیاد جنین نداش ...

عزیزمی  آخه منم پانکچر اولم هیچی  دارو نداشتم بعد فقط 5تا تخمک داشتم که 3تا جنین شد   مورفولوژی شوهرم 4هست  حالا این بار بهم اوبوست روزی 4تا داده با کیو10با فمیبیون   دفعه پیش هر چی گفتم تقویتی نداد   

عزیزم همین صفحات اخیر دوستان درگیر پولیب و فیبروم با هم تبادل اطلاعات میکردن..... ده صفحه اخیرو بخو ...

مرسی عزیزم از لطفت 😘

نزدیک ۴۰ صفحه پیش رو هوندم اما در مورد فیبروم بود 

عزیزمی  آخه منم پانکچر اولم هیچی  دارو نداشتم بعد فقط 5تا تخمک داشتم که 3تا جنین شد   ...

به سلامتی ان شاالله اینسری دست پر میای منم اینارو خوردم توکل به خدا برای همه مون نتیجه بده خدا بزرگه ... کسایی که خورده بودن گفتن نتیجه داده راضی بودن خدا به ما هم کمک کنه 

من عاشق نی نی ام