2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
نه عزیزم.فردا😚😍😙😗

آخ جون فردا یه بیست عالی پای کارنامه انتقالت داری......

یه بتای تپل مپل که مهر مامان شدنت زیرش خورده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخ جون فردا یه بیست عالی پای کارنامه انتقالت داری...... یه بتای تپل مپل که مهر مامان شدنت زیرش خورد ...

ان شاءالله آنا جون🍃🍀

خودم که بجوری به خدا و لطفش ایمان دارم❣🌸🌻

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله منم تصمیم گرفتم برم پیش ایشون  یعنی ۲۴ میلی بزرگه ؟ به نظرت ممکنه که امپول بده  ویه ...

۲۴ میلی کوچیکه عزیزم اگه داخل رحم باشه با هیسترو میشه برش داشت و خارج رحمم که نیازی به عمل نداره ولی اگه داخل رحم باشه و اندازش کوچیک باشه با هیسترو مبشه ورش داشت اینارو دکتر نصر بهم گفت

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
بله واقعا درسته  ولی میگم سنشون زیاده تخمک از خودشون بوده یعنی  اگه اینجوری باشه من خیلی ...

بله عزيزم ايشون هم دوست داشت تا اونجا كه ميشه از تخمك خودش استفاده كنه و الان هم ٥ تا جنين فريز شده داره .

فدات شم...😙😚 آخه یبار ثمین جون بود فک کنم میگفت نبض پریودیه...

عزيزم من كه توي هر ٢ تا بارداريهام قبل از اينكه تكونها شروع بشه از روي نبضي كه داشتم خيالم راحت ميشد . شما هم ان شا الله فردا ما رو خوشحال ميكني .

عزيزم من كه توي هر ٢ تا بارداريهام قبل از اينكه تكونها شروع بشه از روي نبضي كه داشتم خيالم راحت ميشد ...

یعنی تو دوران انتقالم نبض داشتی؟؟؟

من قران که میخونم دستمو میزارم رو رحم.. بعد قشنگ زیر دستم حس میکنم.

ان شاءالله🌻🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
و علیکم آبجی فک کنم به خاطر افزایش جریان خون به اون ناحیه است

پس فک کنم هر چی خون دارم رفته تو رحمم.. هی نبض میزنه😁🌻🍃🍀

آخه تجربه بدی داشتم  یه عطسه خییلیی بزرگ کردم به زیر شکمم فشار اومد نگران شدم  ممنون عزی ...

من سه ماهه از ترسم عطسه نکردم😁🙈 هر وقت میخواد بیاد اینقدر دماغمو میخارونم که بیخیال بشه

من سه ماهه از ترسم عطسه نکردم😁🙈 هر وقت میخواد بیاد اینقدر دماغمو میخارونم که بیخیال بشه

عزيزم جلوي عطسه رو گرفتن اصلا خوب نيست ، وقتي ميخواي عطسه كني زير دلت رو نگه دار ، بچه كه با عطسه چيزيش نميشه .  🤗🤗🤗