2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزم چرا قصدشو دارم ولی باید یه فرصتی بکنم که بتونم اطلاعات صفحه اولشو تنظیم کنم بعد..... احتمالا ...

ان شاالله

مرسي كه اينقدر خوبي  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

سلام بچه ها من ان شاالله اول بهمن با امید به خدای بزرگ پانکچر دارم میشه شماها که نتیجه گرفتین بگین مکمل خاصی قبلش استفاده کردین و آیا تاثیر داشته من خودم ۴ ماهه روزی ۴ تا اوابوست .یه کپسول رویال ژل .یه پودر اینوفولیک و کیوتن و فمیبیون میخورم 

من عاشق نی نی ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لینک تاپیک رو چطوری برا کسی بفرستم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها من ان شاالله اول بهمن با امید به خدای بزرگ پانکچر دارم میشه شماها که نتیجه گرفتین بگین م ...

عزی م تغذیتم طبق طبعت باشه....

آبم زیاد بخور.....

چهار مغز، پروتئین (گوشت و مرغ و ماهی) و سفیده تخم مرغم در کل خوبه چه برا جلوگیری از هایپری چه بالا بردن کیفیت تخمکها.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بالا رو آدرس کلیک کن و کوپی کن و بفرست برا هر کی دوست داری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزی م تغذیتم طبق طبعت باشه.... آبم زیاد بخور..... چهار مغز، پروتئین (گوشت و مرغ و ماهی) و سفیده تخ ...

مرسی عزیزم فقط آنا جون مکملارو موقع شروع داروهای پانکچر قطع کنم یا عیب نداره ادامه بدم به نظرت ء ؟

من عاشق نی نی ام
شما استفاده کردی؟ خوب بوده؟ حالت هاتون موقع مصرف چی بوده؟ من گر گرفتگی دارم کمی هم تخمدان چچپم اح ...

من کلومیفن خوردم....اما کلا من هیچ حالتی ندارم........

تا الانم نتیجه ندیدم. ....اما دیدم کسانی که نتیجه گرفتن با خوردنش

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94?page=7452

@مامان_آینده_هستم‍  عزیزم بوی ننه شدنت میاد ما منتظریمممم 🥰😘😍😍😍😍

@مامان_آینده_هستم‍ 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94?page=7452

ممنون انا جون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی عزیزم فقط آنا جون مکملارو موقع شروع داروهای پانکچر قطع کنم یا عیب نداره ادامه بدم به نظرت ء ؟

عزیزم من تا روز پانکچر داشتم البته بگما برا من همه مکملارو دکترم تجویز کرده بود.....

عزیزم من تا روز پانکچر داشتم البته بگما برا من همه مکملارو دکترم تجویز کرده بود.....

ممنون عزیزه دلم آنا جون خونه جدید رفتین اطلاع بدین ماها جا نمونیم 

من عاشق نی نی ام
خوب برو یه دکتر عمومی بگو برات بنویسه بعد برو اطهری یا هر جایی که شبانه روزیه......

عه نمیدونستم پزشک عمومی میتونه سونو واژینال بنویسه

میگم وازینال چون توی مطبش هم واژینال داشت و هم بهتر و دقیق تره

ممنون از راهنماییت عزیز جان

السلام علی الحسین💖