2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
فقط یه چیزی بدون کارم میشه واریز کرد درسته؟ چون فکر کنم گفتین شما خودتون شرکت دارین..... اختیاری ک ...

بله انا جان میتونی خودت بیمه اختیاری بریزی حدودا سیصد و خورده ای هرماه باید واریز کنی

یکم کاره اداری داره بری شعبه تامین اجتماعی خودشون رواله کارو بهت میگن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی مورفولوژی صفر تاثیری رو منفی شدن نتیجه نداره؟

اگر ازمایش dfi خوب باشه نه توی میکرو با دارو تعداد اسپرم سسالم رو بالا میبرن و چندتایی که لازم دارنو برمیدارن....ازمایشdfi ازمایش شکست dna هست که میتونی بگی دکتر اورولوژ همسرتون بنویسه تا خیالت از باباتش راحت باشه

نازززنییین😍😍😍😍😘😘 اینجا چکارمیکنی خوبی درچه حالی من اتفاقی اینجا رو دیدم اومدم به اون دوستمون ...

سلام عزیزم خودت خوبی؟گل دخترت خوبه؟ازطرف من ببوسش😘😘😘😘😘😘

یه بار iuiکردم وبعدش یه بار میکرو 

الانم منتظرم تا دوباره به لطف خدا دوباره جنین انتقال بدم

برام دعا کن عزیزم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان آینده و حال عزیز کجایی که منتظر بتای خوشگلتیما!!!!!

انشالله به لطف خدا با یه بتای تپل مپل میایی.....

@مامان_آینده_هستم‍       خوش خبر بیا!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فکر کنم یا گفتن ۳۱۰ یا ۳۹۰ همسرم میره دنبالش بهت خبر میدم  اابته الان که هر چی میگی میگه بعد ...

منم انشالله همین بتونم بعد درسانا برم دنبالش....

والا با دو تا بچه من حتی برا خودم دکترم نمیتونم برم چه برسه کار اداری.....

انشالله سال دیگه که درسانا خانوم شیرخوار شد و پسر من به غذا خوردن افتاد بتونم دنبالشو بگیرم.....

راستی از سال ۹۷ برا بارداریم شامل میشه انگاری.....

کاش زودتر میفهمیدم.....

خخخخخخخخخ......

دوستان شما دنبالشو بگیرین دستمزد بارداریم انگاری میدن برا مرخصی زایمان و.....

من از سرچ کردنم اینو فهمیدم پرس و جو کنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام سلام😍😍😛😍😛من جواب آزم رو گرفتم بتا ۱۵۳۳

سلام عزیزم تبریک میگم . ان شاء الله 9 ماه رو بسلامتی و راحتی پشت سر بگذاری و نی نی تو بغل بگیری . برای منتظرا خیلی دعا کن

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

سهلام

من نت نداشتم و الان هم نمیرسم بخونم 

ماهیرخ# عزیزم چی شد نتیجه ازمایش چیشد؟؟؟؟؟

مامان_آینده_هستم# تو رفتی آز؟؟؟؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اگه اشتباه نکنم مامان سبحانم میگفت از همون اوایل جنینو حس کرده به خاطر نبض تو رحمش..... چرا این ور ...

آره عزیزم اینور داستان رو عشقه😍😍

خودمم پشیمون شدم از حرفم اما نشد پاک کنم🙈

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم همسر منم قرصشو میخورد دکترش گفت دز قرص پایینه و به درد نمیخوره.... گفت قرصشو بخواد اثر کنه با ...

اناجون منظورتون از شربتش همون بسته هاي شبيه امپول يكم بزرگتر از امپول هستن كه البته شيشه اي نه پلاستيكي هستن بايد سرشو بشكنه هر روز يكي بخوره؟

...
مامان آینده و حال عزیز کجایی که منتظر بتای خوشگلتیما!!!!! انشالله به لطف خدا با یه بتای تپل مپل میا ...

سلام به روی ماهت عزیزم😙😚😍😘

منکه آماده و حاضرم تا سند مامان شدن رو بگیرم😍😘

اما آسانسور همکاری نمیکنه😁😂😂😂😂

از دیشب بازی در آورده گیر کرده رو یه طبقه..

حالا مدیر ساختمون گفته درستش میکنه تا ظهر.. که منم برم. اگه نشه زنگ بزنم آزمایشگاه ببینم میان تو خونه نمونه بگیرن...

وروجکام ناز میکنن برا مامان😉 چاره ای نیست نازشونو خریداریم😍😍😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘