2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
فدات بشم ولی ما شانس طبیعی نداریم 

به خاطر آزو بودن میگی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سبحان شما بارداری اولت سرکلاژ نشدی؟ یادته سرویکست چند بود؟

فکر نکنم سرکلاژ شده باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اول  باید ببمه تامین اجتماعی باشه و بعد بری زیر مجموعه بیمه های  تکمیلی اما بیمه ایرانیان ...

پس به درد ما نمیخوره ۲۶۰ فقط برای درمان بدون بازنشستگی 

ولی سیصدو خورده ای هست انگار تامین اجتماعی،  هم درمان هم بازنشستگی رو پوشش میده حالا میشه تکمیلی هم گرفت 

عزیزم من از عطاری گرفتم ولی خودتم میتونی درست کنی، به رو باید درشت رنده کنی یا ریز خرد کنی بعد هم خش ...

درسته 

خیلی خوب باشه فکر کنم مرسی

راستی اینی که شما گرفتی حالت به خشک شده هست ؟ یا پودره؟

ووویی بچم  نه دیگه خودش بسه قربونش برم

بهترینارو واسه درسانا جونت و مامان باباش از خدا میخوام......

سلام سلام😍😍😛😍😛من جواب آزم رو گرفتم بتا ۱۵۳۳

سلام عزیزم. مبارکت باشه عززززیز دل❣🌸🌻

نوش جونت❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
😂😂😂😂 آنا جونم میگم عطسه هم باعث سقط میشه؟؟

نه عزیزم......

حتی ماهیتابه منم باعث سقط نمیشه......

به چیا فکر میکنی؟؟

درسته  خیلی خوب باشه فکر کنم مرسی

عزیزم برای فیبروم ۲۴ میلی سریع نرین عمل بشین حتما یه سونو با دکتر نصر انجام بدین سونوی سه بعدی میکنه و بهت میگه که احتیاجی به عمل داره یا نه منم فیبروم دارم گفتن که احتیاجی به عمل نداره ...الانم باردارم فیبرومم مشکلی برام ایجاد نکرده

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم

میگم نبض زدن رحم از چیه؟؟؟؟؟؟؟🌻🍃🍀

سرام علیکم😋

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
والا نمیدونم..... ایرانیان دوستان تعریفشو میکردن..... بیمه اختیاری نمیدونم چه امتیازایی داره..... ...

اختیاری همون یه مدل تامین اجتناعی هست انگار بقیه افراد که جایی کار میکنن کارفزما حق بیمه رو میده و فشاری بهشون نمیاد 

ولی ما که بیزینس خودمونو داریم که البته اصلا سود دهی نداره و شرکت معلقه خودمون باید کامل حق بیمه رو بدیم 

نه عزیزم...... حتی ماهیتابه منم باعث سقط نمیشه...... به چیا فکر میکنی؟؟

آخه تجربه بدی داشتم 

یه عطسه خییلیی بزرگ کردم به زیر شکمم فشار اومد نگران شدم 

ممنون عزیزم..ماهیتابتونم خریداریم