2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

سلام دیروز بلاخره انتقال دادم فقط چطور دوهفته تحمل کنم😧 

دوبسته جنین باز کردن که دوتا انتقال دادن الان فقط یه بسته دیگه دارم😔

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیاف واژینال چرا همش بیرون میاد؟

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

خخخخخ... چیزای جدید کشف میکنیم😁

دقیقاا ، من از وقتی اقدام واسه نی نی دار شدن کردم دیدم به خلقت زنها دچار دگرزیستی شد😄 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام بچه ها کسی کلومیفن خورده و نتیجه گرفته باشه؟ دکتر بهم داد از روز سوم بعدش گفت روز ۱۱ یا ۱۲ ب ...

عزیزم معمولا بین ده تا 12 میگن برای سونو .....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستانی که شهری غیر شهر خودتون انتقال دادید میشه راهنمایی کنید😘 من واسه انتقال باید تهران بیام و خو ...

عزیزم بله خیلی از مامانا راه دور بودن و جوابم گرفتن.....

یه چند رور بمونین بعد با ماشین خودتون برگردین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دیروز بلاخره انتقال دادم فقط چطور دوهفته تحمل کنم😧  دوبسته جنین باز کردن که دوتا انتقال ...

عزیزم انشالله به فریزات دیگه نیازی نداری و همینا میشن مونست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها کسی کلومیفن خورده و نتیجه گرفته باشه؟ دکتر بهم داد از روز سوم بعدش گفت روز ۱۱ یا ۱۲ ب ...

خوب همون روز پنجشنبه جمعه نمیشه بری سونو؟

شبانه روزیا رو منظورمه.....

خیلی خونریزیم زیاده لخته های سیاه ازم‌میادخوبه یا بده الان چند روزه پریودم

به نظرم خوبه رحمت داره تمیز میشه مگه نگفتی ضخامتت بالا بود؟

شیاف واژینال چرا همش بیرون میاد؟

عزیزم اگه حداقل نیم ساعت دراز میکشی اونی که بیرون میاد داروش نیست پروژسترونش جذب شده اون مومشه.....

من مرکز ناباروری قم میرم هی ازین اتاق ب اون اتاق باید برم و چندین ساعت منتظر بشینم اصلا حوصله ن ...

سلام دوستان ، عزيزم اين داروها فعلا ادامه داره همه توي بارداري ميتوني استفاده كني شنبه بري دكتر .

به نظرم خوبه رحمت داره تمیز میشه مگه نگفتی ضخامتت بالا بود؟

آره ولی بازم از دادم منفی بود و باز سونو شدم گفت بالاست رسیدم خونه پریود شدم چه پریودی

به طرز وحشتناکی خون و اخته و ...

سه روز اول که اصلا مثل شیر آب ازم خون میرفت😥

السلام علی الحسین💖