2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
ای جووونم.چقد بچه هات ناز دارن..   ما بیصبرانه منتظریم.سند مامان شدنت رو کنی..

ناااااااااز فررررراووووووووون 😍😍😍😍😍

ان شاءالله که جواب این همه لطف و خوبیتون رو میدم❣❣❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اي بابا از دست اين آسانسور، بزار خودم بيام نمونه بگيرم ببرم💕💕💕💕😍😍😍😍چه چهارقلوهاي نازدار ...

فدات بشم مهربونم😍😙

والا همیشه درسته ها😂😂😂😂

حالا اونم ناز میکنه برا ما. خخخخ

ممنونم خاله مهربون❣❣❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله بتای تپلت خط بطلان میکشه بر هر چی پست غیر خوندنیه.....

ان شاءالله🍃🍀🌻🌸

عزیزم همسرت بره پذیرش کنه میان خونه ازت خون میگیرن.....

اگه تا یساعت دیگه درست نکردن میگم بره پذیرش کنه😍😍😍

ماهیرخ عزیزم مبارکککککککککککککک مامان اینده عزیزم مبارکههههههههههه پیشاپیش......میخوایم نرو آ ...

من دیگه مرررررردم😍😍😍😍😍😍

بخدا حسابی شرمندم کردین🍃🍀🌻😙😙😙😙ان شاءالله که منم روسفیدم❣

گفتن ۱۵ تا تخمک داشتم 

عزیزم پس رژیم هایپریو خیلی رعایت کن.....

آب زیاد....

سفیزه تخم مرغ آبپز....

گوشت و مرغ و ماهی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خودت خوبی؟گل دخترت خوبه؟ازطرف من ببوسش😘😘😘😘😘😘 یه بار iuiکردم وبعدش یه بار میکرو&nbs ...

قوربونت برم عزیزم 

ایشالا که به حق امام زمان دامنت به زودی زود سبز بشه توکلت به خدا باشه عزیزم تو حتما مامان میشی حتتتما

یاد خدا آرام بخش دلهاست
عزیزم اگه میتونی زودتر برو دکتر طرازی  نظر ایشون بدونی و آزهای ایمنی و انعقاد  رو برات بنو ...

زودتر از اوایل اسفند وقت نداد دکتر طرازی 

سه بسته جنین فریز داشتم یه بسته ۴ تایی دوتا دوتایی 

که متاسفانه برای این سری دوبسته رو باز کرده بوده بودند 

الان فقط یه بسته دارم همسرمم آزو اسپرمه 

خیلی محتاج دعام بچه ها 

احساس میکنم حال روحیم خوب نیست فقط دوست دارم همسرم پیشم باشه تا میره بیرون بازم دلم میگیره 😢😢😢😢😢😢😢😢

همش فکرای بد میکنم خدایی نکرده اگه ....این سری باید چیکار کنم اگه پیش طرازی برم همسرم چی میشه کجا و کدوم دکتر باید عملش کنه 😭😭😭😭😭

خداجونم شکرت       
😂😂😂😂 آنا جونم میگم عطسه هم باعث سقط میشه؟؟

گلم مبارکت باشه سر از پا نمیشناسم وقتی میبینم دوستامون مثبت شدم خودمو جای اونها میزارم که فقط دوتا بال واسه پرواز کم دارن 😉 میشه بگی قبل و بعداز انتقال چیکارا کردی که تجربه ماهم زیادتر شه ، با تچکر😁

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
میگم نبض زدن رحم از چیه؟؟؟؟؟؟؟🌻🍃🍀 سرام علیکم😋

منم یه مدت انگار موبایل توی رحمم روی ویبره بود ،احساس نبض زیاد و ویبره شدید توی واژنم بود😁 😁خیلی سرچ کردم از چی میتونه باشه اخرشم نفهمیدم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

دوستانی که شهری غیر شهر خودتون انتقال دادید میشه راهنمایی کنید😘 من واسه انتقال باید تهران بیام و خودم کرمانشاه هستم واسم این مسافت خیلی دغدغه شده😭 شما بعداز انتقال سریع برگشتید شهرتون ؟؟ دکتر من هواپیما رو توصیه نمیکنه ، من هرشب به این موضوع فکرمیکنم که چطور هفت ساعت راهو بیام که واسه جنین هام مشکلی پبش نیاد

بی بی چک بزن؟  ولی من مطمئنم مامانی 😘😘😘

من که این همه منتظر موندم... دیگه بی بی نمیخاد😉

فدات شم عزیزم❣

منم یه مدت انگار موبایل توی رحمم روی ویبره بود ،احساس نبض زیاد و ویبره شدید توی واژنم بود😁 😁خیلی س ...

خخخخخ...

چیزای جدید کشف میکنیم😁