2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم به سلامتی بغلش خواهی کرد شک نکن..... واقعا ریداکت تو هفته بالا خیلی سخته..... خودت انتخاب کر ...

خودم تو هفته های اول میخاستم خیلی از بارداری دوقلویی میترسیدم ولی دکترم قبول نکرد بعد سونوی ان تی که رفتم پیش دکترم فشارم خیلی بالا بود که دکتر گفت نمیتونی تا اخرش ادامه بدی حتما باید یکیشو ریداکت کنی..

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
نيلا دكتر پادمهر ب شما گفت اندومتريوز ميتونه مانع بارداري نباشه؟؟ شما رو هم سونوي سعادت فرستاد؟؟ سون ...

عزیزم فکر نکنم خانوم دکتر کلی نظر بدن....

با توجه به شرایط هر فرد میگن لازمه یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا شرایطمون مثل همه  خداروشکر که آزمایش های ایمنی انعقادی رو دادی انشاءلله به امید خدا جوا ...

عزیزم اگه میتونی زودتر برو دکتر طرازی  نظر ایشون بدونی و آزهای ایمنی و انعقاد  رو برات بنویسه 

رلستی جنین داری؟

خخخ  فگ نمیکردم اون هاله این بتا رو بده  خداروشکر  الهی شکر  انشالله قسمت هم ...

من هی میگم مال من بالای صد هزار بود دو تا خط بازم به پررنگی هم نبودن تو داری میگی فکر نمیکردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان سبحان جونم من ازمایش CA125 دادم که نتیجه اش شد 34 که رنج ازمایشگاه تا 35 بود بعد سونوهام هیچ ا ...

عزیرم احتمالش کمه اما میخوایی خیالت راحت بشه به ویزیتی کلینیک آندومتریوز داشته باش که جای اما و اگری نمونه.....

بله گفتم، گفتن چون بعد از خوردن قطره اينجور ميشه، حتما قطره به معده اش نميسازه، الان مدام قطره رو عو ...

خوب خیلی مهمه....

راستی دکتر پسرم بهش ویتوکید میده به جای آدوکید.....

گفت همینو بده.....

منم یه در میون ویتومیدو آدوکید میدم.....

یعنی یه دونه مال بهداشت رو میدم اون که تموم شد ویتوکیدی که دکتر تجویز کرده میدم....

میخواهی ویتوکید هم امتحان کن شاید جواب داد. دکتر پسرم که گفت همون کافیه و آد هم داره.....

سلام.وقتتون بخیر.من شوهرم عمل واریکوسل داشت سه ماه پیش.یک ماه پیش به توصیه دکتر خودم رفت بخش آی وی ا ...

عزیزم بحث خنک نگهداشتنو رعایت میکنه؟

شلوار تنگ و لبای زیر تنگ ممنوع.....

دوش و حموم داغ و سونا ممنوع.....

برا همسر منم مورفو و تحرک صفر بود....

دکترش شربت الکارنتین تجویز کرد خیلی خوب بود واسش....

به دکتر همسرت بگو اگه تجویز نکرده شاید تجویز کنه ....

بله همسرم سابقه داره اول باید بره ببینه چقدره واسه همین میگم اختیاری میشه 

عزیزم ماهیانه چه قدر باید واریز کنیم برا بازنشستگی؟

منم سابقه تامین دارم.....

عزیرم احتمالش کمه اما میخوایی خیالت راحت بشه به ویزیتی کلینیک آندومتریوز داشته باش که جای اما و اگری ...

ممنون انا جونم به دکترم بگم اگه موافق بود حتما میرم اگرم انتقالم منفی بشه که بعدش خودم حتما میرم

دکتر همش میگه بزار یه بار انتقال بدی بعد برو دنبال کارای تکمیلی  

عزیزم تا چند روز بعد تخمک کشی خونریزی  طبیعی هست ؟؟

فکر کنم سه چهار روز....اما نه زیاد.....

خجم خونریزی در چه حدیه؟

نه عزیزم تازه پانکچر شدم این سری پریود بشم اولین انتقالمه منو نازاییه بدونه دلیل میدونن دکترم ولی ...

عزیرم ca125 من قشنگ نرمال بود با عدد پایین ولی آندومتریوز پیشرفته داشتم.....

نرمال بودنش دلیل رد آندومتریوز نیست.....

یادمه یکی از دوستان به اسم مونا اخیرا میگفت درد پریودی و هیچیم نداشته ولی بعد لاپرا معلوم شده گرید ۴ و خیلی پیشرفته بوده آندومتریوزش....