2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
من سه ماهه از ترسم عطسه نکردم😁🙈 هر وقت میخواد بیاد اینقدر دماغمو میخارونم که بیخیال بشه

منم از اول انتقال عطسه نکرده بودم ..از حیاط اومدم داخل بوی غذا خورد بهم یهو اومد پایین به مالوندن مماخم نرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هاانا#  جون نمیتونم ریپلای کنم  میگم روز انتقال با سونو جنین انتقال دادن برات ؟ اخرین و ...

آره عزيزم🌸 انتقالام با سونو بود هميشه

بار آخر ضخامت دهانه رحمم ٦ روز قبل انتقال ١١ بود اما عمق دهانه رحممو اصلا اندازه نگرفتن گفتن نيازى نيست 

خيلي عالي بودي به لطف خدا،، ممنون از پاسخت،، انشالله به زودي با يه بتاي درجه يكككككك مياي چشم همه رو ...

مرسی عزیزم

قبل شروع مکمل بهم گفتن تخمدان کوچیک شده ،و چند سال قبل ای یو آی کردم دوبار ،یبارش تخمدان چپ جواب نداد

من سال حدود ۷۰ روز  قبل پانکچر مکملا رو خوردم یعنی ۳ ماه نشد ،دکترم خیلی بهم امیدواری نداد ولی روز بعد پانکچر  بیمارستان زنگ زد گفت از تقسیم سلولی راضی هستیم و روز سوم بیا انتقال،من رفتم و مثبت شدم ساک دیده شد اما بخاطر بزرگی تخمدان راست و دردهای خیلی خیلی شدید به خونریزی افتادم  و هفته ۵ سقط شد

انتقال دومم سه تا جنین بلاست شدن وکیفیتشون خیلی خوب بود متاسفانه کلا منفی شدم 

الان سه تا دارم فردا میرم با جنین شناس صحبت کنم احتمالا یکی رو دوباره فریز کنن دوتا جنین پنج شنبه آینده انتقال بدن

سلامت باشی عزیزم ممنون ..حتما انشالله زود دامنتون سبببزز بشه

عزیزم مبارکه😍به سلامت بغلشون کنی😘😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بله عزیزم ناشکر نیستم سری پیش با وجود آزو اسپرمی همسرم با میکرو باردار شدم ولی قلبش تشکیل نشد همونم ...

متاسفم عزیزم در جریان بودم..امیدوارم واقعا واقعا معجزه خدا نصیبت بشه چه طبیعی چه میکرو...برای ماهایی که به این مرحله میرسیم همین انتقال مثبتم مثل معجزه میمونه امیدوام معجزه شما فراتر از مال من باشه

درسته  خیلی خوب باشه فکر کنم مرسی راستی اینی که شما گرفتی حالت به خشک شده هست ؟ یا پودره؟

عزیزم به رو رنده کن وبذار خشک بشه روی بخاری یا رادیاتور زودتر خشک میشه بعد هم دم کن وبخور نوش جان خییلی هم خوشمزس

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
پس به درد ما نمیخوره ۲۶۰ فقط برای درمان بدون بازنشستگی  ولی سیصدو خورده ای هست انگار تامین اجت ...

اگه تامین اجتماعی از قبل سابقه داشتی میتونی بری تبدیل کنی به اختیاری و هرماه مبلغ واریز کنی و بازنشستگی و...داره

اما خویش فرما فک کنم فقط درمانو شامل میشه یکساله هست بازم بیمه سلامت ایرانیان بصرفه هستش