2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام بچه ها امروز روز پونزده بود و امپولام تموم شد حالا مرکز بهم گفته فردا باید بیایی دکتر ویزی ...

عزيزم فكر نميكنم مشكلي باشه چون اصلا الان كه زود هست براي سونو ، كدوم مركز هستي كه بهت گفتن اين قدر زود بري ؟ همون شنبه برو دكتر خودت من هم بعد از بارداري ديگه اصلا مركز نرفتم چون اون بار كه سقط شد دفعه اول رفتم و اين قدر شلوغ بود اصلا حس خوبي نداشتم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ماهیانه چه قدر باید واریز کنیم برا بازنشستگی؟ منم سابقه تامین دارم.....

فکر کنم یا گفتن ۳۱۰ یا ۳۹۰

همسرم میره دنبالش بهت خبر میدم 

اابته الان که هر چی میگی میگه بعد درسانا 

منم امروز ناهار نداشتیم  گفتم بعد درسانا🤣😂😁

عزيزم فكر نميكنم مشكلي باشه چون اصلا الان كه زود هست براي سونو ، كدوم مركز هستي كه بهت گفتن اين قدر ...

من مرکز ناباروری قم میرم

هی ازین اتاق ب اون اتاق باید برم و چندین ساعت منتظر بشینم

اصلا حوصله ندارم چند ساعت بشینم

میترسم بگه باید فلان دارو رو قط کنی یا فلان امپولو دگ نزنی و من دوروز دگ بزنم تا شنبه زبونم لال نی نی بمیره😞

بزار بگم داروهارو 

جنینم چهلو هشت ساعته بود ک انتقال دادن

روزی دوتا امپول پروژسترون

روزی دوتا امپول هپارین

روزی دوتا  قرص استرادیول

روزی ی دونه آ.اس.آ

روزی ی دونه فولیک اسید

ب پرستاره گفتم برام دارو بنویس گفت فردا باید ویزیت بشی

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
عزيزم فكر نميكنم مشكلي باشه چون اصلا الان كه زود هست براي سونو ، كدوم مركز هستي كه بهت گفتن اين قدر ...

نگفت بیا سونو گفت بیا دکتر ویزتت کنه.خب چی میخاد بهم بگه اخه😞کاش دارو و امپول داشتم تا شنبه میرفتم دکتر خودم

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
[QUOTE=79251993]عزیزم بحث خنک نگهداشتنو رعایت میکنه؟ شلوار تنگ و لبای زیر تنگ ممنوع..... دوش و حموم ...

عزیزم همسر منم قرصشو میخورد دکترش گفت دز قرص پایینه و به درد نمیخوره....

گفت قرصشو بخواد اثر کنه باید روزی بیشتر از ۸ تا بخوره که اونم معده شو اذیت میکنه.....

براش شربتشو که دزش هزار یا دو هزار بود تجویز کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم‌.کاش دوستانی که رفتن سونو واسه تشخیص آندومتریوزهم میگفتن هزینشون چقدرشده

فکر کنم حدودای سیصد باید باشه....

یا کمی بیشتر.....

من آخرین بار اواخر ۹۶ قبل بارداری سر پسرم رفتم این حدودا بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها امروز روز پونزده بود و امپولام تموم شد حالا مرکز بهم گفته فردا باید بیایی دکتر ویزی ...

عزیزم خوب آمپولاتو چیکار کنی یعنی قطع کنی؟

هیچ زارویی ر بدون اجازه قطع نکنیا!!!!!

خصوصا پروژسترون و.....

فکر کنم یا گفتن ۳۱۰ یا ۳۹۰ همسرم میره دنبالش بهت خبر میدم  اابته الان که هر چی میگی میگه بعد ...

خوبه پس خیلی بالا نیست.....

فکر کنم یا گفتن ۳۱۰ یا ۳۹۰ همسرم میره دنبالش بهت خبر میدم  اابته الان که هر چی میگی میگه بعد ...

فقط یه چیزی بدون کارم میشه واریز کرد درسته؟

چون فکر کنم گفتین شما خودتون شرکت دارین.....

اختیاری که ربطی به کار نداره درسته؟

یعنی منی که چند ساله کار نمیکنم میتونم واریز کنم که بیمه چند سالم ادامه پیدا کنه؟

در ضمن این حق بیمه سیصد و اندی مال حداقل حقوقه درسته؟

من مرکز ناباروری قم میرم هی ازین اتاق ب اون اتاق باید برم و چندین ساعت منتظر بشینم اصلا حوصله ن ...

عزیزم همه رو باید ادامه بدی.....

شنبه با دکتر خودت ویزیت میشی.....

همه داروهات رو تجدید میکنه فقط شاید به جای هپارین انوکسوپارین بنویسه البته اونم شاید.....

خلاصه دارویی نداری که قرار باشه قطعش کنی.....

فقط هر کدومو نداری باید خودت تهیه کنی که تا ویزیتت قطع نکنی.....

نگفت بیا سونو گفت بیا دکتر ویزتت کنه.خب چی میخاد بهم بگه اخه😞کاش دارو و امپول داشتم تا شنبه میرفتم ...

هزیزم پس اگه دارو نداری حتما ب یا.....

پروژسترون و هپارینتو نباید قطع کنیا!!!

سلام سلام😍😍😛😍😛من جواب آزم رو گرفتم بتا ۱۵۳۳

وای‌چه خبر خوووبی.خداروشکر عزیزدلم😍ان شاالله ۹ ماه بارداریو به سلامتی بگذرونی.امیدوارم این حس قشنگ قسمت تک تک منتظرا بشه.ان شاالله فردا ازمایش مامان آینده جون و هرکی آز داره مثبت باشه و حسابی حالمونو خوب کنه

راستی شما یزد میرفتی‌گلم؟دکترت افلاطونیان بود؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم